Saray Gözlem Gazetesi, Saray haber, Trakya Gözlem Haber, Saray Haberleri
Anasayfa SARAY
SARAY

Bilecen İle Devam

Bilecen İle Devam

Yayınlama: 28.06.2019 - 17:16 Kaynak: Haber Merkezi
Paylaş:

 Saray Kent Konseyi’nin 5. Olağan Genel Kurulu’nda Mehmet Yüksel ve mevcut başkan Mehmet Bilecen Aday olurken, kullanılan 48 oyun 28’ini alan Mehmet Bilecen bir kez daha Kent Konseyi Başkanlığı’na seçildi. Genel Kurula katılan 50 üyenin 48’i oy kullanırken, Mehmet Bilecen 28, Mehmet Yüksel 18 oy aldı. Oyların ikisi geçersiz sayıldı. Bilecen’in yönetim kurulu ise şu isimlerden oluştu; Yalçın Özçevik, Aydın Baş, Ercan Dedeoğlu, Esra Selimoğlu, Mehmet Yüksel, Hüseyin Aydın, İrfan Gündüz, Vedat Ünlü, Aytaç Gonce, Fatih Kıray, Metin Durak, Kadın Meclisinden Ünzile Karpat, Gençli Meclisinden Ece Ecevit.

Genel Kurul saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlarken, Mehmet Bilecen Kent Konseyinin amacını ve dayanağını açıkladı. Ardından faaliyetler okunurken, divan heyetinin seçilmesine sıra geldi. Divan Başkanı olarak Ali Gürsu Ergene, Katipler ise Ece Ecevit ve Aydın Baş olarak belirlendi. Divan Başkanı Ali Gürsu Ergene kendisini tanıtmak için sözü Mehmet Yüksel’e verirken, Yüksel; Saray aşığı olduğunu Bilecen’in faaliyetlerindeki eksikliğin gençler üzerine olduğunu, gençlere yönelik çalışmaların olmadığını söyledi. Yüksel, gençlerin özellikle uyuşturucu batağına düştüğünü söylerken, Saray’da uyuşturucudan kaç kişi öldü haberiniz var mı? Sorusunu yöneltti. Yüksel uyuşturucu sorununu da Kent Konseyinin bitirebileceğini belirterek, üyelerden desteklerini istedi. Konuşmanın ardından oylamaya geçilirken, oylama sonucunda Mehmet Bilecen bir kez daha başkan seçildi. Bilecen tebrikleri kabul ederken, Yüksel’de Bilecen’i tebrik ederek, destekleri için üyelere teşekkür etti. Yönetim Kurulu için isteklilerin az olması dikkatlerden kaçmazken, Yüksel görev verilmesi durumunda yönetime talip olduğunu söylerken, Bilecen, Yüksel’in bu talebine olumlu cevap vererek, onu yönetim kuruluna yazdı.

Genel Kurula Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş, CHP İlçe Başkanı Akın Aytaç, meclis üyeleri, muhtarlar, kurum amir ve müdürleri ve üyeler katıldı.

 

 

 

 

# Bilecen # ile # Devam
Son Haberler

BÜYÜKŞEHİR TARLA YOLLARINI HASADA HAZIRLIYOR

08.05.2026 - 23:21

CANDAN BAŞKAN: “TEKİRDAĞ BÜYÜYOR, HİZMET KALİTEMİZ ARTIYOR”

09.02.2026 - 17:03

Çerkezköy’de Halk Otobüsü ile Kamyon Çarpıştı: 1 Yaralı

02.01.2025 - 11:23

PUNTİLA AĞA VE UŞAĞI MATTİ’YE İSTANBUL VE ÇERKEZKÖY İZLEYİCİSİNDEN TAM NOT

02.01.2025 - 10:52

Anahtar Parti Çerkezköy Teşkilatı tanıtıldı

29.12.2024 - 18:17

Çerkezköy'de Yılbaşı Kuruyemiş Telaşı Başladı

29.12.2024 - 18:13

Çerkezköy Kent Konseyi’nden Örnek Proje: “Kardeşim Üşümesin”

29.12.2024 - 18:10

Tekirdağ'da firari hükümlü yakalandı

29.12.2024 - 18:07

Tekirdağ'da kumar oynayan 5 kişiye para cezası kesildi

29.12.2024 - 18:06

Notalarla engelini aşan Melis öğretmen azmiyle umut oluyor

29.12.2024 - 18:01
Son Makaleler

AYNI SENİN GİBİ  

ÇOCUKLARIMIZA KAHRAMAN DİYE KİMİ İZLETİYORUZ?

Kurnaz İnsan ile Zeki İnsan Arasındaki Fark

PARTİCİLİK OYNAMAYIN GERÇEK PARTİLİ OLUN 

Çelenk Unutulur mu? Soruyorum!

SİYASETÇİLER TARAFINDAN GAZETECİLERE “ABA ALTINDAN SOPA GÖSTERMEK”  

Özgür Özel’in Son Durağı İmamoğlu mu?

KISMEN DOĞRU 

Vatandaş Var, Tel Örgü Var… Peki Devlet Nerede?

“Üç Yıl Önce Söz Verilmişti: Saray Şimdi Okulunu Bekliyor!”

Kategoriler
ÇERKEZKÖY ÇORLU EDİRNE KAPAKLI KIRKLARELİ MALKARA SARAY SÜLEYMANPAŞA TEKİRDAĞ TRAKYA ULUSAL VİZE