Saray Gözlem Gazetesi, Saray haber, Trakya Gözlem Haber, Saray Haberleri
⌂
Anasayfa ›ULUSAL
ULUSAL

BABACAN İSTANBUL’DA KILIÇDAROĞLU’NA OY İSTEDİ

Yayınlama: 24.05.2023 - 16:14 Kaynak: Haber Merkezi
Paylaş:

DEVA Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayı Ali Babacan, saha ziyaretlerini İstanbul’da sürdürüyor. Vatandaşlarla sohbet ederek Cumhurbaşkanı seçimlerinin ikinci turunda Millet İttifakı’nın ortak adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na oy isteyen Babacan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Kılıçdaroğlu’nun reklam filmine montajla eklenen PKK’lıların görüntülerini izletmesine “‘Yalan video gösteriyorsun’ diyoruz. ‘Montaj falan ama var’ diyor” diye tepki gösterdi.

Babacan, ekonomiden “Bir kilo peynir olmuş 200 lira. İster al ye ister karşı karşıya bak” sözleriyle dert yanan bir vatandaşa “Fiyatlar uçuyor gidiyor, maaşlar arkadan yakalayamıyor” dedi.

Kendisine uygulanan medya ambargosunu halka şikâyet eden Babacan, “3 gündür TRT’ye, A Haber’e ‘Cesaretiniz varsa beni çıkarın, konuşayım’ diyorum. Çıkartmıyorlar” diye konuştu.

Babacan, bir vatandaşın “Herkes milliyetçi oldu. Gerçek milliyetçileri, sizleri bekliyoruz” sözlerini “Milliyetçilik bu ülkeyi çok sevmektir. Bu ülke için çalışmaktır. Bu kadar. Onun dışında her şey köpük” diye yanıtladı.

Sığınmacılara keyfi şekilde vatandaşlık verilmesini eleştiren Babacan, “Bunlar önüne gelene vatandaşlık veriyor. O vatandaşlık geri dönüşü engelliyor. ‘Biraz daha beklersem belki sıra gelir’ diyorlar” dedi.

Halka sandığa katılım çağrısı da yapan Babacan, “Sandığa gitmeyen arkadaşlarınızı kolundan tutup götürün. Bu sefer seçim kolay: Tek pusula, iki seçenek. Kara kış mı, bahar mı? Baharın altına evet mührünü vuruyoruz” dedi.

                                                                                                            

# BABACAN: # İSTANBUL’DA # KILIÇDAROĞLU’NA # Oy # İSTEDİ
Son Haberler

BÜYÜKŞEHİR TARLA YOLLARINI HASADA HAZIRLIYOR

08.05.2026 - 23:21

CANDAN BAŞKAN: “TEKİRDAĞ BÜYÜYOR, HİZMET KALİTEMİZ ARTIYOR”

09.02.2026 - 17:03

Çerkezköy’de Halk Otobüsü ile Kamyon Çarpıştı: 1 Yaralı

02.01.2025 - 11:23

PUNTİLA AĞA VE UŞAĞI MATTİ’YE İSTANBUL VE ÇERKEZKÖY İZLEYİCİSİNDEN TAM NOT

02.01.2025 - 10:52

Anahtar Parti Çerkezköy Teşkilatı tanıtıldı

29.12.2024 - 18:17

Çerkezköy'de Yılbaşı Kuruyemiş Telaşı Başladı

29.12.2024 - 18:13

Çerkezköy Kent Konseyi’nden Örnek Proje: “Kardeşim Üşümesin”

29.12.2024 - 18:10

Tekirdağ'da firari hükümlü yakalandı

29.12.2024 - 18:07

Tekirdağ'da kumar oynayan 5 kişiye para cezası kesildi

29.12.2024 - 18:06

Notalarla engelini aşan Melis öğretmen azmiyle umut oluyor

29.12.2024 - 18:01
Son Makaleler

HAYAT KOŞTURMACADAN İBARET DEĞİL: BİRAZ DA DURUP YAŞAMAK GEREK!

ÇOCUK İŞÇİLER  

TOPLUMUN DİNE BAKIŞI

HİÇ KİMSENİN ARKA BAHÇESİ OLMAYIN  

TEKİRDAĞ SİYASETİNDE GENÇ BİR İSİM: DAİMİ KAYA!

MEDENİYET SADECE SÖZDE Mİ?

SARAY’DA SİYASET DİNAMİZMİ ÇÜRÜMÜŞ DURUMDA!

TEKİRDAĞ'DA YENİ DÖNEM: SEDAT ÇOLAK VE ADEM ERDEM HAMLESİYLE ÇERKEZKÖY'ÜN YÜKSELİŞİ

AZICIK OLSUN BİZİM OLSUN  

TEKİRDAĞ SİYASETİNDE KİM, HANGİ HESABIN PEŞİNDE?

Kategoriler
ÇERKEZKÖY ÇORLU EDİRNE KAPAKLI KIRKLARELİ MALKARA SARAY SÜLEYMANPAŞA TEKİRDAĞ TRAKYA ULUSAL VİZE