Saray Gözlem Gazetesi, Saray haber, Trakya Gözlem Haber, Saray Haberleri
⌂
Anasayfa ›SARAY
SARAY

O Köprü Meclis Gündeminde

O Köprü Meclis Gündeminde

Yayınlama: 14.02.2019 - 15:43 Kaynak: Haber Merkezi
Paylaş:

Küçükyoncalı Mahallesi’nde bulunan ve uzun süredir hasarlı haliyle mecburen kullanılan köprü Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Şubat Ayı Meclis toplantısında gündeme geldi. Söz konusu köprü yaşanan sel sonrası zarar görmüş ve köprünün ortasında çöküklük meydana gelmişti. Ağır tonajlı kamyonların ve öğrenci servislerinin kullandığı köprünün yapımı için mahalleliler uzun süre beklese de bu konuda somut bir adım atılmamıştı. Konunun hassaslığı ve olası bir faciaya kapı aralaması nedeniyle yetkililerin harekete geçmesi beklenirken, geç kalınsa da Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nce somut adımlar atılmaya başlandı.

Çorlu Belediyesi toplantı salonunda gerçekleşen Büyükşehir Belediyesi Olağan Şubat Ayı Meclis toplantısında Küçükyoncalı Mahallesi’nde hasarlı köprü gündeme geldi. Yaklaşık maliyeti 2 milyon 500 bin lira olarak hesaplanan köprünün, Fen İşleri Daire Başkanlığı’nca projesinin ve yapımının yaptırılması için Fen İşleri Daire Başkanlığı’na yetki verilmesi konusu görüşülerek oy birliği ile karara bağlandı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Başkanlığı’nca proje işlemlerinin kısa sürede tamamlanarak köprünün yapılması beklenirken yetkililerin neden seçim öncesini bekledikleri ise merak konusu. Adayların netleşmesi ve kısa sürede propaganda döneminin başlayacak olması nedeniyle belediyelerin çalışmalarında aksaklıklar olduğu bir gerçekken, hasarlı köprünün akıbetinin ne zaman olacağı bilinmiyor.

# O # Köprü # Meclis # Gündeminde
Son Haberler

BÜYÜKŞEHİR TARLA YOLLARINI HASADA HAZIRLIYOR

08.05.2026 - 23:21

CANDAN BAŞKAN: “TEKİRDAĞ BÜYÜYOR, HİZMET KALİTEMİZ ARTIYOR”

09.02.2026 - 17:03

Çerkezköy’de Halk Otobüsü ile Kamyon Çarpıştı: 1 Yaralı

02.01.2025 - 11:23

PUNTİLA AĞA VE UŞAĞI MATTİ’YE İSTANBUL VE ÇERKEZKÖY İZLEYİCİSİNDEN TAM NOT

02.01.2025 - 10:52

Anahtar Parti Çerkezköy Teşkilatı tanıtıldı

29.12.2024 - 18:17

Çerkezköy'de Yılbaşı Kuruyemiş Telaşı Başladı

29.12.2024 - 18:13

Çerkezköy Kent Konseyi’nden Örnek Proje: “Kardeşim Üşümesin”

29.12.2024 - 18:10

Tekirdağ'da firari hükümlü yakalandı

29.12.2024 - 18:07

Tekirdağ'da kumar oynayan 5 kişiye para cezası kesildi

29.12.2024 - 18:06

Notalarla engelini aşan Melis öğretmen azmiyle umut oluyor

29.12.2024 - 18:01
Son Makaleler

HAYAT KOŞTURMACADAN İBARET DEĞİL: BİRAZ DA DURUP YAŞAMAK GEREK!

ÇOCUK İŞÇİLER  

TOPLUMUN DİNE BAKIŞI

HİÇ KİMSENİN ARKA BAHÇESİ OLMAYIN  

TEKİRDAĞ SİYASETİNDE GENÇ BİR İSİM: DAİMİ KAYA!

MEDENİYET SADECE SÖZDE Mİ?

SARAY’DA SİYASET DİNAMİZMİ ÇÜRÜMÜŞ DURUMDA!

TEKİRDAĞ'DA YENİ DÖNEM: SEDAT ÇOLAK VE ADEM ERDEM HAMLESİYLE ÇERKEZKÖY'ÜN YÜKSELİŞİ

AZICIK OLSUN BİZİM OLSUN  

TEKİRDAĞ SİYASETİNDE KİM, HANGİ HESABIN PEŞİNDE?

Kategoriler
ÇERKEZKÖY ÇORLU EDİRNE KAPAKLI KIRKLARELİ MALKARA SARAY SÜLEYMANPAŞA TEKİRDAĞ TRAKYA ULUSAL VİZE