Saray Gözlem Gazetesi, Saray haber, Trakya Gözlem Haber, Saray Haberleri
⌂
Anasayfa ›ÇERKEZKÖY
ÇERKEZKÖY

Çerkezköy TSO’dan Aşçı Yardımcılığı Kursu

Çerkezköy TSO’dan Aşçı Yardımcılığı Kursu

Yayınlama: 09.05.2024 - 17:04 Kaynak: Haber Merkezi
Paylaş:

Bölgemizde “Aranan Personel” sorununa çözüm amaçlı çalışmalarını sürdüren Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası, Çerkezköy Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile aşçılığa ilgi duyan, yeni bir meslek sahibi olmak isteyen herkesin katılım sağlayabileceği Aşçı Yardımcılığı kursu açacak.

Türkiye’nin üretim üssü olan Çerkezköy’de “aranan personel” sorununa çözüm amaçlı birçok çalışma gerçekleştiren Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası, bu alanda hazırladığı yeni bir çalışmasını daha hayata geçiriyor. Odanın ilgili meslek komitesi olan 14. Meslek Komitesi’nin girişimi ile Çerkezköy Halk Eğitim Merkezi işbirliğinde Aşçı Yardımcılı Kursu Açılacak.

HALK EĞİTİM İLE İŞBİRLİĞİ

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin’in de önemle üstünde durduğu mesleki eğitim alanında geçtiğimiz günlerde bir adım daha atılarak Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile de bir proje hayata geçirilmişti. Gerçekleştirilen bu adımın ardından hizmet sektörünü kapsayan 14. Meslek Komitesi, kendi meslek gruplarındaki üyelerin sorunlarına yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Meslek Komitelerinin kendi üye gruplarına gerçekleştirdiği ziyaretlerde sektördeki en önemli eksiklerden bir tanesinin aşçılık alanında olduğunu tespit ederek bu alanda çalışmalarını başlattı. Yapılan değerlendirmeler sonucunda 14. Meslek Komitesi Komite Başkanı Kamil Canberk Atik, Komite Üyeleri Sedat Çolak, Abdullah Sezgin, İlker Sezen ve Şaban Kardeş,  Çerkezköy Halk Eğitim Merkezi Müdürü Necmi Akman ile bir araya geldi. Gerçekleştirilen fikir alışverişleri sonrasında “Aşçı Yardımcılığı” kursu açılmasının sektör adına değerli bir adım olacağı kararlaştırıldı.  

ÖN BAŞVURULAR BAŞLADI

Aşçılığa ilgi duyan ve bu sektöre kendini geliştirerek yeni bir meslek sahibi olmak isteyen herkesi katılım sağlayabileceği aşçı yardımcılığı kursuna katılmak isteyenlerin Aşçı Yardımcısı Kurs Talebi (google.com) linkte formu doldurarak başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Detaylı bilgi için 0 282 726 88 88 dahili 1250 tuşlanarak Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası ilgili personelinde bilgi alınabilecek. Kurs, başvurular yeterlilik sayısına ulaştıktan sonra başlayacak.

 

# Çerkezköy # TSO’dan # Aşçı # Yardımcılığı # Kursu
Son Haberler

BÜYÜKŞEHİR TARLA YOLLARINI HASADA HAZIRLIYOR

08.05.2026 - 23:21

CANDAN BAŞKAN: “TEKİRDAĞ BÜYÜYOR, HİZMET KALİTEMİZ ARTIYOR”

09.02.2026 - 17:03

Çerkezköy’de Halk Otobüsü ile Kamyon Çarpıştı: 1 Yaralı

02.01.2025 - 11:23

PUNTİLA AĞA VE UŞAĞI MATTİ’YE İSTANBUL VE ÇERKEZKÖY İZLEYİCİSİNDEN TAM NOT

02.01.2025 - 10:52

Anahtar Parti Çerkezköy Teşkilatı tanıtıldı

29.12.2024 - 18:17

Çerkezköy'de Yılbaşı Kuruyemiş Telaşı Başladı

29.12.2024 - 18:13

Çerkezköy Kent Konseyi’nden Örnek Proje: “Kardeşim Üşümesin”

29.12.2024 - 18:10

Tekirdağ'da firari hükümlü yakalandı

29.12.2024 - 18:07

Tekirdağ'da kumar oynayan 5 kişiye para cezası kesildi

29.12.2024 - 18:06

Notalarla engelini aşan Melis öğretmen azmiyle umut oluyor

29.12.2024 - 18:01
Son Makaleler

HAYAT KOŞTURMACADAN İBARET DEĞİL: BİRAZ DA DURUP YAŞAMAK GEREK!

ÇOCUK İŞÇİLER  

TOPLUMUN DİNE BAKIŞI

HİÇ KİMSENİN ARKA BAHÇESİ OLMAYIN  

TEKİRDAĞ SİYASETİNDE GENÇ BİR İSİM: DAİMİ KAYA!

MEDENİYET SADECE SÖZDE Mİ?

SARAY’DA SİYASET DİNAMİZMİ ÇÜRÜMÜŞ DURUMDA!

TEKİRDAĞ'DA YENİ DÖNEM: SEDAT ÇOLAK VE ADEM ERDEM HAMLESİYLE ÇERKEZKÖY'ÜN YÜKSELİŞİ

AZICIK OLSUN BİZİM OLSUN  

TEKİRDAĞ SİYASETİNDE KİM, HANGİ HESABIN PEŞİNDE?

Kategoriler
ÇERKEZKÖY ÇORLU EDİRNE KAPAKLI KIRKLARELİ MALKARA SARAY SÜLEYMANPAŞA TEKİRDAĞ TRAKYA ULUSAL VİZE