Saray Gözlem Gazetesi, Saray haber, Trakya Gözlem Haber, Saray Haberleri
⌂
Anasayfa ›ULUSAL
ULUSAL

HACI MURAT LÜKS OLDU

HACI MURAT LÜKS OLDU

Yayınlama: 10.03.2022 - 23:13 Kaynak: Haber Merkezi
Paylaş:

CHP Edirne Milletvekili Doç. Dr. Okan Gaytancıoğlu TBMM’de yaptığı açıklamada son zamanlardaki akaryakıt zamlarına değinerek “Hacı Murat’a binmek bile lüks oldu” dedi.

Konuşmasında şoför esnafının durumuna değinen Doç. Dr. Gaytancıoğlu “AKP'den haber olarak günlük akaryakıt zamlarını duyuyoruz. Bu, sıklıkla verdiğiniz haberler artık vatandaşı perişan ediyor; zam haberlerinize biraz ara verin diyorum. Verdiğiniz haberler şoför esnafını batırdı; kamyoncular, taksiciler, servisçiler, minibüsçüler, şehirlerarası yolcu taşıyanlar, özel halk otobüsü çalışanları battı.” İfadelerini kullandı.

“Yedek parça, lastik fiyatları uçtu, alabilene aşk olsun. Şoför esnafı bu zamların altından kalkamaz, vatandaşı taşıyamaz. Esnafımız sabahtan akşama çalışıyor ama evine ekmek götüremiyor. Kamyoncu binlerce kilometre direksiyon sallıyor, eli boş. Halk otobüslerine, ücretsiz taşıdıkları vatandaşlarımız için yapmanız gereken ödemeleri zamanında ve yeterli miktarda yapmıyorsunuz” diyen CHP Edirne Milletvekili Doç. Dr. Okan Gaytancıoğlu “Bizim belediyelerimiz bütün gücüyle halka destek olmak için halkımızı zararına taşıyor ama halk otobüsü, minibüs esnafı ne yapsın? Bu zamlara nasıl dayansın?” sorusunu yöneltti.

Doç. Dr. Gaytancıoğlu sözleri “AKP sayesinde, vatandaşımız lüks araçlara binemiyorum diye üzülmüyor çünkü artık Hacı Murat’a binmek bile lüks oldu” diyerek tamamladı.

# Hacı # Murat # LÜKS # Oldu
Son Haberler

BÜYÜKŞEHİR TARLA YOLLARINI HASADA HAZIRLIYOR

08.05.2026 - 23:21

CANDAN BAŞKAN: “TEKİRDAĞ BÜYÜYOR, HİZMET KALİTEMİZ ARTIYOR”

09.02.2026 - 17:03

Çerkezköy’de Halk Otobüsü ile Kamyon Çarpıştı: 1 Yaralı

02.01.2025 - 11:23

PUNTİLA AĞA VE UŞAĞI MATTİ’YE İSTANBUL VE ÇERKEZKÖY İZLEYİCİSİNDEN TAM NOT

02.01.2025 - 10:52

Anahtar Parti Çerkezköy Teşkilatı tanıtıldı

29.12.2024 - 18:17

Çerkezköy'de Yılbaşı Kuruyemiş Telaşı Başladı

29.12.2024 - 18:13

Çerkezköy Kent Konseyi’nden Örnek Proje: “Kardeşim Üşümesin”

29.12.2024 - 18:10

Tekirdağ'da firari hükümlü yakalandı

29.12.2024 - 18:07

Tekirdağ'da kumar oynayan 5 kişiye para cezası kesildi

29.12.2024 - 18:06

Notalarla engelini aşan Melis öğretmen azmiyle umut oluyor

29.12.2024 - 18:01
Son Makaleler

HAYAT KOŞTURMACADAN İBARET DEĞİL: BİRAZ DA DURUP YAŞAMAK GEREK!

ÇOCUK İŞÇİLER  

TOPLUMUN DİNE BAKIŞI

HİÇ KİMSENİN ARKA BAHÇESİ OLMAYIN  

TEKİRDAĞ SİYASETİNDE GENÇ BİR İSİM: DAİMİ KAYA!

MEDENİYET SADECE SÖZDE Mİ?

SARAY’DA SİYASET DİNAMİZMİ ÇÜRÜMÜŞ DURUMDA!

TEKİRDAĞ'DA YENİ DÖNEM: SEDAT ÇOLAK VE ADEM ERDEM HAMLESİYLE ÇERKEZKÖY'ÜN YÜKSELİŞİ

AZICIK OLSUN BİZİM OLSUN  

TEKİRDAĞ SİYASETİNDE KİM, HANGİ HESABIN PEŞİNDE?

Kategoriler
ÇERKEZKÖY ÇORLU EDİRNE KAPAKLI KIRKLARELİ MALKARA SARAY SÜLEYMANPAŞA TEKİRDAĞ TRAKYA ULUSAL VİZE