Saray Gözlem Gazetesi, Saray haber, Trakya Gözlem Haber, Saray Haberleri
Anasayfa SARAY
SARAY

Adalet İçin İcra Takibi

Adalet İçin İcra Takibi

Yayınlama: 26.07.2019 - 15:59 Kaynak: Haber Merkezi
Paylaş:

Tekirdağ genelinde yol üstü, açık ve kapalı otopark işletmeciliği Büyükşehir Belediyesi şirketlerinden TEKPARK tarafından yapılırken, Saray’da sınırlı bir süre yol üstü otopark işletmeciliği yapılmış, ancak zarar ettiği gerekçesiyle bir müddet sonra uygulama sonlandırılmıştı. Uygulamanın ilk dönemlerinde vatandaşlar tepki gösterse de TEKPARK’ın Saray’dan ayrılması ile birlikte özellikle trafiğin düzenlenmesi açısından uygulamanın tekrar başlatılması talebi sıklıkla farklı mecralarda gündeme gelmeye başlamıştı. Fakat TEKPARK’ın Saray’da tekrar faaliyete geçmemesinin nedeni olarak ta ekonomik olmadığı yönünde bilgiler elde edilmişti.

Tekirdağ genelinde Çerkezköy, Çorlu, Süleymanpaşa ve Muratlı gibi ilçelerde yol üstü, açık ve kapalı otopark uygulaması devam ediyor. Bunun yanıda Saray’da park uygulamasının başlatılması ısrarla istenirken, uygulamanın yapıldığı ilçelerde  yol üstü, açık ve kapalı otoparkları kullanan sürücülerin bir çoğu araçlarına parkomat görevlisi tarafından fiş yazılmasına rağmen, ücretlerini  ödemeden park alanlarından çıkmaları gibi bir sorun meydana geliyor.

Bu durumda da duyarlı vatandaşlar ücretlerini öderken, duyarsız bazı vatandaşlarda ödeme yapmadan çekip gidiyorlar. TEKPARK’tan resmi bir açıklama yapılmamasına rağmen, uygulamanın yapıldığı ilçelerde otopark bedellerini ödemeyen sürücülere, adaletin sağlanması adına park bedellerinin tahsil edilmesi için icra takibi başladığı yönünde bilgiler bulunuyor.

Özellikle park bedellerini ödeyen vatandaşlar, eşitlik sağlanması adına uygulamayı yerinde bulurken, ödeme yapmayan kişilerin ise “nasılsa ödeyenlerden alıyorlar, ödemeyenlere bir şey olmuyor” düşüncesi ile zor durma düşmemeleri için uygulama yapılan yerlerde yol üstü, açık ve kapalı otopark bedellerini ödemeden ayrılmamaları gerekiyor.

 

# Adalet # İçin # İcra # Takibi
Son Haberler

BÜYÜKŞEHİR TARLA YOLLARINI HASADA HAZIRLIYOR

08.05.2026 - 23:21

CANDAN BAŞKAN: “TEKİRDAĞ BÜYÜYOR, HİZMET KALİTEMİZ ARTIYOR”

09.02.2026 - 17:03

Çerkezköy’de Halk Otobüsü ile Kamyon Çarpıştı: 1 Yaralı

02.01.2025 - 11:23

PUNTİLA AĞA VE UŞAĞI MATTİ’YE İSTANBUL VE ÇERKEZKÖY İZLEYİCİSİNDEN TAM NOT

02.01.2025 - 10:52

Anahtar Parti Çerkezköy Teşkilatı tanıtıldı

29.12.2024 - 18:17

Çerkezköy'de Yılbaşı Kuruyemiş Telaşı Başladı

29.12.2024 - 18:13

Çerkezköy Kent Konseyi’nden Örnek Proje: “Kardeşim Üşümesin”

29.12.2024 - 18:10

Tekirdağ'da firari hükümlü yakalandı

29.12.2024 - 18:07

Tekirdağ'da kumar oynayan 5 kişiye para cezası kesildi

29.12.2024 - 18:06

Notalarla engelini aşan Melis öğretmen azmiyle umut oluyor

29.12.2024 - 18:01
Son Makaleler

AYNI SENİN GİBİ  

ÇOCUKLARIMIZA KAHRAMAN DİYE KİMİ İZLETİYORUZ?

Kurnaz İnsan ile Zeki İnsan Arasındaki Fark

PARTİCİLİK OYNAMAYIN GERÇEK PARTİLİ OLUN 

Çelenk Unutulur mu? Soruyorum!

SİYASETÇİLER TARAFINDAN GAZETECİLERE “ABA ALTINDAN SOPA GÖSTERMEK”  

Özgür Özel’in Son Durağı İmamoğlu mu?

KISMEN DOĞRU 

Vatandaş Var, Tel Örgü Var… Peki Devlet Nerede?

“Üç Yıl Önce Söz Verilmişti: Saray Şimdi Okulunu Bekliyor!”

Kategoriler
ÇERKEZKÖY ÇORLU EDİRNE KAPAKLI KIRKLARELİ MALKARA SARAY SÜLEYMANPAŞA TEKİRDAĞ TRAKYA ULUSAL VİZE