Saray Gözlem Gazetesi, Saray haber, Trakya Gözlem Haber, Saray Haberleri
Anasayfa ULUSAL
ULUSAL

2014 Seçimleri Dikkate Alınacak

2014 Seçimleri Dikkate Alınacak

Yayınlama: 17.12.2018 - 09:46 Kaynak: Haber Merkezi
Paylaş:

Milliyet Gazetesi’nden Şebnem Hoşgör’ün haberine göre Ak Parti ve MHP ‘siyasi kombin’ olarak ifade edilen modeli 2014 yerel seçim sonuçlarını dikkate alarak hayata geçirecek. Buna göre büyükşehri alan, mevcut kazandığı belediyelerin yanı sıra, 2014’de ikinci çıktığı ilçeleri de partnerine bırakacak. Ak Parti ve MHP’nin yerel seçimlere yönelik ittifak görüşmeleri şekillenmeye başladı. Saray’da 2019 yerel seçimlerinde Ak Parti’nin aday göstermeyeceği, MHP’nin adayının destekleneceği son günlerde sıkça konuşulurken, son gelişmeler bu konuşmaları destekler nitelikte. 2014 yerel seçimlerinde CHP’nin ardından MHP ikinci, CHP ise üçüncü parti olmuştu. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin siyasi kombin olarak ifade ettiği modelin 2014 yerel seçimlerinin baz alınarak hayata geçirilmesi durumunda ise Saray’da ittifak adayı MHP’den çıkacak.

 Ayrıca bunun yanı sıra son gelişmelerde ittifakın Saray adayı konusunda MHP’nin, Ak Parti’nin bir adım önde olduğu bilgisi de alınırken, sürecin böyle sonuçlanması durumunda ittifak adayı kim olacak? Sorusu gündeme gelecek.

İyi Parti’de adaylık konusunda bir gelişme yaşanmazken, CHP’de Özgen Erkiş’in 24 Aralık’ta yapılacak olan Parti Meclisi toplantısı sonrası açıklanması bekleniyor. İyi Parti’de de adaylık konusunda bir gelişme yaşanmaz ve aday çıkarmaz ise Saray’da iki belediye başkan adayının yarışması bekleniyor.

 

 

# 2014 # Seçimleri # Dikkate # Alınacak
Son Haberler

BÜYÜKŞEHİR TARLA YOLLARINI HASADA HAZIRLIYOR

08.05.2026 - 23:21

CANDAN BAŞKAN: “TEKİRDAĞ BÜYÜYOR, HİZMET KALİTEMİZ ARTIYOR”

09.02.2026 - 17:03

Çerkezköy’de Halk Otobüsü ile Kamyon Çarpıştı: 1 Yaralı

02.01.2025 - 11:23

PUNTİLA AĞA VE UŞAĞI MATTİ’YE İSTANBUL VE ÇERKEZKÖY İZLEYİCİSİNDEN TAM NOT

02.01.2025 - 10:52

Anahtar Parti Çerkezköy Teşkilatı tanıtıldı

29.12.2024 - 18:17

Çerkezköy'de Yılbaşı Kuruyemiş Telaşı Başladı

29.12.2024 - 18:13

Çerkezköy Kent Konseyi’nden Örnek Proje: “Kardeşim Üşümesin”

29.12.2024 - 18:10

Tekirdağ'da firari hükümlü yakalandı

29.12.2024 - 18:07

Tekirdağ'da kumar oynayan 5 kişiye para cezası kesildi

29.12.2024 - 18:06

Notalarla engelini aşan Melis öğretmen azmiyle umut oluyor

29.12.2024 - 18:01
Son Makaleler

AYNI SENİN GİBİ  

ÇOCUKLARIMIZA KAHRAMAN DİYE KİMİ İZLETİYORUZ?

Kurnaz İnsan ile Zeki İnsan Arasındaki Fark

PARTİCİLİK OYNAMAYIN GERÇEK PARTİLİ OLUN 

Çelenk Unutulur mu? Soruyorum!

SİYASETÇİLER TARAFINDAN GAZETECİLERE “ABA ALTINDAN SOPA GÖSTERMEK”  

Özgür Özel’in Son Durağı İmamoğlu mu?

KISMEN DOĞRU 

Vatandaş Var, Tel Örgü Var… Peki Devlet Nerede?

“Üç Yıl Önce Söz Verilmişti: Saray Şimdi Okulunu Bekliyor!”

Kategoriler
ÇERKEZKÖY ÇORLU EDİRNE KAPAKLI KIRKLARELİ MALKARA SARAY SÜLEYMANPAŞA TEKİRDAĞ TRAKYA ULUSAL VİZE