Kırklareli'nden kısa kısa
Kırklareli Valisi Birol Ekici, Babaeski ve Lüleburgaz ilçelerinde muhtarları ziyaret etti.
Vali Ekici, ilk olarak Babaeski ilçesinin Pancarköy, Sofuhalil ve Müsellim köy muhtarlıklarını ziyaret edip, muhtarlardan çalışmaları hakkında bilgi aldı.
Ardından Lüleburgaz Köy ve Mahalli İdareleri Muhtarlar Derneğini ziyaret eden Ekici, burada da Dernek Başkanı Sabri Gündüz ile sohbet etti.
VALİ EKİCİ, AÇIK KALP AMELİYATI GERÇEKLEŞTİREN EKİBİ ZİYARET ETTİ
Kırklareli Valisi Birol Ekici, Eğitim ve Araştırma Hastanesinde açık kalp ameliyatı gerçekleştiren Prof. Dr. Ömer Işık ve ekibini ziyaret etti.
Ekici, Işık ve ekibine başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür etti.
Türkiye'nin sağlık alanında dünyaya örnek olduğunu ifade eden Ekici, artık Kırklareli'nde de birçok ameliyatın yapılabildiğini kaydetti.
Vali Ekici, ardından hastaneyi gezerek Başhekim Çağdaş Derdiyok'tan bilgi aldı.
KIRKLARELİ'NDE 45 DÜZENSİZ GÖÇMEN YAKALANDI
Göçmen kaçakçılığı iddiasıyla gözaltına alınan 8 şüpheliden 4'ü tutuklandı
Kırklareli'nde yasa dışı yollarla yurda girdikleri belirlenen 45 düzensiz göçmen yakalandı.
İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Demircihalil köyünde yaptığı yol uygulamasında 6 araçta Suriye, Fas ve Afganistan uyruklu 45 düzensiz göçmeni yakaladı.
Düzensiz göçmenler işlemlerinin ardından Pehlivanköy Geri Gönderme Merkezi'ne teslim edildi.
Ekipler göçmen kaçakçılığı iddiasıyla 8 şüpheliyi gözaltına aldı.
Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden 4'ü nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı, diğerleri adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.