Saray Gözlem Gazetesi, Saray haber, Trakya Gözlem Haber, Saray Haberleri
Anasayfa TEKİRDAĞ
TEKİRDAĞ

MALKARA ÇOK AMAÇLI SALONUNA KAVUŞUYOR

MALKARA ÇOK AMAÇLI SALONUNA KAVUŞUYOR

Yayınlama: 12.08.2021 - 21:46 Kaynak: Haber Merkezi
Paylaş:

Modern ve yaşanabilir bir Malkara için projeler ve çalışmalar gerçekleştiren Malkara Belediyesi, yapmış olduğu girişimler sonucunda bir yeni projeye daha imzasını atarak Malkara'yı Çok Amaçlı Salonuna kavuşturuyor.
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Camiatik Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi 485 Ada, 118 Parsele yapılacak olan Çok Amaçlı Salon, toplam 2443 m² inşaat alanına sahip olacak olup, Bodrum, Zemin ve 1 normal kattan oluşmaktadır.
Bodrum katta su deposu, makine dairesi, elektrik odası, mescit, abdesthane ve depo yer almaktadır.
Zemit katta güvenlik, bilet satış odası, idari oda, bay-bayan engelli wcler, bay- bayan vip, dekor deposu, sahne arkası yer almaktadır.
1. Katta 282 kişilik (8 tanesi engelli yeri), çok amaçlı salon, ışık ve ses odaları, fuaye, kafeterya ve mutfağı ve bebek bakım odası yer almaktadır.
13 Eylül 2021 Pazartesi günü saat 10.00'da ihalesi yapılacak olan Çok Amaçlı Salon'un  hemşehrilerimize hayırlı olmasını temenni eden Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul: “2019 yılında Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından projesi hazırlanarak yapılması planlanan Çok Amaçlı Salonun yapımı pandemi sebebiyle gerçekleştirilememişti. 
Pandeminin yayılım hızının yavaşlamasıyla birlikte yapmış olduğumuz girişimler sonucunda Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Kadir Albayrak'ın da onayı üzerine Çok Amaçlı Salonun ihalesinin ardından çalışmalara kısa sürede başlanılacak.
Bir çok etkinliğe ev sahipliği yapan Kültür Sarayı'nın kullanım ömrünün son bulmasıyla ve binanın depreme dayanaklılık raporu olumsuz gelmesiyle birlikte yıkım çalışmalarını hızlı bir şekilde gerçekleştirmiştik.
Bu yıkımın ardından kültürel etkinliklerimizi gerçekleştireceğimiz bir alan ihtiyacı doğduğundan dolayı daha modern ve günümüz mimarisine yakışacak Çok Amaçlı Salonun inşaatını en kısa sürede tamamlayıp Malkara'lı hemşehrilerimize kazandıracağız.
Modern ve gelişen bir Malkara için çalışmalarımıza devam edecek olup, ilçemizi Trakya'nın parlayan yıldızı yapmaya devam edeceğiz.
Ayrıca, Malkara'ya yapılacak yatırımlarda her türlü kolaylığı bizlere sağlayan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Kadir Albayrak'a teşekkürlerimi sunuyorum.“ dedi.

 

# Malkara # Çok # amaçlı # SALONUNA # Kavuşuyor
Son Haberler

BÜYÜKŞEHİR TARLA YOLLARINI HASADA HAZIRLIYOR

08.05.2026 - 23:21

CANDAN BAŞKAN: “TEKİRDAĞ BÜYÜYOR, HİZMET KALİTEMİZ ARTIYOR”

09.02.2026 - 17:03

Çerkezköy’de Halk Otobüsü ile Kamyon Çarpıştı: 1 Yaralı

02.01.2025 - 11:23

PUNTİLA AĞA VE UŞAĞI MATTİ’YE İSTANBUL VE ÇERKEZKÖY İZLEYİCİSİNDEN TAM NOT

02.01.2025 - 10:52

Anahtar Parti Çerkezköy Teşkilatı tanıtıldı

29.12.2024 - 18:17

Çerkezköy'de Yılbaşı Kuruyemiş Telaşı Başladı

29.12.2024 - 18:13

Çerkezköy Kent Konseyi’nden Örnek Proje: “Kardeşim Üşümesin”

29.12.2024 - 18:10

Tekirdağ'da firari hükümlü yakalandı

29.12.2024 - 18:07

Tekirdağ'da kumar oynayan 5 kişiye para cezası kesildi

29.12.2024 - 18:06

Notalarla engelini aşan Melis öğretmen azmiyle umut oluyor

29.12.2024 - 18:01
Son Makaleler

AYNI SENİN GİBİ  

ÇOCUKLARIMIZA KAHRAMAN DİYE KİMİ İZLETİYORUZ?

Kurnaz İnsan ile Zeki İnsan Arasındaki Fark

PARTİCİLİK OYNAMAYIN GERÇEK PARTİLİ OLUN 

Çelenk Unutulur mu? Soruyorum!

SİYASETÇİLER TARAFINDAN GAZETECİLERE “ABA ALTINDAN SOPA GÖSTERMEK”  

Özgür Özel’in Son Durağı İmamoğlu mu?

KISMEN DOĞRU 

Vatandaş Var, Tel Örgü Var… Peki Devlet Nerede?

“Üç Yıl Önce Söz Verilmişti: Saray Şimdi Okulunu Bekliyor!”

Kategoriler
ÇERKEZKÖY ÇORLU EDİRNE KAPAKLI KIRKLARELİ MALKARA SARAY SÜLEYMANPAŞA TEKİRDAĞ TRAKYA ULUSAL VİZE