Saray Belediye Meclisi’nde alınan kararla, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kurucu Başkanı Kadir Albayrak’ın adı Çukuryurt Mahallesi Düğün Salonu’na verilecek.

Saray Belediyesi Nisan Ayı Olağan Meclis Toplantısı, 7 Nisan Salı günü saat 14.00’te Saray Atatürk Kültür Merkezi Ali Gürsu Ergene Nikâh ve Toplantı Salonu’nda Belediye Başkanı Abdül Taşyasan başkanlığında gerçekleştirildi.

Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Meclis Üyeleri Davut Özcan ve Şener Günaydın tarafından yazılı önerge olarak sunulan, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kurucu Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ın adının Çukuryurt Mahallesi Düğün Salonu’na verilmesi teklifi oy çokluğuyla kabul edildi.

Kararla ilgili açıklama yapan Saray Belediye Başkanı Abdül Taşyasan, Kadir Albayrak’ın Çukuryurt Mahallesi’ne önemli hizmetler yaptığını belirterek, “Çukuryurt halkı kendisini bir abi, bir baba olarak gördü. Yapılan hizmetlerden dolayı adının düğün salonunda yaşatılması istendi. Meclisimiz de bu talebi uygun buldu. Alınan kararın Çukuryurt’umuza ve Saray’ımıza hayırlı olmasını diliyorum.” ifadelerini kullandı.