Saray Gözlem Gazetesi, Saray haber, Trakya Gözlem Haber, Saray Haberleri
⌂
Anasayfa ›KIRKLARELİ
KIRKLARELİ

Kırklareli'nden kısa kısa

Yayınlama: 05.02.2024 - 16:53 Kaynak: Haber Merkezi
Paylaş:

- Lüleburgaz Kaymakamı Salih Yüce, Biz Bize Yeteriz Derneği Başkanı Emin Sanpur'u makamında kabul etti.

Yüce, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek dernek çalışmaları hakkında Sanpur'dan bilgi aldı.

Sanpur, dernek olarak ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardım ulaştırmak için çalışmalar yürüttüklerini belirtti.

- İlçe idare şube başkanları toplantısı

Pehlivanköy'de ilçe idare şube başkanları toplantısı yapıldı.

Pehlivanköy Kaymakamı Fatma Ballı başkanlığında kaymakamlık binasında gerçekleştirilen toplantıda, 2024 yılı için planlanan çalışmalar, hizmet içi eğitimler, ödeneklerin düzenli kullanılması ve tasarruf tedbirleri, kamu kurumlarında enerji verimliliği, kamu hizmetlerinin sunumunda kalitenin yükseltilmesi, insan odaklı hizmet anlayışı gibi konular görüşüldü.

Ballı, kamu hizmetlerinin sunumunda tüm personelin hassasiyet göstermesi gerektiğini belirtti.

Kamuda tasarruf tedbirleri genelgesi kapsamında usul ve esaslara riayet edilmesinin önemli olduğunu söyleyen Ballı, kamu kurumlarında iş ve işlemlerin titizlikle yürütülmesini istedi.

- Piknik alanı yenileniyor

Kırklareli'nde piknik alanındaki oturma bankları ve masalar yenileniyor.

Kırklareli Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Karahıdır korusunda kamp masası ve piknik masaları montaj çalışmalarını sürdürüyor.

Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, yaptığı yazılı açıklamada piknik alanında 30 kamp masası, piknik masaları ve barbekülerin yenilendiğini belirtti.

Karahıdır korusunun doğa ile iç içe vakit geçirmek isteyen vatandaşların uğrak noktası olduğunu ifade eden Kesimoğlu, koru içerisindeki piknik alanlarını düzenlediklerini kaydetti.

- "Ben Türkan Saylan" tiyatro oyunu sahnelendi

Kırklareli'nde "Ben Türkan Saylan" tiyatro oyunu sahnelendi.

Kırklareli Belediyesinin kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında rektörlük kültür merkezinde oynan tek kişilik "Ben Türkan Saylan" tiyatro oyunu izleyenlerin beğenisini topladı.

Cengiz Toraman'ın yazar ve yönetmenliğini yaptığı oyunda, sinema ve tiyatro oyuncusu Şenay Gürler rol aldı.

 

# KIRKLARELİ\'NDEN # KISA
Son Haberler

BÜYÜKŞEHİR TARLA YOLLARINI HASADA HAZIRLIYOR

08.05.2026 - 23:21

CANDAN BAŞKAN: “TEKİRDAĞ BÜYÜYOR, HİZMET KALİTEMİZ ARTIYOR”

09.02.2026 - 17:03

Çerkezköy’de Halk Otobüsü ile Kamyon Çarpıştı: 1 Yaralı

02.01.2025 - 11:23

PUNTİLA AĞA VE UŞAĞI MATTİ’YE İSTANBUL VE ÇERKEZKÖY İZLEYİCİSİNDEN TAM NOT

02.01.2025 - 10:52

Anahtar Parti Çerkezköy Teşkilatı tanıtıldı

29.12.2024 - 18:17

Çerkezköy'de Yılbaşı Kuruyemiş Telaşı Başladı

29.12.2024 - 18:13

Çerkezköy Kent Konseyi’nden Örnek Proje: “Kardeşim Üşümesin”

29.12.2024 - 18:10

Tekirdağ'da firari hükümlü yakalandı

29.12.2024 - 18:07

Tekirdağ'da kumar oynayan 5 kişiye para cezası kesildi

29.12.2024 - 18:06

Notalarla engelini aşan Melis öğretmen azmiyle umut oluyor

29.12.2024 - 18:01
Son Makaleler

HAYAT KOŞTURMACADAN İBARET DEĞİL: BİRAZ DA DURUP YAŞAMAK GEREK!

ÇOCUK İŞÇİLER  

TOPLUMUN DİNE BAKIŞI

HİÇ KİMSENİN ARKA BAHÇESİ OLMAYIN  

TEKİRDAĞ SİYASETİNDE GENÇ BİR İSİM: DAİMİ KAYA!

MEDENİYET SADECE SÖZDE Mİ?

SARAY’DA SİYASET DİNAMİZMİ ÇÜRÜMÜŞ DURUMDA!

TEKİRDAĞ'DA YENİ DÖNEM: SEDAT ÇOLAK VE ADEM ERDEM HAMLESİYLE ÇERKEZKÖY'ÜN YÜKSELİŞİ

AZICIK OLSUN BİZİM OLSUN  

TEKİRDAĞ SİYASETİNDE KİM, HANGİ HESABIN PEŞİNDE?

Kategoriler
ÇERKEZKÖY ÇORLU EDİRNE KAPAKLI KIRKLARELİ MALKARA SARAY SÜLEYMANPAŞA TEKİRDAĞ TRAKYA ULUSAL VİZE