Saray Gözlem Gazetesi, Saray haber, Trakya Gözlem Haber, Saray Haberleri
Anasayfa ÇERKEZKÖY
ÇERKEZKÖY

ÇERKEZKÖY’E BÜYÜKŞEHİR’İN ELİ DEĞDİ

Yayınlama: 11.01.2024 - 13:18 Kaynak: Haber Merkezi
Paylaş:

Kent estetiğine büyük önem veren ve Tekirdağ'ın çehresini güzelleştirmek amacıyla çalışmalarını titizlikle sürdüren Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Çerkezköy ilçesinde bulunan Narin Kavşağı’nda yaptığı peyzaj ve çevre düzenleme çalışmalarıyla bölgeyi yepyeni bir görünüme kavuşturdu.

Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekiplerince il genelinde sürdürülen çalışmalar kapsamında Çerkezköy ilçesi Narin Kavşağı’nda 3 adet zeytin ağacı, 13 adet mavi ponpon servi, 8 adet yeşil spiral servi, 12 adet top süs iğdesi çalısı, 6 adet mazı, 7 adet top şimşir çalısı, 122 adet altuni taflan çalısı, 330 adet çalı şimşir, 8.400 adet mevsimlik çiçek, 14 adet ıhlamur ağacı, 840 adet ligustrum çalısı, 2.120 adet mavi çim dikimi yapıldı. Alanda 525 metrekare de çim ekimi yapıldı.

Bahse konu Narin Kavşağı’na ayrıca; 7 adet ahşap saksı, 7 adet doğal taş saksı, 5 adet dekoratif aydınlatma ve 30 adet de projektör konuldu. 1.042 metre de sulama tesisatının çekildiği alan, yeni ve modern bir görünüme kavuşturulmuş oldu.

BAŞKAN KADİR ALBAYRAK: “KENTİMİZE YENİ YEŞİL ALANLAR KAZANDIRMAK İÇİN FAALİYETLER YÜRÜTÜYORUZ”

Vatandaşların sosyalleşebileceği ve nefes alabileceği alanları korumak ve güzelleştirmek amacıyla il genelinde aralıksız bir şekilde çalışmalar gerçekleştirdiklerini söyleyen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekiplerimiz, 11 ilçemizde sahada aktif bir şekilde faaliyet gösteriyorlar. Bir yandan kent estetiğini korumak ve güzelleştirmek için çalışırken, diğer yandan da güzel kentimize yeni yeşil alanlar kazandırmak için faaliyetler yürütüyoruz. Halkımızın huzur ve mutluluğu için özveriyle çalışmaya devam edeceğiz. Çerkezköy ilçemizde yapmış olduğumuz yeşil alan ve peyzaj düzenleme çalışmasının hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

# Çerkezköy’e # BÜYÜKŞEHİRİN # ELİ # değdi
Son Haberler

BÜYÜKŞEHİR TARLA YOLLARINI HASADA HAZIRLIYOR

08.05.2026 - 23:21

CANDAN BAŞKAN: “TEKİRDAĞ BÜYÜYOR, HİZMET KALİTEMİZ ARTIYOR”

09.02.2026 - 17:03

Çerkezköy’de Halk Otobüsü ile Kamyon Çarpıştı: 1 Yaralı

02.01.2025 - 11:23

PUNTİLA AĞA VE UŞAĞI MATTİ’YE İSTANBUL VE ÇERKEZKÖY İZLEYİCİSİNDEN TAM NOT

02.01.2025 - 10:52

Anahtar Parti Çerkezköy Teşkilatı tanıtıldı

29.12.2024 - 18:17

Çerkezköy'de Yılbaşı Kuruyemiş Telaşı Başladı

29.12.2024 - 18:13

Çerkezköy Kent Konseyi’nden Örnek Proje: “Kardeşim Üşümesin”

29.12.2024 - 18:10

Tekirdağ'da firari hükümlü yakalandı

29.12.2024 - 18:07

Tekirdağ'da kumar oynayan 5 kişiye para cezası kesildi

29.12.2024 - 18:06

Notalarla engelini aşan Melis öğretmen azmiyle umut oluyor

29.12.2024 - 18:01
Son Makaleler

AYNI SENİN GİBİ  

ÇOCUKLARIMIZA KAHRAMAN DİYE KİMİ İZLETİYORUZ?

Kurnaz İnsan ile Zeki İnsan Arasındaki Fark

PARTİCİLİK OYNAMAYIN GERÇEK PARTİLİ OLUN 

Çelenk Unutulur mu? Soruyorum!

SİYASETÇİLER TARAFINDAN GAZETECİLERE “ABA ALTINDAN SOPA GÖSTERMEK”  

Özgür Özel’in Son Durağı İmamoğlu mu?

KISMEN DOĞRU 

Vatandaş Var, Tel Örgü Var… Peki Devlet Nerede?

“Üç Yıl Önce Söz Verilmişti: Saray Şimdi Okulunu Bekliyor!”

Kategoriler
ÇERKEZKÖY ÇORLU EDİRNE KAPAKLI KIRKLARELİ MALKARA SARAY SÜLEYMANPAŞA TEKİRDAĞ TRAKYA ULUSAL VİZE