Saray Gözlem Gazetesi, Saray haber, Trakya Gözlem Haber, Saray Haberleri
⌂
Anasayfa ›SARAY
SARAY

MİLLİ ŞAİR MEHMET AKİF ERSOY ANILDI

MİLLİ ŞAİR MEHMET AKİF ERSOY ANILDI

Yayınlama: 13.03.2024 - 21:19 Kaynak: Haber Merkezi
Paylaş:

İstiklal Marşı'nın yazarı milli şair Mehmet Akif Ersoy, İstiklal Marşı'nın kabulünün 103. yıl dönümünde anıldı.

Saray'da "12 Mart İstiklal Marşı'nın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü" dolayısıyla Atatürk Kültür Merkezi'nde anma töreni düzenlendi. Türk milletinin bağımsızlık mücadelesinin simgesi İstiklal Marşı'nın yazarı, milletvekili, şair Mehmet Akif Ersoy Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen anma töreni, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Programı Saray Atatürk Kültür Merekzi'nde düzenlenen törenle anıldı.

Saray'da 12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u anma programı düzenlendi. Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleşen anma etkinliğe Saray Kaymakamı Refik Özsoy, Saray Belediye Başkan Yardımcısı Fuat Ünal, idari amirleri, birim amirleri, vatandaşlar ve çok sayıda öğrenci yer aldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan program günün anlam ve önemini belirten konuşmanın ardından İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Mehmet Akif Ersoy'un hayatını anlatan video gösterisi ‘’ kompozisyon, şiir ve İstiklal Marşı’mızı Güzel Okuma’’ yarışmalarında dereceye giren öğrencilere Kaymakam Refik Özsoy ve İlçe Protokolü tarafından ödüllerin verilmesi ve Mustafa Arıcı Anadolu Lisesi öğrencilerinin Koro-oratoryo gösterisi ile program sona erdi.

# Milli # ŞAİR # Mehmet # Akif # Ersoy # Anıldı
Son Haberler

BÜYÜKŞEHİR TARLA YOLLARINI HASADA HAZIRLIYOR

08.05.2026 - 23:21

CANDAN BAŞKAN: “TEKİRDAĞ BÜYÜYOR, HİZMET KALİTEMİZ ARTIYOR”

09.02.2026 - 17:03

Çerkezköy’de Halk Otobüsü ile Kamyon Çarpıştı: 1 Yaralı

02.01.2025 - 11:23

PUNTİLA AĞA VE UŞAĞI MATTİ’YE İSTANBUL VE ÇERKEZKÖY İZLEYİCİSİNDEN TAM NOT

02.01.2025 - 10:52

Anahtar Parti Çerkezköy Teşkilatı tanıtıldı

29.12.2024 - 18:17

Çerkezköy'de Yılbaşı Kuruyemiş Telaşı Başladı

29.12.2024 - 18:13

Çerkezköy Kent Konseyi’nden Örnek Proje: “Kardeşim Üşümesin”

29.12.2024 - 18:10

Tekirdağ'da firari hükümlü yakalandı

29.12.2024 - 18:07

Tekirdağ'da kumar oynayan 5 kişiye para cezası kesildi

29.12.2024 - 18:06

Notalarla engelini aşan Melis öğretmen azmiyle umut oluyor

29.12.2024 - 18:01
Son Makaleler

HAYAT KOŞTURMACADAN İBARET DEĞİL: BİRAZ DA DURUP YAŞAMAK GEREK!

ÇOCUK İŞÇİLER  

TOPLUMUN DİNE BAKIŞI

HİÇ KİMSENİN ARKA BAHÇESİ OLMAYIN  

TEKİRDAĞ SİYASETİNDE GENÇ BİR İSİM: DAİMİ KAYA!

MEDENİYET SADECE SÖZDE Mİ?

SARAY’DA SİYASET DİNAMİZMİ ÇÜRÜMÜŞ DURUMDA!

TEKİRDAĞ'DA YENİ DÖNEM: SEDAT ÇOLAK VE ADEM ERDEM HAMLESİYLE ÇERKEZKÖY'ÜN YÜKSELİŞİ

AZICIK OLSUN BİZİM OLSUN  

TEKİRDAĞ SİYASETİNDE KİM, HANGİ HESABIN PEŞİNDE?

Kategoriler
ÇERKEZKÖY ÇORLU EDİRNE KAPAKLI KIRKLARELİ MALKARA SARAY SÜLEYMANPAŞA TEKİRDAĞ TRAKYA ULUSAL VİZE