Saray Gözlem Gazetesi, Saray haber, Trakya Gözlem Haber, Saray Haberleri
Anasayfa ULUSAL
ULUSAL

CHP EDİRNE MERKEZ İLÇE BAŞKANI YÜCEL BALKANLI'DAN EĞİTİM HAKKI VURGUSU

Cumhuriyet Halk Partisi Edirne Merkez İlçe Başkanı Yücel Balkanlı, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in çocukların eğitimine dair yaptığı önemli açıklamalara tam destek verdi.

Yayınlama: 15.11.2024 - 21:34 Kaynak: Haber Merkezi
Paylaş:

Balkanlı, Türkiye'de her üç çocuktan birinin kahvaltı etmeden okula gittiğini belirterek, "Bu durum, ülkemizin geleceğine yapılmış en büyük haksızlıktır" dedi.

 “EĞİTİMDE FIRSAT EŞİTLİĞİ SAĞLANMALIDIR”

Balkanlı, eğitimde yaşanan eşitsizliklerin derinleştiğini ve sosyal adaletin sağlanması için acilen harekete geçilmesi gerektiğini söyledi. "Her çocuk, eşit şartlar altında eğitim almalı ve eğitim hakkı, herhangi bir ayrımcılığa tabi olmadan sunulmalıdır" diyen Balkanlı, sorunun çözümü için toplumun tüm kesimlerine çağrıda bulundu.

 “ÇOCUKLARIN GIDA VE SU İHTİYACI TEMEL BİR HAKTIR”

Özgür Özel'in "AKP'ye çağrımızdır: Partizanlık yapmayın, çocukları aç ve susuz bırakmayın!" sözlerine atıfta bulunan Balkanlı, “Çocukların gıda ve su ihtiyacı, siyasi bir tartışmanın ötesinde, temel bir insani haktır. Bu konuda hiçbir çocuğun mağdur edilmemesi için gereken önlemler derhal alınmalıdır” ifadelerini kullandı.

GÖREVE HAZIRIZ

Yücel Balkanlı, eğitim alanında yaşanan olumsuzlukların giderilmesi adına CHP'nin her zaman çözüm önerileriyle yanlarında duracağını belirtti. "Kapılarını açtığınız her okulda sıcak yemek ve su dağıtmaya, hijyen sağlamaya hazırız" diyerek tüm yerel yönetimleri ve sivil toplum kuruluşlarını bu konuda sorumluluk almaya davet etti.

Balkanlı, “Eğitimde fırsat eşitliği sağlanmadığı sürece, ülkemizin gelecekteki potansiyelinden faydalanmamız mümkün olmayacaktır” diyerek, çocukların yanındayız mesajını net bir şekilde verdi. CHP olarak çocukların yaşam koşullarını iyileştirmek için mücadele etmeye devam edeceklerini ifade etti.

# CHP # Edirne # Merkez # İlçe # Başkanı # YÜCEL # Balkanlı\'dan # Eğitim # HAKKI # vurgusu
Son Haberler

BÜYÜKŞEHİR TARLA YOLLARINI HASADA HAZIRLIYOR

08.05.2026 - 23:21

CANDAN BAŞKAN: “TEKİRDAĞ BÜYÜYOR, HİZMET KALİTEMİZ ARTIYOR”

09.02.2026 - 17:03

Çerkezköy’de Halk Otobüsü ile Kamyon Çarpıştı: 1 Yaralı

02.01.2025 - 11:23

PUNTİLA AĞA VE UŞAĞI MATTİ’YE İSTANBUL VE ÇERKEZKÖY İZLEYİCİSİNDEN TAM NOT

02.01.2025 - 10:52

Anahtar Parti Çerkezköy Teşkilatı tanıtıldı

29.12.2024 - 18:17

Çerkezköy'de Yılbaşı Kuruyemiş Telaşı Başladı

29.12.2024 - 18:13

Çerkezköy Kent Konseyi’nden Örnek Proje: “Kardeşim Üşümesin”

29.12.2024 - 18:10

Tekirdağ'da firari hükümlü yakalandı

29.12.2024 - 18:07

Tekirdağ'da kumar oynayan 5 kişiye para cezası kesildi

29.12.2024 - 18:06

Notalarla engelini aşan Melis öğretmen azmiyle umut oluyor

29.12.2024 - 18:01
Son Makaleler

AYNI SENİN GİBİ  

ÇOCUKLARIMIZA KAHRAMAN DİYE KİMİ İZLETİYORUZ?

Kurnaz İnsan ile Zeki İnsan Arasındaki Fark

PARTİCİLİK OYNAMAYIN GERÇEK PARTİLİ OLUN 

Çelenk Unutulur mu? Soruyorum!

SİYASETÇİLER TARAFINDAN GAZETECİLERE “ABA ALTINDAN SOPA GÖSTERMEK”  

Özgür Özel’in Son Durağı İmamoğlu mu?

KISMEN DOĞRU 

Vatandaş Var, Tel Örgü Var… Peki Devlet Nerede?

“Üç Yıl Önce Söz Verilmişti: Saray Şimdi Okulunu Bekliyor!”

Kategoriler
ÇERKEZKÖY ÇORLU EDİRNE KAPAKLI KIRKLARELİ MALKARA SARAY SÜLEYMANPAŞA TEKİRDAĞ TRAKYA ULUSAL VİZE