Saray Gözlem Gazetesi, Saray haber, Trakya Gözlem Haber, Saray Haberleri
⌂
Anasayfa ›ULUSAL
ULUSAL

Gürer: “Zamlar bayramın tadını kaçırdı”

Yayınlama: 26.06.2023 - 09:36 Kaynak: Haber Merkezi
Paylaş:

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Kurban Bayramı'nın dar ve sabit gelirliler için zor bir bayram olarak yaşanacağını söyledi.

CHP Milletvekili Ömer Fethi Gürer bayramların; hoşgörü, birlik, beraberlik, kardeşlik ve paylaşma gibi duyguların en üst seviyeye ulaştığı günler olduğuna değindi. 

Ekonomik krizler, artan enflasyon, vatandaşların alım gücünün daralması ve toplumun tüm kesimlerinin ‘yarın ne olacak’ kaygısını yaşadığı bir süreçte Kurban Bayramının idrak edileceğine dikkat çeken CHP Milletvekili Ömer Fethi Gürer, “Yılın ikinci yarısı için belirlenen asgari ücretteki artış, döviz kurlarının önlenemeye yükselişi nedeniyle, henüz maaşlar hesaba yatmadan eridi. Ülkemiz, ye yazık ki Kurban Bayramına, AKP iktidarının yanlış politikalarının neden olduğu ekonomik buhranın gölgesinde giriyor.” dedi.

BAYRAM İKRAMİYESİ ARTIRILMALI İDİ. 

Dar ve sabit gelirliler için bayramların artık zor bayram olduğuna vurgu yapan CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, “Ekonomik krizler, belirsizlikler, yüksek enflasyon, ülkemizde toplumun önemli bir kesimini zor bir yaşama mahkum etmiştir. Küçükbaş 7-12 bin lira, büyükbaş 70-120 bin lira aralığında olunca vatandaş kurban da kesemez duruma geldi. Artan yem fiyatları ve ahır giderleri ile hayvancılıkta sorunlu hale geldi. Maliyet arttı. Fiyatlar olağan arttı. Kurban kesmek dahi zorlaştı. Sürekli zam her kesimi vurdu. Akaryakıt zamları depoları  doldurmak maliyeti de katladı. Emekliler için ödenen bayram ikramiyeleri, döviz kurlarındaki artış karşısında bayram ikramiyesi olmaktan çıkmış, torunlara bayram harçlığı parasına dönüşmüştür” değerlendirmesinde bulundu. 

HERŞEYE RAĞMEN…

CHP Milletvekili Ömer Fethi Gürer, “Tüm yurttaşlarımızın Kurban Bayramını kutluyor, bayramın; dünyaya, ülkemize barış, huzur, sağlık ve esenlik getirmesini temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

# Gürer # ZAMLAR # Bayramın # tadını # kaçırdı’
Son Haberler

BÜYÜKŞEHİR TARLA YOLLARINI HASADA HAZIRLIYOR

08.05.2026 - 23:21

CANDAN BAŞKAN: “TEKİRDAĞ BÜYÜYOR, HİZMET KALİTEMİZ ARTIYOR”

09.02.2026 - 17:03

Çerkezköy’de Halk Otobüsü ile Kamyon Çarpıştı: 1 Yaralı

02.01.2025 - 11:23

PUNTİLA AĞA VE UŞAĞI MATTİ’YE İSTANBUL VE ÇERKEZKÖY İZLEYİCİSİNDEN TAM NOT

02.01.2025 - 10:52

Anahtar Parti Çerkezköy Teşkilatı tanıtıldı

29.12.2024 - 18:17

Çerkezköy'de Yılbaşı Kuruyemiş Telaşı Başladı

29.12.2024 - 18:13

Çerkezköy Kent Konseyi’nden Örnek Proje: “Kardeşim Üşümesin”

29.12.2024 - 18:10

Tekirdağ'da firari hükümlü yakalandı

29.12.2024 - 18:07

Tekirdağ'da kumar oynayan 5 kişiye para cezası kesildi

29.12.2024 - 18:06

Notalarla engelini aşan Melis öğretmen azmiyle umut oluyor

29.12.2024 - 18:01
Son Makaleler

HAYAT KOŞTURMACADAN İBARET DEĞİL: BİRAZ DA DURUP YAŞAMAK GEREK!

ÇOCUK İŞÇİLER  

TOPLUMUN DİNE BAKIŞI

HİÇ KİMSENİN ARKA BAHÇESİ OLMAYIN  

TEKİRDAĞ SİYASETİNDE GENÇ BİR İSİM: DAİMİ KAYA!

MEDENİYET SADECE SÖZDE Mİ?

SARAY’DA SİYASET DİNAMİZMİ ÇÜRÜMÜŞ DURUMDA!

TEKİRDAĞ'DA YENİ DÖNEM: SEDAT ÇOLAK VE ADEM ERDEM HAMLESİYLE ÇERKEZKÖY'ÜN YÜKSELİŞİ

AZICIK OLSUN BİZİM OLSUN  

TEKİRDAĞ SİYASETİNDE KİM, HANGİ HESABIN PEŞİNDE?

Kategoriler
ÇERKEZKÖY ÇORLU EDİRNE KAPAKLI KIRKLARELİ MALKARA SARAY SÜLEYMANPAŞA TEKİRDAĞ TRAKYA ULUSAL VİZE