Saray Gözlem Gazetesi, Saray haber, Trakya Gözlem Haber, Saray Haberleri
Anasayfa SARAY
SARAY

MARSED Atatürk Anıtı'na Çelenk Sundu

Marmara Saray Emlakçılar Derneği (MARSED), 30 Ekim Dünya Profesyonel Emlakçılar Günü dolayısıyla dernek üyeleriyle bir araya gelerek Atatürk Anıtı’na çelenk sundu. Çelenk sunma töreninin ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Tören, bu etkinliklerin ardından sona erdi.

Yayınlama: 30.10.2024 - 16:22 Kaynak: Haber Merkezi
Paylaş:

 

MARSED, Kahvaltıda Buluştu

MARSED üyeleri, 30 Ekim Dünya Profesyonel Emlakçılar Günü vesilesiyle Onur Restaurant’ta düzenlenen kahvaltı programında bir araya geldi. Kahvaltı programına Saray Belediye Başkanı Abdül Taşyasan, Belediye Başkan Yardımcıları Sertaç Akgül ve Özgür Cari de katıldı.

Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren Dernek Başkanı Hüseyin Güntay, katılımcılara teşekkür ederek sözü Belediye Başkanı Abdül Taşyasan’a bıraktı. Başkan Taşyasan, konuşmasında, emlak sektöründeki işlerin daha düzenli ve zamanında yapılmasına vurgu yaparak, "Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Emlak sektöründe iş yapan herkesin işlemleri zamanında gerçekleştirilecek," dedi.

“Dernek Olmak, Topluma Fayda Sağlamaktır”

Dernek Başkanı Hüseyin Güntay, dernek üyelerine hitaben yaptığı konuşmada, “Dernek olmak, sadece kendi meslek grubuna fayda sağlamakla kalmaz; toplumun her kesimine dokunmayı da gerektirir,” ifadelerini kullandı.

30 Ekim Dünya Profesyonel Emlakçılar Günü’nün anlam ve önemine değinen Başkan Güntay, konuşmasında şunları söyledi:
"Saygıdeğer yönetim kurulumuz ve derneğimizin değerli üyeleri, 30 Ekim Dünya Profesyonel Emlakçılar Günümüz kutlu olsun. Bugünün anlam ve önemine binaen, MARSED yönetim kurulu ve üyeleri olarak, saat 10.30'da ilçemiz meydanında bulunan Atatürk Anıtı'na çelenk sunma törenimizi gerçekleştirdik. Ardından Onur Koru Restaurant'ta bir kahvaltı programı düzenledik. Bu programda, sektörümüzle ilgili sorunlar ve öneriler değerlendirilecek, çözüm arayışları konusunda tek ses olacağız. Katılımlarınız, bizlere ve emlakçılık mesleğimize güç verecektir."

Bu etkinlik, MARSED üyelerinin birlik ve dayanışma duygularını pekiştirirken, sektör sorunlarına çözüm odaklı yaklaşımlar geliştirmek adına önemli bir fırsat sundu.

 Haber: youtube Gözlem Tv. kanalımızdan canlı izleyebilirsiniz.

 

# MARSED # Atatürk # Anıtı\'na # Çelenk # Sundu
Son Haberler

BÜYÜKŞEHİR TARLA YOLLARINI HASADA HAZIRLIYOR

08.05.2026 - 23:21

CANDAN BAŞKAN: “TEKİRDAĞ BÜYÜYOR, HİZMET KALİTEMİZ ARTIYOR”

09.02.2026 - 17:03

Çerkezköy’de Halk Otobüsü ile Kamyon Çarpıştı: 1 Yaralı

02.01.2025 - 11:23

PUNTİLA AĞA VE UŞAĞI MATTİ’YE İSTANBUL VE ÇERKEZKÖY İZLEYİCİSİNDEN TAM NOT

02.01.2025 - 10:52

Anahtar Parti Çerkezköy Teşkilatı tanıtıldı

29.12.2024 - 18:17

Çerkezköy'de Yılbaşı Kuruyemiş Telaşı Başladı

29.12.2024 - 18:13

Çerkezköy Kent Konseyi’nden Örnek Proje: “Kardeşim Üşümesin”

29.12.2024 - 18:10

Tekirdağ'da firari hükümlü yakalandı

29.12.2024 - 18:07

Tekirdağ'da kumar oynayan 5 kişiye para cezası kesildi

29.12.2024 - 18:06

Notalarla engelini aşan Melis öğretmen azmiyle umut oluyor

29.12.2024 - 18:01
Son Makaleler

AYNI SENİN GİBİ  

ÇOCUKLARIMIZA KAHRAMAN DİYE KİMİ İZLETİYORUZ?

Kurnaz İnsan ile Zeki İnsan Arasındaki Fark

PARTİCİLİK OYNAMAYIN GERÇEK PARTİLİ OLUN 

Çelenk Unutulur mu? Soruyorum!

SİYASETÇİLER TARAFINDAN GAZETECİLERE “ABA ALTINDAN SOPA GÖSTERMEK”  

Özgür Özel’in Son Durağı İmamoğlu mu?

KISMEN DOĞRU 

Vatandaş Var, Tel Örgü Var… Peki Devlet Nerede?

“Üç Yıl Önce Söz Verilmişti: Saray Şimdi Okulunu Bekliyor!”

Kategoriler
ÇERKEZKÖY ÇORLU EDİRNE KAPAKLI KIRKLARELİ MALKARA SARAY SÜLEYMANPAŞA TEKİRDAĞ TRAKYA ULUSAL VİZE