Saray Gözlem Gazetesi, Saray haber, Trakya Gözlem Haber, Saray Haberleri
Anasayfa SÜLEYMANPAŞA
SÜLEYMANPAŞA

Başkan Yüksel Karlık Caddesi üzerindeki asfalt çalışmalarını denetledi

Başkan Yüksel Karlık Caddesi üzerindeki asfalt çalışmalarını denetledi

Yayınlama: 01.06.2022 - 10:08 Kaynak: Haber Merkezi
Paylaş:

Süleymanpaşa Belediyesi, asfalt sezonuna hızlı başladı. Şehrin önemli alternatif güzergâhlarından biri olan Karlık Caddesi’nde asfaltlama çalışmaları tamamlanırken, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, çalışmaları yerinde takip etti.

Süleymanpaşa Belediyesi, havaların ısınması ile birlikte asfalt sezonunu açtı. Çalışmalara hızlı bir şekilde başlayan Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Karlık Caddesi üzerinde gerçekleştirdikleri asfaltlama faaliyetlerini kısa sürede tamamlayarak yolu yeniden trafiğe açtı.

ÇALIŞMALAR ŞİMDİLİK TAMAMLANDI
Şehir içi trafiğin rahatlatılması anlamında önemli bir alternatif güzergâh olan Karlık Caddesi’nde geçtiğimiz yıldan bu yana süren yol genişletme çalışmaları önemli ölçüde bitti. Caddenin en dar noktası olarak kalan yaklaşık 100 metre uzunluğundaki alan, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinin sorumluluğundaki mezarlığın sınırlarının geri çekilmesinin ardından yine Süleymanpaşa Belediyesine bağlı ekipler tarafından tamamlanacak. Yol sınırındaki kabristanların taşınması çalışmalarının sürdürüldüğü, çalışmaların ardından yol çalışmalarına devam edileceği belirtildi.

YÜKSEL: “MEZARLIK SINIRI DEĞİŞTİRİLDİKTEN SONRA YOL GENİŞLEYECEK”
Karlık Caddesi üzerinde yürütülen asfaltlama çalışmalarını yakından takip eden ve yerinde değerlendiren Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Şehrimizin trafik yoğunluğunu önemli ölçüde azaltan alternatif güzergahlarımızdan Karlık Caddesi üzerinde devam eden asfaltlama çalışmalarını inceledik. Önümüzdeki aylarda Büyükşehir Belediyesinin, mezarlık sınır duvarlarını geri çekmesiyle birlikte genişleyecek yol sayesinde, İnşallah trafik sorunu yaşamayacağız. Şimdiden hayırlı olsun,” diye konuştu.

# Başkan # Yüksel # Karlık # Caddesi # ÜZERİNDEKİ # Asfalt # Çalışmalarını # DENETLEDİ
Son Haberler

BÜYÜKŞEHİR TARLA YOLLARINI HASADA HAZIRLIYOR

08.05.2026 - 23:21

CANDAN BAŞKAN: “TEKİRDAĞ BÜYÜYOR, HİZMET KALİTEMİZ ARTIYOR”

09.02.2026 - 17:03

Çerkezköy’de Halk Otobüsü ile Kamyon Çarpıştı: 1 Yaralı

02.01.2025 - 11:23

PUNTİLA AĞA VE UŞAĞI MATTİ’YE İSTANBUL VE ÇERKEZKÖY İZLEYİCİSİNDEN TAM NOT

02.01.2025 - 10:52

Anahtar Parti Çerkezköy Teşkilatı tanıtıldı

29.12.2024 - 18:17

Çerkezköy'de Yılbaşı Kuruyemiş Telaşı Başladı

29.12.2024 - 18:13

Çerkezköy Kent Konseyi’nden Örnek Proje: “Kardeşim Üşümesin”

29.12.2024 - 18:10

Tekirdağ'da firari hükümlü yakalandı

29.12.2024 - 18:07

Tekirdağ'da kumar oynayan 5 kişiye para cezası kesildi

29.12.2024 - 18:06

Notalarla engelini aşan Melis öğretmen azmiyle umut oluyor

29.12.2024 - 18:01
Son Makaleler

AYNI SENİN GİBİ  

ÇOCUKLARIMIZA KAHRAMAN DİYE KİMİ İZLETİYORUZ?

Kurnaz İnsan ile Zeki İnsan Arasındaki Fark

PARTİCİLİK OYNAMAYIN GERÇEK PARTİLİ OLUN 

Çelenk Unutulur mu? Soruyorum!

SİYASETÇİLER TARAFINDAN GAZETECİLERE “ABA ALTINDAN SOPA GÖSTERMEK”  

Özgür Özel’in Son Durağı İmamoğlu mu?

KISMEN DOĞRU 

Vatandaş Var, Tel Örgü Var… Peki Devlet Nerede?

“Üç Yıl Önce Söz Verilmişti: Saray Şimdi Okulunu Bekliyor!”

Kategoriler
ÇERKEZKÖY ÇORLU EDİRNE KAPAKLI KIRKLARELİ MALKARA SARAY SÜLEYMANPAŞA TEKİRDAĞ TRAKYA ULUSAL VİZE