Saray Gözlem Gazetesi, Saray haber, Trakya Gözlem Haber, Saray Haberleri
⌂
Anasayfa ›TEKİRDAĞ
TEKİRDAĞ

BÜYÜKŞEHİRDEN YEŞİL ALANLARA SONBAHAR BAKIMI

BÜYÜKŞEHİRDEN YEŞİL ALANLARA SONBAHAR BAKIMI

Yayınlama: 05.10.2020 - 14:27 Kaynak: Haber Merkezi
Paylaş:

Yeşil alanların ve parkların yılın her döneminde temiz ve bakımlı kalmasını sağlayan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, çalışmalarını 11 ilçede farklı ekiplerle eş zamanlı olarak kesintisiz bir şekilde sürdürüyor.

Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından parklarda, meydanlarda, refüjlerde ve mesire yerlerinde uzayan çimler biçiliyor, yeşil alanlar yaban otlarından arındırılıyor, çöpler toplanıyor, bozulan kaldırımlar tamir ediliyor, şehir mobilyaları onarılıyor ve süs havuzları bakımdan geçiriliyor.

Sonbahar mevsiminin gelişiyle birlikte ağaçlar Büyükşehir ekipleri tarafından budanmaya başlandı. Ayrıca parklar ve yeşil alanlarda ağaç varlığını arttırmak amacıyla fidan dikiliyor. Öte yandan kaldırımlar üzerinde bulunan ağaçların daha sağlıklı bir şekilde gelişebilmelerine imkân sağlamak amacıyla etrafları ızgaralı kaldırım taşlarıyla çevriliyor.

Dezenfeksiyon İşlemleri de aralıksız devam ediyor

Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekipleri salgın tedbirleri kapsamında tüm yeşil alanlarda ve sosyal yaşam alanlarında düzenli olarak dezenfeksiyon işlemi uyguluyor. Yürütülen çalışmalar sonucunda parklar, refüjler ve mesire yerleri yılın her döneminde temiz ve bakımlı kalıyor.

Başkan Kadir Albayrak: "Güzel Tekirdağ'ımıza Estetik Bir Görünüm Kazandırıyoruz"

Yeşil alanlarda yapılan çalışmalarla ilgili açıklama yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Halkımızın rahat nefes aldığı, sosyalleştiği ve sevdikleriyle birlikte vakit geçirdiği parklarımız ve yeşil alanlarımızda çalışmalarımızı kesintisiz bir şekilde sürdürüyoruz. Vatandaşlarımıza kent yaşamı içerisinde doğal alanlar sunarken güzel Tekirdağ'ımıza estetik bir görünüm kazandırıyoruz. Yeşil alanlarımızın yılın her döneminde güzel, temiz ve bakımlı kalmasını sağlamak amacıyla yürüttüğümüz çalışmalarımız devam edecek" dedi.

 

# BÜYÜKŞEHİR’DEN # Yeşil # Alanlara # SONBAHAR # BAKIMI
Son Haberler

BÜYÜKŞEHİR TARLA YOLLARINI HASADA HAZIRLIYOR

08.05.2026 - 23:21

CANDAN BAŞKAN: “TEKİRDAĞ BÜYÜYOR, HİZMET KALİTEMİZ ARTIYOR”

09.02.2026 - 17:03

Çerkezköy’de Halk Otobüsü ile Kamyon Çarpıştı: 1 Yaralı

02.01.2025 - 11:23

PUNTİLA AĞA VE UŞAĞI MATTİ’YE İSTANBUL VE ÇERKEZKÖY İZLEYİCİSİNDEN TAM NOT

02.01.2025 - 10:52

Anahtar Parti Çerkezköy Teşkilatı tanıtıldı

29.12.2024 - 18:17

Çerkezköy'de Yılbaşı Kuruyemiş Telaşı Başladı

29.12.2024 - 18:13

Çerkezköy Kent Konseyi’nden Örnek Proje: “Kardeşim Üşümesin”

29.12.2024 - 18:10

Tekirdağ'da firari hükümlü yakalandı

29.12.2024 - 18:07

Tekirdağ'da kumar oynayan 5 kişiye para cezası kesildi

29.12.2024 - 18:06

Notalarla engelini aşan Melis öğretmen azmiyle umut oluyor

29.12.2024 - 18:01
Son Makaleler

HAYAT KOŞTURMACADAN İBARET DEĞİL: BİRAZ DA DURUP YAŞAMAK GEREK!

ÇOCUK İŞÇİLER  

TOPLUMUN DİNE BAKIŞI

HİÇ KİMSENİN ARKA BAHÇESİ OLMAYIN  

TEKİRDAĞ SİYASETİNDE GENÇ BİR İSİM: DAİMİ KAYA!

MEDENİYET SADECE SÖZDE Mİ?

SARAY’DA SİYASET DİNAMİZMİ ÇÜRÜMÜŞ DURUMDA!

TEKİRDAĞ'DA YENİ DÖNEM: SEDAT ÇOLAK VE ADEM ERDEM HAMLESİYLE ÇERKEZKÖY'ÜN YÜKSELİŞİ

AZICIK OLSUN BİZİM OLSUN  

TEKİRDAĞ SİYASETİNDE KİM, HANGİ HESABIN PEŞİNDE?

Kategoriler
ÇERKEZKÖY ÇORLU EDİRNE KAPAKLI KIRKLARELİ MALKARA SARAY SÜLEYMANPAŞA TEKİRDAĞ TRAKYA ULUSAL VİZE