Saray Gözlem Gazetesi, Saray haber, Trakya Gözlem Haber, Saray Haberleri
Anasayfa TEKİRDAĞ
TEKİRDAĞ

Başkan Adayı Cüneyt Yüksel, Saha Çalışmalarını Aralıksız Sürdürüyor

Başkan Adayı Cüneyt Yüksel, Saha Çalışmalarını Aralıksız Sürdürüyor

Yayınlama: 21.02.2024 - 23:30 Kaynak: Haber Merkezi
Paylaş:

Cumhur  İttifakı Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cüneyt Yüksel, Şarköy, Mürefte, Hoşköy Ve Eriklicede Büyükşehir  Belediye Başkanı Gibi Karşılandı.

Tekirdağ Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı  Cüneyt Yüksel , çalışmalarına Şarköy İlçesinde devam ederken. Mürefte, Hoşköy ve Eriklicede Büyükşehir Belediye Başkanı gibi karşılandı ve yoğun ilgi gördü.

Şarköy ilçesinde gerçekleşen Coşkulu karşılamanın ardından Başkan adayı Cüneyt  Yüksel , Cumhur İttifakı Şarköy Belediye Başkan Adayı Görkem Gökkaya, Şarköy ilçe Başkanı Engin Sadunoğlu, Cumhur İttifakının değerli yöneticileri ve teşkilat mensupları   ile birlikte Mürefte Zeytin Satış Tarım Kooperafinin Genel kuruluna katılım sağladı .

Genel Kurulda Şarköy’ ün tarihini, kültürünü ve ekonomisini besleyen üreticilerle bir araya gelen Yüksel, üreticilerin talep ve beklentilerini dinleyerek , ihtiyaçlara yönelik çözümler üretileceğini ve sürdürülebilir bir gelecek için Şarköy için hazırlanan güzel projelerde son noktaya gelindiğinin bilgisini verdi.

Duraklama Dönemi Sona Eriyor

Tekirdağ’da  Büyükşehir olarak geride kalan 10 yıldaki duraklama döneminin sona ereceğini belirten Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cüneyt Yüksel , " Şarköy ile  ilgili hayallerimizi  gerçekleştireceğimiz projelerimizle geliyoruz. Görkem Gökkaya  Başkanımız ile bu projelerimizi birlikte hayata geçirebileceğiz  ifadelerinde bulundu. 

Şarköyün Yıldızı Parlayacak

Cüneyt Yüksel  projeleri ile birlikte Şarköy’de  hayata geçireceği yatırım ve hizmetler hakkında kısa notlar verdi.  Şarköy İlçe belediyesinin  hizmetleri noktasında gerekli hizmetleri yapmadığını ancak 1 Nisandan itibaren  Cumhur İttifakı gücü ve birlikteliği ile Şarköy ilçesinin  daha fazla hizmetleri ile tanışacağını belirtti. Cumhur İttifakının birlikteliği ile Görkem Başkanımla ilçemize daha fazla, güzel yatırımlar yapacağımızdan şüphem yok. Şarköy’ümüzün  bu dönem yıldızının parlayacağını düşünüyorum" dedi.

Genel Kurul toplantısı ardından Hoşköy ve Eriklice mahallelerinide ziyaret eden Yüksel ilçe sakinleri ve Esnafları ziyaret etti.İlçede ve mahallelerde kendisine gösterilen yoğun ilgiden çok memnun olduğunu dile getiren Cüneyt Yüksel, Şarköy ilçemiz ve tüm mahallelerimiz için hazırladığımız proje  kitapçıklarımız hazırlanıyor , inşallah en kısa sürede tüm ilçerimizde gerçekleştireceğimiz projelerimizi lansman toplantısı ile tüm hemşerilerimize duyuracağız dedi.

Gençlerden Genç Başkana Büyük İlgi.

Şarköy ilçesi ve mahallelerde yaptığı seçim çalışmalarında gençler tarafından da  yoğun ilgi gören Cünet Yükselden gençler  2 gb internet talebinde bulundu. Sosyal Medya hesaplarından gençlere çağrılarda bulunan Yüksel, yaş sınırı olmaksızın tüm gençlerimize 2gb internet hediye ediyoruz. İlçelerimizde yaşayan tüm gençlerimiz beni gördükleri her yerde ücretsiz internetlerini benden alabilirler dedi.

# Başkan # Adayı # Cüneyt # Yüksel # Saha # Çalışmalarını # ARALIKSIZ # Sürdürüyor
Son Haberler

BÜYÜKŞEHİR TARLA YOLLARINI HASADA HAZIRLIYOR

08.05.2026 - 23:21

CANDAN BAŞKAN: “TEKİRDAĞ BÜYÜYOR, HİZMET KALİTEMİZ ARTIYOR”

09.02.2026 - 17:03

Çerkezköy’de Halk Otobüsü ile Kamyon Çarpıştı: 1 Yaralı

02.01.2025 - 11:23

PUNTİLA AĞA VE UŞAĞI MATTİ’YE İSTANBUL VE ÇERKEZKÖY İZLEYİCİSİNDEN TAM NOT

02.01.2025 - 10:52

Anahtar Parti Çerkezköy Teşkilatı tanıtıldı

29.12.2024 - 18:17

Çerkezköy'de Yılbaşı Kuruyemiş Telaşı Başladı

29.12.2024 - 18:13

Çerkezköy Kent Konseyi’nden Örnek Proje: “Kardeşim Üşümesin”

29.12.2024 - 18:10

Tekirdağ'da firari hükümlü yakalandı

29.12.2024 - 18:07

Tekirdağ'da kumar oynayan 5 kişiye para cezası kesildi

29.12.2024 - 18:06

Notalarla engelini aşan Melis öğretmen azmiyle umut oluyor

29.12.2024 - 18:01
Son Makaleler

AYNI SENİN GİBİ  

ÇOCUKLARIMIZA KAHRAMAN DİYE KİMİ İZLETİYORUZ?

Kurnaz İnsan ile Zeki İnsan Arasındaki Fark

PARTİCİLİK OYNAMAYIN GERÇEK PARTİLİ OLUN 

Çelenk Unutulur mu? Soruyorum!

SİYASETÇİLER TARAFINDAN GAZETECİLERE “ABA ALTINDAN SOPA GÖSTERMEK”  

Özgür Özel’in Son Durağı İmamoğlu mu?

KISMEN DOĞRU 

Vatandaş Var, Tel Örgü Var… Peki Devlet Nerede?

“Üç Yıl Önce Söz Verilmişti: Saray Şimdi Okulunu Bekliyor!”

Kategoriler
ÇERKEZKÖY ÇORLU EDİRNE KAPAKLI KIRKLARELİ MALKARA SARAY SÜLEYMANPAŞA TEKİRDAĞ TRAKYA ULUSAL VİZE