Saray Gözlem Gazetesi, Saray haber, Trakya Gözlem Haber, Saray Haberleri
⌂
Anasayfa ݂ORLU
ÇORLU

Hobi Bahçeleri Yeni Dönem Başvuruları Başladı

Hobi Bahçeleri için yeni dönem ön kayıt başvuruları başladı. Başvurular, 8 Kasım 2024 Cuma günü sona erecek.

Yayınlama: 23.10.2024 - 22:07 Kaynak: Haber Merkezi
Paylaş:

Çorlu Belediyesi tarafından 2021 yılında hayata geçirilen ve kentte yaşayan vatandaşların kendi ürünlerini üretebilmelerine, toprakla buluşarak stresli kent yaşamından bir an olsun uzaklaşabilmelerine olanak sağlayan “Hobi Bahçeleri" projesinde 2025 yılı için ön talep toplama kayıtlarına başlandı.

Kendi ektiği ve ürettiği çeşitli ürünleri tüketebilmenin keyfini yaşamak ve sevdikleriyle paylaşmak isteyen Çorlulular, 8 Kasım 2024 Cuma günü mesai bitimine kadar ön başvurularını yapabilecek.

8 Kasım 2024 tarihinde sona erecek ön talep kayıtlarının ardından Çorlu Belediyesi encümeni huzurunda yapılacak olan asil ve yedek listenin belirleneceği kura çekimi sonunda, tahsis hakkı kazananlar için kayıt süreci başlatılacak.

Öte yandan geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da 180 adet hobi bahçesinden 18 adedi şehit yakını, gazi ve 1. derece gazi yakını ile en az %40 engelli vatandaşlarımıza ücretsiz olarak tahsis edilecek.

Aralık ayı içerisinde tahsis hakkı kazananlara bildirimlerin yapılmasının ardından 1-31 Ocak 2025 tarihleri arasında gerekli belgeler hazırlanarak ücret ödeme işlemleri tamamlanacak. 15 Mart - 15 Aralık 2025 tarihleri arasında geçerli olacak.

Vatandaşlarımızın üretime açılacak hobi bahçelerinden faydalanabilmek için 8 Kasım 2024 tarihine kadar Hobi Bahçeleri’nde bulunan form doldurularak veya ekte bulunan talep formu doldurularak isletmemd@corlu.bel.tr adresine elektronik posta yolu ile göndererek müracaat edilmesi gerekmektedir.

Hobi Bahçelerine sadece Çorlu’da ikamet edenler ve aynı aileden sadece bir kişi başvuru yapabilecek.

Konu hakkında bilgi almak isteyen vatandaşlarımız web sitemizde yer alan "Hobi Bahçeleri İşletme Yönetmeliği" bölümünü inceleyerek ya da 684 75 44 numaralı telefon ilgili birime ulaşabilecekler.

 

# Hobi # BAHÇELERİ # Yeni # Dönem # Başvuruları # Başladı
Son Haberler

BÜYÜKŞEHİR TARLA YOLLARINI HASADA HAZIRLIYOR

08.05.2026 - 23:21

CANDAN BAŞKAN: “TEKİRDAĞ BÜYÜYOR, HİZMET KALİTEMİZ ARTIYOR”

09.02.2026 - 17:03

Çerkezköy’de Halk Otobüsü ile Kamyon Çarpıştı: 1 Yaralı

02.01.2025 - 11:23

PUNTİLA AĞA VE UŞAĞI MATTİ’YE İSTANBUL VE ÇERKEZKÖY İZLEYİCİSİNDEN TAM NOT

02.01.2025 - 10:52

Anahtar Parti Çerkezköy Teşkilatı tanıtıldı

29.12.2024 - 18:17

Çerkezköy'de Yılbaşı Kuruyemiş Telaşı Başladı

29.12.2024 - 18:13

Çerkezköy Kent Konseyi’nden Örnek Proje: “Kardeşim Üşümesin”

29.12.2024 - 18:10

Tekirdağ'da firari hükümlü yakalandı

29.12.2024 - 18:07

Tekirdağ'da kumar oynayan 5 kişiye para cezası kesildi

29.12.2024 - 18:06

Notalarla engelini aşan Melis öğretmen azmiyle umut oluyor

29.12.2024 - 18:01
Son Makaleler

HAYAT KOŞTURMACADAN İBARET DEĞİL: BİRAZ DA DURUP YAŞAMAK GEREK!

ÇOCUK İŞÇİLER  

TOPLUMUN DİNE BAKIŞI

HİÇ KİMSENİN ARKA BAHÇESİ OLMAYIN  

TEKİRDAĞ SİYASETİNDE GENÇ BİR İSİM: DAİMİ KAYA!

MEDENİYET SADECE SÖZDE Mİ?

SARAY’DA SİYASET DİNAMİZMİ ÇÜRÜMÜŞ DURUMDA!

TEKİRDAĞ'DA YENİ DÖNEM: SEDAT ÇOLAK VE ADEM ERDEM HAMLESİYLE ÇERKEZKÖY'ÜN YÜKSELİŞİ

AZICIK OLSUN BİZİM OLSUN  

TEKİRDAĞ SİYASETİNDE KİM, HANGİ HESABIN PEŞİNDE?

Kategoriler
ÇERKEZKÖY ÇORLU EDİRNE KAPAKLI KIRKLARELİ MALKARA SARAY SÜLEYMANPAŞA TEKİRDAĞ TRAKYA ULUSAL VİZE