Saray Gözlem Gazetesi, Saray haber, Trakya Gözlem Haber, Saray Haberleri
Anasayfa SARAY
SARAY

Başkan Taşyasan’dan Özel Çocuklara Moral Gecesi

Saray Belediye Başkanı Abdül Taşyasan, tebrik çiçekleri ile örnek bir projeye imza attı. Tebrik için gönderilen çiçekleri biriktiren Başkan Taşyasan, 19 Eylül Perşembe akşamı Saray Atatürk Kültür Merkezi’nde özel gereksinimli bireyler yararına bir açık artırma düzenledi.

Yayınlama: 20.09.2024 - 17:03 Kaynak: Haber Merkezi
Paylaş:

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programda günün anlam ve önemine dair konuşmalar yapıldı. Çerkezköy Sakatlar Derneği Başkanı Gülnur Kocaçınar, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Kapaklı Sakatlar Derneği Başkanı Hayati Çakan ve Saray Engelliler Derneği Başkanı Nurtaç Ergen birer konuşma yaptılar.

Başkan Taşyasan: "Hepimiz Birer Engelli Adayıyız"

Her bireyin bir engelli adayı olduğunu belirten Saray Belediye Başkanı Abdül Taşyasan, konuşmasında şu ifadelere yer verdi: "Özel çocuklarımız için düzenlediğimiz moral gecesine hepiniz hoş geldiniz, şeref verdiniz. Bu anlamlı gecede sizlerle bir arada olmaktan büyük bir mutluluk ve onur duyuyorum. Engellilik, yalnızca engelli vatandaşlarımızı ve onların ailelerini değil, toplumun tamamını ilgilendiren bir konudur. Engellilerimizin yaşamlarındaki tüm engellerin kaldırılması ve onlara her alanda fırsat eşitliği sağlanması önemli bir toplumsal ihtiyaçtır. Engelli vatandaşlarımızın sorunlarına çözüm üretmek, ilçemizdeki tüm hizmetlerden eşit bir biçimde yararlanmalarını sağlamak, insanlık borcumuzdur. Engelli vatandaşlarımız için yapmamız gereken çok işimiz, sorumluluğumuz olduğunu biliyoruz. Saray Belediyesi olarak sosyal belediyecilik anlayışımızla engelli vatandaşlarımızın her zaman yanında olmaya devam edeceğiz. Hepimiz birer engelli adayıyız.

Bu duygu ve düşüncelerle, bu anlamlı gecenin engelli vatandaşlarımızın sorunlarına yönelik toplumsal duyarlılığımızın artmasına vesile olmasını temenni ediyorum. Tüm engelli kardeşlerimize ve ailelerine sağlıklı, mutlu, huzurlu ve engelsiz bir yaşam diliyorum. Bizleri bu özel gecede yalnız bırakmayan ve katkı sunan herkese çok teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız."

Çerkezköy Sakatlar Derneği Halk Oyunları Ekibi Büyük Alkış Aldı

Konuşmaların ardından, Çerkezköy Sakatlar Derneği Halk Oyunları Ekibi performanslarını sergiledi. İzleyenlerin büyük beğenisini toplayan ekip, yoğun alkış aldı. Saray Belediye Başkanı Abdül Taşyasan, gece boyunca özel gereksinimli bireylerle yakından ilgilenerek sohbet etti.

Gecede yapılan açık artırma ile satılan çiçeklerden elde edilen gelir, özel gereksinimli bireylerin eğitimi ve ihtiyaçları için kullanılacak.

# Başkan # Taşyasan’dan # ÖZEL # Çocuklara # Moral # Gecesi
Son Haberler

BÜYÜKŞEHİR TARLA YOLLARINI HASADA HAZIRLIYOR

08.05.2026 - 23:21

CANDAN BAŞKAN: “TEKİRDAĞ BÜYÜYOR, HİZMET KALİTEMİZ ARTIYOR”

09.02.2026 - 17:03

Çerkezköy’de Halk Otobüsü ile Kamyon Çarpıştı: 1 Yaralı

02.01.2025 - 11:23

PUNTİLA AĞA VE UŞAĞI MATTİ’YE İSTANBUL VE ÇERKEZKÖY İZLEYİCİSİNDEN TAM NOT

02.01.2025 - 10:52

Anahtar Parti Çerkezköy Teşkilatı tanıtıldı

29.12.2024 - 18:17

Çerkezköy'de Yılbaşı Kuruyemiş Telaşı Başladı

29.12.2024 - 18:13

Çerkezköy Kent Konseyi’nden Örnek Proje: “Kardeşim Üşümesin”

29.12.2024 - 18:10

Tekirdağ'da firari hükümlü yakalandı

29.12.2024 - 18:07

Tekirdağ'da kumar oynayan 5 kişiye para cezası kesildi

29.12.2024 - 18:06

Notalarla engelini aşan Melis öğretmen azmiyle umut oluyor

29.12.2024 - 18:01
Son Makaleler

AYNI SENİN GİBİ  

ÇOCUKLARIMIZA KAHRAMAN DİYE KİMİ İZLETİYORUZ?

Kurnaz İnsan ile Zeki İnsan Arasındaki Fark

PARTİCİLİK OYNAMAYIN GERÇEK PARTİLİ OLUN 

Çelenk Unutulur mu? Soruyorum!

SİYASETÇİLER TARAFINDAN GAZETECİLERE “ABA ALTINDAN SOPA GÖSTERMEK”  

Özgür Özel’in Son Durağı İmamoğlu mu?

KISMEN DOĞRU 

Vatandaş Var, Tel Örgü Var… Peki Devlet Nerede?

“Üç Yıl Önce Söz Verilmişti: Saray Şimdi Okulunu Bekliyor!”

Kategoriler
ÇERKEZKÖY ÇORLU EDİRNE KAPAKLI KIRKLARELİ MALKARA SARAY SÜLEYMANPAŞA TEKİRDAĞ TRAKYA ULUSAL VİZE