Saray Gözlem Gazetesi, Saray haber, Trakya Gözlem Haber, Saray Haberleri
⌂
Anasayfa ›SARAY
SARAY

Meclisin Gündemi Yine Tarla Satışı

Meclisin Gündemi Yine Tarla Satışı

Yayınlama: 05.11.2018 - 17:50 Kaynak: Haber Merkezi
Paylaş:

Saray Belediyesi Kasım Ayı Olağan Meclis Toplantısı’ndan yine tarla satış kararı çıktı. Ak Parti, MHP ve Bağımsız Meclis Üyesi Erdoğan Bağcı’nın ret oyuna karşılık CHP’li meclis üyelerinin oyu ile satış kararları onaylandı. Meclis toplantısı 14.30’da kent konseyi binasında yapıldı. Toplantıda ilk olarak ek gündem maddeleri okunurken, Küçükyoncalı Mahallesi’nde bulunan iki tarla komisyona gerek duyulmaksızın satılması için belediye başkanı Nazmi Çoban’a yetki verildi. Küçükyoncalı Mahallesi ve Edirköy Mahallelerindeki tarlaların satılması için ise komisyona gidildi. Bu maddelerde de Ak Parti ve MHP meclis üyeleri ile Erdoğan Bağcı ret oyu verdi. Saray Belediyespor Kulübü Başkanı İbrahim Aksoy’da verdiği önerge ile kulüplere verilmesi planlanan yardımların belirlenmesin talep etti.

Ek Gündem Maddelerinin belirlenmesinin ardından görüşülen gündem maddeleri ilgili komisyonlara gönderildi. MHP’den istifa eden ve bağımsız olarak meclis üyeliğine devam eden Erdoğan Bağcı’nın İmar Komisyonu üyeliğinden çıkarılmasının ardından ise yeni üyenin belirlenmesi için oylama yapıldı. Kanunen bağımsız meclis üyesinin komisyonlarda yer alamayacağı bildirilirken, MHP’nin aday gösterdiği Serdar Sezen oy çokluğu ile İmar Komisyonuna girdi.

“BU KOALİSYONA NE İSİM VERECEKSİNİZ”

Ak Parti gurubu adına konuşan Ertan İnanç, aday göstermeyeceklerini, gösterseler de zaten seçilmediğini belirterek akıllara “Ak Partili üyeler neden komisyonlara alınmıyor?” sorusunu getirdi. İnanç, komisyon üyesi seçiminde CHP ve MHP’nin ortak hareket ettiğine işaret ederek, “Genelde Ak Parti- MHP ittifakına Cumhur İttifakı diyoruz, yerelde CHP-MHP ittifakına ne isim vereceksiniz?” şeklinde tepki gösterdi.

# Meclisin # Gündemi # Yine # Tarla # Satışı
Son Haberler

BÜYÜKŞEHİR TARLA YOLLARINI HASADA HAZIRLIYOR

08.05.2026 - 23:21

CANDAN BAŞKAN: “TEKİRDAĞ BÜYÜYOR, HİZMET KALİTEMİZ ARTIYOR”

09.02.2026 - 17:03

Çerkezköy’de Halk Otobüsü ile Kamyon Çarpıştı: 1 Yaralı

02.01.2025 - 11:23

PUNTİLA AĞA VE UŞAĞI MATTİ’YE İSTANBUL VE ÇERKEZKÖY İZLEYİCİSİNDEN TAM NOT

02.01.2025 - 10:52

Anahtar Parti Çerkezköy Teşkilatı tanıtıldı

29.12.2024 - 18:17

Çerkezköy'de Yılbaşı Kuruyemiş Telaşı Başladı

29.12.2024 - 18:13

Çerkezköy Kent Konseyi’nden Örnek Proje: “Kardeşim Üşümesin”

29.12.2024 - 18:10

Tekirdağ'da firari hükümlü yakalandı

29.12.2024 - 18:07

Tekirdağ'da kumar oynayan 5 kişiye para cezası kesildi

29.12.2024 - 18:06

Notalarla engelini aşan Melis öğretmen azmiyle umut oluyor

29.12.2024 - 18:01
Son Makaleler

HAYAT KOŞTURMACADAN İBARET DEĞİL: BİRAZ DA DURUP YAŞAMAK GEREK!

ÇOCUK İŞÇİLER  

TOPLUMUN DİNE BAKIŞI

HİÇ KİMSENİN ARKA BAHÇESİ OLMAYIN  

TEKİRDAĞ SİYASETİNDE GENÇ BİR İSİM: DAİMİ KAYA!

MEDENİYET SADECE SÖZDE Mİ?

SARAY’DA SİYASET DİNAMİZMİ ÇÜRÜMÜŞ DURUMDA!

TEKİRDAĞ'DA YENİ DÖNEM: SEDAT ÇOLAK VE ADEM ERDEM HAMLESİYLE ÇERKEZKÖY'ÜN YÜKSELİŞİ

AZICIK OLSUN BİZİM OLSUN  

TEKİRDAĞ SİYASETİNDE KİM, HANGİ HESABIN PEŞİNDE?

Kategoriler
ÇERKEZKÖY ÇORLU EDİRNE KAPAKLI KIRKLARELİ MALKARA SARAY SÜLEYMANPAŞA TEKİRDAĞ TRAKYA ULUSAL VİZE