Saray Gözlem Gazetesi, Saray haber, Trakya Gözlem Haber, Saray Haberleri
⌂
Anasayfa ›SARAY
SARAY

Bıçakla minibüste terör estirdi

Bıçakla minibüste terör estirdi

Yayınlama: 20.07.2023 - 16:09 Kaynak: Haber Merkezi
Paylaş:

Saray-Çorlu arasında şehir içi taşımacılık halk minibüsüde bir kişi, kız arkadaşını rahatsız ettiği iddia edilen şahsı biçakla tehdit ederek, yolcular da korku dolu anlar yaşadı.

İddiaya göre Saray- Çorlu hattında çalışan halk otobüsüne Çerkezköy Narin kavşağından binen bir genç kızın yanına bir erkek oturdu. Bu esnada erkeğin davranışlarından rahatsız olan genç kız durumu erkek arkadaşı S.Ç.'ye telefonla bildirdi. Otobüsü Atatürk viyadüğü üzerinde durduran S.Ç., elindeki bıçakla kız arkadaşının yanında oturan G.K.'yı tehdit ederek minibüs içindeki onlarca kişiye ve çocuklara korku dolu anlar yaşattı. S.Ç. daha sonra kız arkadaşı ile birlikte araçtan indi.

Otobüsü Atatürk viyadüğü üzerinde durdurarak elindeki bıçakla kız arkadaşının yanında oturan Gürhan K.’yı bıçakla tehdit ederek minibüs içindeki onlarca kişiye ve çocuklara korku dolu anlar yaşatan Serkan Ç. kız arkadaşı ile birlikte araçtan indi.

O anlarda araçta bulunan çocukların attığı çığlıklar ve vatandaşların çaresizliği bir kişinin cep telefonu kamerasına anbean yansıdı. Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri, minibüsteki görüntüleri ihbar olarak kabul etti.

Polis ekipleri 24 saatlik araştırması sonucu minibüste kız arkadaşını rahatsız ettiği iddiasıyla elindeki bıçakla terör estiren S.Ç.'yi yakalayarak gözaltına aldı. S.Ç. ifadesinin ardından adliyeye sevk edilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

# BIÇAKLA # MİNİBÜSTE # terör # estirdi
Son Haberler

BÜYÜKŞEHİR TARLA YOLLARINI HASADA HAZIRLIYOR

08.05.2026 - 23:21

CANDAN BAŞKAN: “TEKİRDAĞ BÜYÜYOR, HİZMET KALİTEMİZ ARTIYOR”

09.02.2026 - 17:03

Çerkezköy’de Halk Otobüsü ile Kamyon Çarpıştı: 1 Yaralı

02.01.2025 - 11:23

PUNTİLA AĞA VE UŞAĞI MATTİ’YE İSTANBUL VE ÇERKEZKÖY İZLEYİCİSİNDEN TAM NOT

02.01.2025 - 10:52

Anahtar Parti Çerkezköy Teşkilatı tanıtıldı

29.12.2024 - 18:17

Çerkezköy'de Yılbaşı Kuruyemiş Telaşı Başladı

29.12.2024 - 18:13

Çerkezköy Kent Konseyi’nden Örnek Proje: “Kardeşim Üşümesin”

29.12.2024 - 18:10

Tekirdağ'da firari hükümlü yakalandı

29.12.2024 - 18:07

Tekirdağ'da kumar oynayan 5 kişiye para cezası kesildi

29.12.2024 - 18:06

Notalarla engelini aşan Melis öğretmen azmiyle umut oluyor

29.12.2024 - 18:01
Son Makaleler

HAYAT KOŞTURMACADAN İBARET DEĞİL: BİRAZ DA DURUP YAŞAMAK GEREK!

ÇOCUK İŞÇİLER  

TOPLUMUN DİNE BAKIŞI

HİÇ KİMSENİN ARKA BAHÇESİ OLMAYIN  

TEKİRDAĞ SİYASETİNDE GENÇ BİR İSİM: DAİMİ KAYA!

MEDENİYET SADECE SÖZDE Mİ?

SARAY’DA SİYASET DİNAMİZMİ ÇÜRÜMÜŞ DURUMDA!

TEKİRDAĞ'DA YENİ DÖNEM: SEDAT ÇOLAK VE ADEM ERDEM HAMLESİYLE ÇERKEZKÖY'ÜN YÜKSELİŞİ

AZICIK OLSUN BİZİM OLSUN  

TEKİRDAĞ SİYASETİNDE KİM, HANGİ HESABIN PEŞİNDE?

Kategoriler
ÇERKEZKÖY ÇORLU EDİRNE KAPAKLI KIRKLARELİ MALKARA SARAY SÜLEYMANPAŞA TEKİRDAĞ TRAKYA ULUSAL VİZE