Saray Gözlem Gazetesi, Saray haber, Trakya Gözlem Haber, Saray Haberleri
Anasayfa TEKİRDAĞ
TEKİRDAĞ

MÜSİAD Tekirdağ Şubesi Genel Kurulu Gerçekleştirildi

MÜSİAD Tekirdağ Şubesi'nin 7. Olağan Genel Kurulu, Tekirdağ’ın tarım ve sanayi potansiyelinin vurgulandığı geniş katılımlı bir toplantıyla gerçekleştirildi.

Yayınlama: 24.01.2025 - 10:27 Kaynak: Haber Merkezi
Paylaş:

Tarım ve Sanayide Öncü Şehir
Çorlu ilçesindeki bir restoranda düzenlenen genel kurul toplantısında konuşan Tekirdağ Valisi Recep Soytürk, Tekirdağ’ın tarım şehri kimliğine dikkat çekerek, “Ayçiçeği üretiminde Türkiye’de birinci, buğdayda üçüncü sıradayız. Aynı zamanda turizm, eğitim ve sağlık yatırımlarıyla da öne çıkan bir şehiriz. Ancak en büyük gücümüz sanayiden geliyor. 14 organize sanayi bölgesi, 3 endüstri bölgesi, 3 bin 287 tescilli sanayi firması, limanlarımız, hava, kara ve demir yolu altyapımız ile sanayide güçlü bir konumdayız,” dedi.

MÜSİAD’ın Yerel ve Global Rolü
MÜSİAD Genel Başkanı Mahmut Asmalı, derneğin Türkiye ve dünyadaki etkisine değinerek, “MÜSİAD, 84 ülkede teşkilatı bulunan, 14 bin üyesiyle 60 bini aşan işletmeyi temsil eden bir sivil toplum kuruluşudur. 4 milyona yakın istihdam sağlayarak ülkemizin kalkınmasına önemli katkılar sunuyor,” diye konuştu.

Yeni Başkan Abdullah Demir
Görevi devreden MÜSİAD Tekirdağ Şube Başkanı Ramazan Doğan ve yeni başkan Abdullah Demir de konuşmalarında, MÜSİAD’ın çalışmalarına katkı sağlayan üyelere teşekkür etti.

Geniş Katılım
Genel kurula, AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mestan Özcan, Çorlu Cumhuriyet Başsavcısı Bilgehan Yücel, sanayiciler, iş insanları ve MÜSİAD üyeleri katıldı. Toplantı, Tekirdağ’ın gelişimi için yapılan değerlendirmeler ve teşekkürlerle sona erdi.

# MÜSİAD # Tekirdağ
Son Haberler

BÜYÜKŞEHİR TARLA YOLLARINI HASADA HAZIRLIYOR

08.05.2026 - 23:21

CANDAN BAŞKAN: “TEKİRDAĞ BÜYÜYOR, HİZMET KALİTEMİZ ARTIYOR”

09.02.2026 - 17:03

Çerkezköy’de Halk Otobüsü ile Kamyon Çarpıştı: 1 Yaralı

02.01.2025 - 11:23

PUNTİLA AĞA VE UŞAĞI MATTİ’YE İSTANBUL VE ÇERKEZKÖY İZLEYİCİSİNDEN TAM NOT

02.01.2025 - 10:52

Anahtar Parti Çerkezköy Teşkilatı tanıtıldı

29.12.2024 - 18:17

Çerkezköy'de Yılbaşı Kuruyemiş Telaşı Başladı

29.12.2024 - 18:13

Çerkezköy Kent Konseyi’nden Örnek Proje: “Kardeşim Üşümesin”

29.12.2024 - 18:10

Tekirdağ'da firari hükümlü yakalandı

29.12.2024 - 18:07

Tekirdağ'da kumar oynayan 5 kişiye para cezası kesildi

29.12.2024 - 18:06

Notalarla engelini aşan Melis öğretmen azmiyle umut oluyor

29.12.2024 - 18:01
Son Makaleler

AYNI SENİN GİBİ  

ÇOCUKLARIMIZA KAHRAMAN DİYE KİMİ İZLETİYORUZ?

Kurnaz İnsan ile Zeki İnsan Arasındaki Fark

PARTİCİLİK OYNAMAYIN GERÇEK PARTİLİ OLUN 

Çelenk Unutulur mu? Soruyorum!

SİYASETÇİLER TARAFINDAN GAZETECİLERE “ABA ALTINDAN SOPA GÖSTERMEK”  

Özgür Özel’in Son Durağı İmamoğlu mu?

KISMEN DOĞRU 

Vatandaş Var, Tel Örgü Var… Peki Devlet Nerede?

“Üç Yıl Önce Söz Verilmişti: Saray Şimdi Okulunu Bekliyor!”

Kategoriler
ÇERKEZKÖY ÇORLU EDİRNE KAPAKLI KIRKLARELİ MALKARA SARAY SÜLEYMANPAŞA TEKİRDAĞ TRAKYA ULUSAL VİZE