Saray Gözlem Gazetesi, Saray haber, Trakya Gözlem Haber, Saray Haberleri
Anasayfa ÇORLU
ÇORLU

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ÇORLU TARIM FUARINDA STANT AÇTI

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ÇORLU TARIM FUARINDA STANT AÇTI

Yayınlama: 13.08.2020 - 15:58 Kaynak: Haber Merkezi
Paylaş:

Tarım ve Hayvancılık alanında diğer büyükşehir belediyelerine örnek olan birçok proje ve yatırımı hayata geçiren Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Türkiye'nin en büyük açık alan fuarı olan Çorlu Tarım Fuarı'nda stant açtı.

Türkiye'nin birçok bölgesinden tarım ve hayvancılık alanında kuruluşları bir araya getiren ve 16 Ağustos tarihine kadar sürecek olan Çorlu Tarım Fuarı, geçtiğimiz günlerde Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ın da katıldığı törenle kapılarını açtı. Fuarda, kurulduğu günden bu yana tarım ve hayvancılık alanında birbirinden önemli projeleri hayata geçiren Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi de stant açtı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği stantta, Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı personelleri tarafından Arıcılığı Geliştirme ve Polinasyon Projesi, Mandacılığı Geliştirme Projesi, Mera İyileştirme Projesi gibi projeler hakkında vatandaşlara bilgi verildi.

Konu ile ilgili açıklama yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Çorlu Tarım Fuarı'nın çiftçimize ve hayvan üreticimize hayırlı olmasını dilerim. Fuara renk katan firma sahipleri ile fuarın düzenlenmesinde emeği olan herkese teşekkür ederim. Tekirdağ, tarım ve hayvancılık alanında Türkiye'nin en önemli şehirleri arasında. Ülkemizde yetişen birçok ürününün büyük bir kısmını ilimiz tek başına karşılamaktadır. Biz de Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak ilimizin bu alanda daha da ileriye götürecek yatırımları hayata geçirmeye devam edeceğiz." dedi.


# Büyükşehir # Belediyesi # Çorlu # Tarım # FUARINDA # STANT # Açtı
Son Haberler

BÜYÜKŞEHİR TARLA YOLLARINI HASADA HAZIRLIYOR

08.05.2026 - 23:21

CANDAN BAŞKAN: “TEKİRDAĞ BÜYÜYOR, HİZMET KALİTEMİZ ARTIYOR”

09.02.2026 - 17:03

Çerkezköy’de Halk Otobüsü ile Kamyon Çarpıştı: 1 Yaralı

02.01.2025 - 11:23

PUNTİLA AĞA VE UŞAĞI MATTİ’YE İSTANBUL VE ÇERKEZKÖY İZLEYİCİSİNDEN TAM NOT

02.01.2025 - 10:52

Anahtar Parti Çerkezköy Teşkilatı tanıtıldı

29.12.2024 - 18:17

Çerkezköy'de Yılbaşı Kuruyemiş Telaşı Başladı

29.12.2024 - 18:13

Çerkezköy Kent Konseyi’nden Örnek Proje: “Kardeşim Üşümesin”

29.12.2024 - 18:10

Tekirdağ'da firari hükümlü yakalandı

29.12.2024 - 18:07

Tekirdağ'da kumar oynayan 5 kişiye para cezası kesildi

29.12.2024 - 18:06

Notalarla engelini aşan Melis öğretmen azmiyle umut oluyor

29.12.2024 - 18:01
Son Makaleler

AYNI SENİN GİBİ  

ÇOCUKLARIMIZA KAHRAMAN DİYE KİMİ İZLETİYORUZ?

Kurnaz İnsan ile Zeki İnsan Arasındaki Fark

PARTİCİLİK OYNAMAYIN GERÇEK PARTİLİ OLUN 

Çelenk Unutulur mu? Soruyorum!

SİYASETÇİLER TARAFINDAN GAZETECİLERE “ABA ALTINDAN SOPA GÖSTERMEK”  

Özgür Özel’in Son Durağı İmamoğlu mu?

KISMEN DOĞRU 

Vatandaş Var, Tel Örgü Var… Peki Devlet Nerede?

“Üç Yıl Önce Söz Verilmişti: Saray Şimdi Okulunu Bekliyor!”

Kategoriler
ÇERKEZKÖY ÇORLU EDİRNE KAPAKLI KIRKLARELİ MALKARA SARAY SÜLEYMANPAŞA TEKİRDAĞ TRAKYA ULUSAL VİZE