Saray Gözlem Gazetesi, Saray haber, Trakya Gözlem Haber, Saray Haberleri
Anasayfa SARAY
SARAY

DEMİREL YENİDEN YUVAYA DÖNDÜ

DEMİREL YENİDEN YUVAYA DÖNDÜ

Yayınlama: 16.09.2019 - 15:52 Kaynak: Haber Merkezi
Paylaş:

 CHP eski Saray İlçe Başkanı Demir Ali Demirel yeniden yuvaya döndü.

 Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tekirdağ İl Yönetimi, 20 Mart 2018 Tarihinde Saray İlçe Başkanı Demir Ali Demirel'i görevden uzaklaştırmıştı.

 Demirel, sosyal medya üzerinden bir habere yaptığı yorum nedeniyle parti disiplinine sevk edilmişti. Demirel, sosyal medya üzerinden kullandığı ifade sonrası hakkında başlatılan disiplin süreci sona erinceye kadar il yönetimi tarafından görevinden uzaklaştırılmıştı.

 15 Eylül 2019 tarihinde yapılan parti meclis toplantısında konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Başkanlığındaki toplantıda, ihraç edilen kimi partilileri affetti. Bunlardan biri de 26'ncı dönem Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka'nın affedilmesine ilişkin talep ele alındı. 9 üyenin katılmadığı toplantıda; 26 üye onay, 22 üye ise ret oyu verdi. Nazlıaka'nın 3,5 yıl sonra yeniden CHP'ye dönüşü, oy birliğiyle kabul edildi.

 Demirel, "Yaklaşık 2 yıl süren bu süreçte, partimden hiç kopmamıştım. Bu bağın, yeniden resmi olarak kurulmasından dolayı yeniden parti saflarında yerini almış oldum. Türkiye'nin CHP'ye, CHP’nin de herkesi kucaklayan bir parti olmaya çok ihtiyacı var. Başta Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’na ve bu kararın alınmasına katkı sağlayan, Parti Meclisi üyelerimize, Genel Başkan Yardımcımız Sayın Faik Öztrak’a, Sayın İlhami Özcan Aygün’e, Sayın Candan Yüceer’e, İl Başkanımıza ve her daim birlikte olmaktan onur duyduğum partimizin her bir üyesine teşekkür ederim. Ben dün olduğu gibi yarın da partimin bir neferi olarak çalışmaya devam edeceğim. Yaşasın Cumhuriyet! Yaşasın Cumhuriyet Halk Partisi” dedi.

 

# DEMİREL # yeniden # Yuvaya # Döndü
Son Haberler

BÜYÜKŞEHİR TARLA YOLLARINI HASADA HAZIRLIYOR

08.05.2026 - 23:21

CANDAN BAŞKAN: “TEKİRDAĞ BÜYÜYOR, HİZMET KALİTEMİZ ARTIYOR”

09.02.2026 - 17:03

Çerkezköy’de Halk Otobüsü ile Kamyon Çarpıştı: 1 Yaralı

02.01.2025 - 11:23

PUNTİLA AĞA VE UŞAĞI MATTİ’YE İSTANBUL VE ÇERKEZKÖY İZLEYİCİSİNDEN TAM NOT

02.01.2025 - 10:52

Anahtar Parti Çerkezköy Teşkilatı tanıtıldı

29.12.2024 - 18:17

Çerkezköy'de Yılbaşı Kuruyemiş Telaşı Başladı

29.12.2024 - 18:13

Çerkezköy Kent Konseyi’nden Örnek Proje: “Kardeşim Üşümesin”

29.12.2024 - 18:10

Tekirdağ'da firari hükümlü yakalandı

29.12.2024 - 18:07

Tekirdağ'da kumar oynayan 5 kişiye para cezası kesildi

29.12.2024 - 18:06

Notalarla engelini aşan Melis öğretmen azmiyle umut oluyor

29.12.2024 - 18:01
Son Makaleler

AYNI SENİN GİBİ  

ÇOCUKLARIMIZA KAHRAMAN DİYE KİMİ İZLETİYORUZ?

Kurnaz İnsan ile Zeki İnsan Arasındaki Fark

PARTİCİLİK OYNAMAYIN GERÇEK PARTİLİ OLUN 

Çelenk Unutulur mu? Soruyorum!

SİYASETÇİLER TARAFINDAN GAZETECİLERE “ABA ALTINDAN SOPA GÖSTERMEK”  

Özgür Özel’in Son Durağı İmamoğlu mu?

KISMEN DOĞRU 

Vatandaş Var, Tel Örgü Var… Peki Devlet Nerede?

“Üç Yıl Önce Söz Verilmişti: Saray Şimdi Okulunu Bekliyor!”

Kategoriler
ÇERKEZKÖY ÇORLU EDİRNE KAPAKLI KIRKLARELİ MALKARA SARAY SÜLEYMANPAŞA TEKİRDAĞ TRAKYA ULUSAL VİZE