Saray Gözlem Gazetesi, Saray haber, Trakya Gözlem Haber, Saray Haberleri
Anasayfa ÇERKEZKÖY
ÇERKEZKÖY

ÇEF 2026 Balkan İş Forumu’nda Tanıtıldı

ÇEF 2026 Balkan İş Forumu’nda Tanıtıldı

Yayınlama: 13.06.2026 - 16:04 Kaynak: Haber Merkezi Muhabir: Tekin Sönmez
Paylaş:

Bulgaristan’ın Bansko kentinde düzenlenen Balkan İş Forumu’nun ikinci gün programı, kamu temsilcileri, iş dünyası kuruluşları ve bölge ülkelerinden çok sayıda iş insanının katılımıyla gerçekleştirildi.

Programa Ticaret Bakan Yardımcımız Sezai Uçarmak, Bulgaristan Başbakan Yardımcısı ve Ekonomi, Yatırım ve Endüstri Bakanı Aleksandar Pulev, Türkiye’nin Bulgaristan Büyükelçisi Mehmet Sait Uyanık, Bansko Belediye Başkanı Stoycho Banenski, Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin, Flibe Ateşemiz Armağan Al, Selanik Ateşemiz Dr. Gülcan İren, DEİK Türkiye-Bulgaristan İş Konseyi Başkanı Fikret İnce, BULTİŞAD Yönetim Kurulu Başkanı Burhan Nemutlu, Bulgaristan-Romanya Ticaret Odası Başkanı Av. Viktor Gugushev, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Ufuk Mangır, Bünyamin Fırat ile iş dünyasının temsilcileri katıldı.

Açılış konuşmalarının ardından “Teknoloji ve Yapay Zekânın Ekonomik Büyüme ve Rekabet Gücüne Etkileri” konulu panel gerçekleştirildi. Program, “Ulaşım, Lojistik ve Endüstriyel Sistemler” paneli ile devam ederken, Yönetim Kurulu Başkanımız Ahmet Çetin’in konuşmacı olarak yer aldığı “Balkan İş Birliği” panelinde bölgesel ekonomik iş birlikleri ele alındı.

Panelde konuşan Başkanımız Ahmet Çetin, Balkan coğrafyasının ticaret, sanayi ve yatırım alanlarında önemli fırsatlar barındırdığını belirterek, bölge ülkeleri arasındaki ekonomik ilişkilerin geliştirilmesinin ortak kalkınmaya katkı sağlayacağını ifade etti.

Konuşmasında bu yıl 10’uncusu düzenlenecek olan Çerkezköy Endüstriyel Fuarı’na (ÇEF 2026) da değinen Başkanımız Ahmet Çetin, “Çerkezköy Endüstriyel Fuarı, sanayicilerimizi, yatırımcıları ve iş dünyasının temsilcilerini bir araya getiren önemli bir buluşma noktası haline gelmiştir. Balkan ülkeleri başta olmak üzere uluslararası katılımı her geçen yıl artırmayı hedefliyoruz. Bölgemizin üretim gücünü ve sanayi potansiyelini tanıtacağımız ÇEF 2026’ya tüm paydaşlarımızı davet ediyoruz.” dedi.

Program kapsamında gerçekleştirilen görüşmelerde, bölgesel ticaret hacminin artırılması, yeni yatırım fırsatlarının değerlendirilmesi ve ülkeler arası ekonomik iş birliklerinin geliştirilmesine yönelik fikir alışverişinde bulunuldu.

Haber Resmi

Haber Resmi

 

Son Haberler

BÜYÜKŞEHİR TARLA YOLLARINI HASADA HAZIRLIYOR

08.05.2026 - 23:21

CANDAN BAŞKAN: “TEKİRDAĞ BÜYÜYOR, HİZMET KALİTEMİZ ARTIYOR”

09.02.2026 - 17:03

Çerkezköy’de Halk Otobüsü ile Kamyon Çarpıştı: 1 Yaralı

02.01.2025 - 11:23

PUNTİLA AĞA VE UŞAĞI MATTİ’YE İSTANBUL VE ÇERKEZKÖY İZLEYİCİSİNDEN TAM NOT

02.01.2025 - 10:52

Anahtar Parti Çerkezköy Teşkilatı tanıtıldı

29.12.2024 - 18:17

Çerkezköy'de Yılbaşı Kuruyemiş Telaşı Başladı

29.12.2024 - 18:13

Çerkezköy Kent Konseyi’nden Örnek Proje: “Kardeşim Üşümesin”

29.12.2024 - 18:10

Tekirdağ'da firari hükümlü yakalandı

29.12.2024 - 18:07

Tekirdağ'da kumar oynayan 5 kişiye para cezası kesildi

29.12.2024 - 18:06

Notalarla engelini aşan Melis öğretmen azmiyle umut oluyor

29.12.2024 - 18:01
Son Makaleler

AYNI SENİN GİBİ  

ÇOCUKLARIMIZA KAHRAMAN DİYE KİMİ İZLETİYORUZ?

Kurnaz İnsan ile Zeki İnsan Arasındaki Fark

PARTİCİLİK OYNAMAYIN GERÇEK PARTİLİ OLUN 

Çelenk Unutulur mu? Soruyorum!

SİYASETÇİLER TARAFINDAN GAZETECİLERE “ABA ALTINDAN SOPA GÖSTERMEK”  

Özgür Özel’in Son Durağı İmamoğlu mu?

KISMEN DOĞRU 

Vatandaş Var, Tel Örgü Var… Peki Devlet Nerede?

“Üç Yıl Önce Söz Verilmişti: Saray Şimdi Okulunu Bekliyor!”

Kategoriler
ÇERKEZKÖY ÇORLU EDİRNE KAPAKLI KIRKLARELİ MALKARA SARAY SÜLEYMANPAŞA TEKİRDAĞ TRAKYA ULUSAL VİZE