Saray Gözlem Gazetesi, Saray haber, Trakya Gözlem Haber, Saray Haberleri
Anasayfa KIRKLARELİ
KIRKLARELİ

15 ayrı noktaya giysi kumbarası!

15 ayrı noktaya giysi kumbarası!

Yayınlama: 03.08.2021 - 10:50 Kaynak: Haber Merkezi
Paylaş:

Lüleburgaz Belediyesi’nin sıfır atık çalışmaları çerçevesinde hayata geçirdiği “Kullanılmış Giysi, Tekstil, Ayakkabı Kumbaraları” kentin 15 farklı noktasına yerleştirildi. Vatandaşlar, Sevgi Mağazası’na bağışlanamayacak ve kullanılamayacak durumdaki giysi, ayakkabı ve tekstil artıklarını kumbaralara bırakabilecek. Kumbaralardan toplanacak artıklar geri dönüşümde kullanılacak. 

2021 yılını Çevre Yılı olarak belirleyen Lüleburgaz Belediyesi bu kapsamdaki geleceğe yönelik çevreci adımlarını atmaya devam ediyor. Belediye hizmet binasında sıfır atık uygulamasına geçen, kentin çeşitli bölgelerinde atık toplama etkinliklerine devam eden Lüleburgaz Belediyesi, kullanılamayacak durumdaki giysi, ayakkabı ve tekstil artıkları için de harekete geçti. 

Kullanılamayacak giysiler bu kumbaraya!
Lüleburgaz Belediyesi bu doğrultuda kentin 15 ayrı noktasına vatandaşların kullanılamayacak durumdaki giysi, ayakkabı ve tekstil artıklarını bırakabileceği “Kullanılmış Giysi, Tekstil, Ayakkabı Kumbaraları” yerleştirdi. Yerleştirilen kumbaralarda toplanan artıklar geri dönüşüme tabii tutularak tekrar üretime kazandırılacak. 

Kumbaraların kurulduğu yerler
Kullanılmış giysi, tekstil, ayakkabı kumbaralarının kurulduğu noktalar ise şöyle: Kapalı Pazar Yeri ile semt pazarları, Lüleburgaz Yıldızları Kadın Akademisi, Lüleburgaz Yıldızları Futbol Akademisi, Lüleburgaz Yıldızları Lezzet Akademisi, Lüleburgaz Yıldızları Motosiklet ve Bisiklet Akademisi, Lüleburgaz Yıldızları Sanat Akademisi, Kurtuluş Cami, Yıldız Mahallesi Karpa karşısı, Gençlik Parkı, Uğur Mumcu Parkı ve 8 Kasım Parkı.

Bağışlar için adres Sevgi Mağazası
Öte yandan vatandaşlar kullanılabilir durumdaki giysi, ayakkabı ve çanta gibi eşyalarını Lüleburgaz Yıldızları Kadın Akademisi’nde kurulan Sevgi Mağazası’na bağışlamaya devam edebilecek. 

# 15 # Ayrı # noktaya # giysi # Kumbarası
Son Haberler

BÜYÜKŞEHİR TARLA YOLLARINI HASADA HAZIRLIYOR

08.05.2026 - 23:21

CANDAN BAŞKAN: “TEKİRDAĞ BÜYÜYOR, HİZMET KALİTEMİZ ARTIYOR”

09.02.2026 - 17:03

Çerkezköy’de Halk Otobüsü ile Kamyon Çarpıştı: 1 Yaralı

02.01.2025 - 11:23

PUNTİLA AĞA VE UŞAĞI MATTİ’YE İSTANBUL VE ÇERKEZKÖY İZLEYİCİSİNDEN TAM NOT

02.01.2025 - 10:52

Anahtar Parti Çerkezköy Teşkilatı tanıtıldı

29.12.2024 - 18:17

Çerkezköy'de Yılbaşı Kuruyemiş Telaşı Başladı

29.12.2024 - 18:13

Çerkezköy Kent Konseyi’nden Örnek Proje: “Kardeşim Üşümesin”

29.12.2024 - 18:10

Tekirdağ'da firari hükümlü yakalandı

29.12.2024 - 18:07

Tekirdağ'da kumar oynayan 5 kişiye para cezası kesildi

29.12.2024 - 18:06

Notalarla engelini aşan Melis öğretmen azmiyle umut oluyor

29.12.2024 - 18:01
Son Makaleler

AYNI SENİN GİBİ  

ÇOCUKLARIMIZA KAHRAMAN DİYE KİMİ İZLETİYORUZ?

Kurnaz İnsan ile Zeki İnsan Arasındaki Fark

PARTİCİLİK OYNAMAYIN GERÇEK PARTİLİ OLUN 

Çelenk Unutulur mu? Soruyorum!

SİYASETÇİLER TARAFINDAN GAZETECİLERE “ABA ALTINDAN SOPA GÖSTERMEK”  

Özgür Özel’in Son Durağı İmamoğlu mu?

KISMEN DOĞRU 

Vatandaş Var, Tel Örgü Var… Peki Devlet Nerede?

“Üç Yıl Önce Söz Verilmişti: Saray Şimdi Okulunu Bekliyor!”

Kategoriler
ÇERKEZKÖY ÇORLU EDİRNE KAPAKLI KIRKLARELİ MALKARA SARAY SÜLEYMANPAŞA TEKİRDAĞ TRAKYA ULUSAL VİZE