Kırklareli'nden kısa kısa
Pınarhisar Belediye Başkanı İhsan Talay, Millet Bahçesi çalışmalarını inceledi.
Talay, festival alanında yapımına başlanan Millet Bahçesi'ndeki çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.
Millet Bahçesi ile Pınarhisar'ın çehresinin değişeceğini ifade eden Talay, ilçenin yeni bir görünüme kavuşacağını kaydetti.
Daha yeşil, daha çevreci bir ilçe oluşturmak için çalıştıklarını aktaran Talay, "Doğa dostu belediyecilik anlayışı ile çalışıyoruz. Millet Bahçesi'ndeki çalışmalar hızla sürüyor. Güzel projelere imza atıyoruz. Millet Bahçesi sona erdiğinde ilçemiz daha da katma değer kazanacak." diye konuştu.
ELEKTRİK KESİNTİSİ
Kırklareli'nde 2 ilçe, 2 belde ve 41 köyde elektrik kesintisi yapılacak.
TREDAŞ'tan yapılan açıklamada, bakım ve onarım çalışmaları kapsamında Babaeski ve Pehlivanköy ilçeleri, Alpullu ve Büyükmandıra beldeleri ile Babaeski ilçesine bağlı 32 köy ve Pehlivanköy ilçesine bağlı 9 köye 7 Temmuz Perşembe günü bir süre enerji verilmeyecek.
Söz konusu kesintiler 07.00-08.00 saatlerinde uygulanacak.
YAZ SPOR KURSLARI BAŞLADI
Vize ilçesinde yaz spor kursları başladı.
Vize Belediyesince açılan tenis ve kız futbol branşlarında öğrenciler haftanın 3 günü eğitim görüyor.
Belediye Başkanı Ercan Özalp, yaptığı yazılı açıklamada, spor kurslarına katılan öğrencilere başarılar diledi.
Verimli kurs dönemi geçirmelerini temenni eden Özalp, kurslara katılmak isteyen öğrencilerin belediyeye müracaat etmesi gerektiğini belirtti.
KIRKLARELİ'NDE 25 DEKAR BUĞDAY EKİLİ ALAN YANDI

Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde çıkan tarla yangınında buğday ekili alanlar zarar gördü.
Karaağaç köyünde henüz bilinmeyen nedenle çıkan anız yangını buğday tarlalarına sıçradı.
Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını söndürdü.
Yangında 25 dekar buğday ile 30 dekar anız zarar gördü.
Lüleburgaz Kaymakamı Salih Yüce bölgeye giderek incelemede bulundu.