Saray Gözlem Gazetesi, Saray haber, Trakya Gözlem Haber, Saray Haberleri
⌂
Anasayfa ݂ORLU
ÇORLU

Çorlu 59 AKE, AFAD Eğitim Kampına Katıldı

Çorlu Belediyesi Arama Kurtarma Ekibi (Çorlu 59 AKE), AFAD tarafından Bursa’da düzenlenen Akredite Ekipler Marmara Bölgesi Kampı’na katıldı.

Yayınlama: 02.10.2024 - 11:19 Kaynak: Haber Merkezi
Paylaş:

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) talimatı gereği afetlere karşı hazırlıklı olmak, birlikte çalışma kültürünü geliştirerek koordinasyon içinde hareket etme kabiliyeti kazanmak için “Afetlere Dirençli Türkiye” ortak hedefi ve bütünleşik afet yönetimi anlayışı doğrultusunda hareket ettiklerini belirten Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Adnan Kum, Çorlu Belediyesi Arama Kurtarma Ekibinin (Çorlu 59 AKE), 10 ilden gelen 59 ekip ve toplamda 700 kişi ile birlikte Bursa’da gerçekleştirilen kampa katıldığını söyledi.

Başkan Yardımcısı Kum açıklamasında, “AFAD tarafından Bursa’da düzenlenen Akredite Ekipler Marmara Bölgesi Kampı’na katılan Çorlu 59 AKE ekibimiz, eğitimlerin yanı sıra doğa yürüyüşü, pusula ile yön bulma, dağ yürüyüşü, kayadan iniş, duvar tırmanışı, okçuluk ve oryantiring gibi faaliyetler gerçekleştirdiler. 13 farklı faaliyette görev alan ekiplerimiz parkurları derece ile bitirerek Çorlu’muzu başarıyla temsil ettiler.” dedi.

Bursa Valisi Erol Ayyıldız ve AFAD Başkanı Okay Memiş’in de katıldığı Akredite Ekipler Marmara Bölgesi Kampı 3 gün sürerken kamp süresince gerçekleştirilen faaliyetler kapsamında afetlerde akredite ekiplerin birlikte çalışmalarının önemine vurgu yapıldı.

# Çorlu # 59 # AKE # AFAD # Eğitim # KAMPINA # Katıldı
Son Haberler

BÜYÜKŞEHİR TARLA YOLLARINI HASADA HAZIRLIYOR

08.05.2026 - 23:21

CANDAN BAŞKAN: “TEKİRDAĞ BÜYÜYOR, HİZMET KALİTEMİZ ARTIYOR”

09.02.2026 - 17:03

Çerkezköy’de Halk Otobüsü ile Kamyon Çarpıştı: 1 Yaralı

02.01.2025 - 11:23

PUNTİLA AĞA VE UŞAĞI MATTİ’YE İSTANBUL VE ÇERKEZKÖY İZLEYİCİSİNDEN TAM NOT

02.01.2025 - 10:52

Anahtar Parti Çerkezköy Teşkilatı tanıtıldı

29.12.2024 - 18:17

Çerkezköy'de Yılbaşı Kuruyemiş Telaşı Başladı

29.12.2024 - 18:13

Çerkezköy Kent Konseyi’nden Örnek Proje: “Kardeşim Üşümesin”

29.12.2024 - 18:10

Tekirdağ'da firari hükümlü yakalandı

29.12.2024 - 18:07

Tekirdağ'da kumar oynayan 5 kişiye para cezası kesildi

29.12.2024 - 18:06

Notalarla engelini aşan Melis öğretmen azmiyle umut oluyor

29.12.2024 - 18:01
Son Makaleler

HAYAT KOŞTURMACADAN İBARET DEĞİL: BİRAZ DA DURUP YAŞAMAK GEREK!

ÇOCUK İŞÇİLER  

TOPLUMUN DİNE BAKIŞI

HİÇ KİMSENİN ARKA BAHÇESİ OLMAYIN  

TEKİRDAĞ SİYASETİNDE GENÇ BİR İSİM: DAİMİ KAYA!

MEDENİYET SADECE SÖZDE Mİ?

SARAY’DA SİYASET DİNAMİZMİ ÇÜRÜMÜŞ DURUMDA!

TEKİRDAĞ'DA YENİ DÖNEM: SEDAT ÇOLAK VE ADEM ERDEM HAMLESİYLE ÇERKEZKÖY'ÜN YÜKSELİŞİ

AZICIK OLSUN BİZİM OLSUN  

TEKİRDAĞ SİYASETİNDE KİM, HANGİ HESABIN PEŞİNDE?

Kategoriler
ÇERKEZKÖY ÇORLU EDİRNE KAPAKLI KIRKLARELİ MALKARA SARAY SÜLEYMANPAŞA TEKİRDAĞ TRAKYA ULUSAL VİZE