Saray Gözlem Gazetesi, Saray haber, Trakya Gözlem Haber, Saray Haberleri
Anasayfa TEKİRDAĞ
TEKİRDAĞ

Açılan kahvehanelerde ilk çaylar Süleymanpaşa Belediyesinden

Açılan kahvehanelerde ilk çaylar Süleymanpaşa Belediyesinden

Yayınlama: 12.03.2021 - 14:10 Kaynak: Haber Merkezi
Paylaş:

Süleymanpaşa Belediyesi, salgınla mücadelede il bazlı kontrollü yeni döneme geçiş itibarıyla uzun süredir kapalı olan kahvehane ve çay ocaklarının yeniden açılmasına karar verilmesinin ardından bu işletmelere paket çay ve şeker desteği vermeye başladı.

Tüm dünyada olduğu gibi bir yıldır Türkiye’de de hayatı olumsuz etkileyen Korona virüsü salgınının yayılmasının önüne geçmek amacıyla alınan tedbirler, özellikle ekonomik hayata ciddi darbe vururken, birçok işletmenin de salgın tedbirleri dolayısıyla faaliyetlerine ara verilmişti. Kahvehane, çay ocağı ve kafeteryalar gibi sosyal alan kabul edilen işletmeler de bu kapsamda geçici olarak kapatılmıştı.

BAŞKAN YÜKSEL’DEN KAHVECİLER ODASINA ZİYARET

Tekirdağ Kahveciler, Kıraathaneciler ve Büfeciler Odası Başkanı Fahrettin Bayar’ı ziyaret eden Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, odaya bağlı yaklaşık 450 kahvehane ve çay ocağına, işletme başına 6 kg çay ve 4 kg sargılı küp şekerden oluşan destek paketini sembolik olarak takdim etti.

450 İŞLETMEYE ÇAY VE ŞEKER DESTEĞİ

Salgın süresince Süleymanpaşa Belediyesi olarak tüm imkânları seferber ettiklerini ve özellikle zor durumda kalan esnafa yönelik çalışmalar gerçekleştirdiklerini belirten Yüksel, kahvehanelere de destek vermek amacıyla odaya bağlı işletmelere belediye ekipleri tarafından dağıtımların başlatıldığını ifade etti. Yüksel, odaya bağlı 450 işletmeye, 6 kg çay ve 4 kg sargılı küp şeker ile destek olduklarını açıkladı.

Başkan Yüksel’e destekleri için teşekkür eden Oda Başkanı Bayar, salgının başladığı günden bu yana kapalı olan kahvehanelerin çok zor durumda olduklarını hatırlatarak, Süleymanpaşa Belediyesinin verdiği çay ve şeker desteğinin maddi anlamından daha büyük bir manevi değeri olduğunun altını çizdi.

 

# AÇILAN # Kahvehanelerde # İlk # çaylar # Süleymanpaşa # Belediyesinden
Son Haberler

BÜYÜKŞEHİR TARLA YOLLARINI HASADA HAZIRLIYOR

08.05.2026 - 23:21

CANDAN BAŞKAN: “TEKİRDAĞ BÜYÜYOR, HİZMET KALİTEMİZ ARTIYOR”

09.02.2026 - 17:03

Çerkezköy’de Halk Otobüsü ile Kamyon Çarpıştı: 1 Yaralı

02.01.2025 - 11:23

PUNTİLA AĞA VE UŞAĞI MATTİ’YE İSTANBUL VE ÇERKEZKÖY İZLEYİCİSİNDEN TAM NOT

02.01.2025 - 10:52

Anahtar Parti Çerkezköy Teşkilatı tanıtıldı

29.12.2024 - 18:17

Çerkezköy'de Yılbaşı Kuruyemiş Telaşı Başladı

29.12.2024 - 18:13

Çerkezköy Kent Konseyi’nden Örnek Proje: “Kardeşim Üşümesin”

29.12.2024 - 18:10

Tekirdağ'da firari hükümlü yakalandı

29.12.2024 - 18:07

Tekirdağ'da kumar oynayan 5 kişiye para cezası kesildi

29.12.2024 - 18:06

Notalarla engelini aşan Melis öğretmen azmiyle umut oluyor

29.12.2024 - 18:01
Son Makaleler

AYNI SENİN GİBİ  

ÇOCUKLARIMIZA KAHRAMAN DİYE KİMİ İZLETİYORUZ?

Kurnaz İnsan ile Zeki İnsan Arasındaki Fark

PARTİCİLİK OYNAMAYIN GERÇEK PARTİLİ OLUN 

Çelenk Unutulur mu? Soruyorum!

SİYASETÇİLER TARAFINDAN GAZETECİLERE “ABA ALTINDAN SOPA GÖSTERMEK”  

Özgür Özel’in Son Durağı İmamoğlu mu?

KISMEN DOĞRU 

Vatandaş Var, Tel Örgü Var… Peki Devlet Nerede?

“Üç Yıl Önce Söz Verilmişti: Saray Şimdi Okulunu Bekliyor!”

Kategoriler
ÇERKEZKÖY ÇORLU EDİRNE KAPAKLI KIRKLARELİ MALKARA SARAY SÜLEYMANPAŞA TEKİRDAĞ TRAKYA ULUSAL VİZE