Saray Gözlem Gazetesi, Saray haber, Trakya Gözlem Haber, Saray Haberleri
Anasayfa TEKİRDAĞ
TEKİRDAĞ

ÖĞRENCİLER 23 NİSAN’IN 100. YIL COŞKUSUNU ONLINE YAŞADI

ÖĞRENCİLER 23 NİSAN’IN 100. YIL COŞKUSUNU ONLINE YAŞADI

Yayınlama: 24.04.2020 - 14:04 Kaynak: Haber Merkezi
Paylaş:

İTÜ ETA Vakfı bünyesinde eğitim-öğretim faaliyetlerini sürdüren Doğa Koleji, Doğa’m Evimde online uzaktan eğitim platformunda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 100. yılını kutladı. Öğrenciler e- doğa üzerinden gerçekleştirilen ‘23 Nisan Buluşmaları ile 23 Nisan coşkusunu ve bayram seremonisini ailesi ve arkadaşları ile yaşadılar.

Doğa’m Evimde online uzaktan eğitim platformuyla eğitime kesintisiz devam eden, İTÜ ETA Vakfı bünyesindeki Doğa Koleji’nin öğrencileri, 23 Nisan coşkusunu bu kez okullarında değil, evlerinde yaşadı.

Türkiye genelindeki tüm Doğa Koleji kampüslerinden öğrencilerin katıldığı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 100. yıl kutlamaları, Doğa’m Evimde platformu üzerinden okunan İstiklal Marşı ve saygı duruşuyla başladı. Öğretmenleri tarafından günün anlam ve önemine ilişkin yapılan konuşmanın ardından öğrenciler 23 Nisan şarkıları söyledi, şiirler okudu. Evlerinden çıkmalarını gerektirmeyen malzemelerle odalarını süsleyen minikler, ‘Penceremde Bayram Var’ etkinliği ile boyadıkları Türk bayrakları ve çocuk figürleri ile camlarını süslerken, pencerelerine astıkları balonlara 23 Nisan dileklerini yazdılar.

ÖĞRENCİLER SANAL ORTAMDA ANITKABİR’İ ZİYARET ETTİ

Kodlama ve robotik dersinde gerçekleştirdikleri MineCraft Edu projeleriyle kendi sanal dünyalarını yaratan Doğa Koleji öğrencileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı geleneğini bozmayarak fiziksel olarak bulunamasalar da sanal ortamda Anıtkabir’e gitti. Öğrenciler, Aslanlı Yol, Tören Alanı (Meydanı), Zafer Kulesi, Barış Kulesi, Bayrak Direği ve Kaidesi ve Atatürk Mozolesi’ni ziyaret etti.

Doğa Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Serhat Özeren, “Bundan tam 100 yıl önce, tarihimizde ilk kez ulusal egemenliğe kavuştuğumuz günün yıl dönümünde çocuklarımızın gözlerindeki ışıltı ve yüzlerindeki mutluluk ifadesi sayesinde geleceğe hep umutla bakıyoruz. İTÜ ETA Vakfı Doğa ailesi olarak hepimizin yüreği, bağımsızlık, Atatürk’e saygı ve minnet duygusu için bir arada atıyor” dedi.

 

 

# Öğrenciler # 23 # NİSAN’IN # 100. # Yıl # COŞKUSUNU # ONLINE # Yaşadı
Son Haberler

BÜYÜKŞEHİR TARLA YOLLARINI HASADA HAZIRLIYOR

08.05.2026 - 23:21

CANDAN BAŞKAN: “TEKİRDAĞ BÜYÜYOR, HİZMET KALİTEMİZ ARTIYOR”

09.02.2026 - 17:03

Çerkezköy’de Halk Otobüsü ile Kamyon Çarpıştı: 1 Yaralı

02.01.2025 - 11:23

PUNTİLA AĞA VE UŞAĞI MATTİ’YE İSTANBUL VE ÇERKEZKÖY İZLEYİCİSİNDEN TAM NOT

02.01.2025 - 10:52

Anahtar Parti Çerkezköy Teşkilatı tanıtıldı

29.12.2024 - 18:17

Çerkezköy'de Yılbaşı Kuruyemiş Telaşı Başladı

29.12.2024 - 18:13

Çerkezköy Kent Konseyi’nden Örnek Proje: “Kardeşim Üşümesin”

29.12.2024 - 18:10

Tekirdağ'da firari hükümlü yakalandı

29.12.2024 - 18:07

Tekirdağ'da kumar oynayan 5 kişiye para cezası kesildi

29.12.2024 - 18:06

Notalarla engelini aşan Melis öğretmen azmiyle umut oluyor

29.12.2024 - 18:01
Son Makaleler

AYNI SENİN GİBİ  

ÇOCUKLARIMIZA KAHRAMAN DİYE KİMİ İZLETİYORUZ?

Kurnaz İnsan ile Zeki İnsan Arasındaki Fark

PARTİCİLİK OYNAMAYIN GERÇEK PARTİLİ OLUN 

Çelenk Unutulur mu? Soruyorum!

SİYASETÇİLER TARAFINDAN GAZETECİLERE “ABA ALTINDAN SOPA GÖSTERMEK”  

Özgür Özel’in Son Durağı İmamoğlu mu?

KISMEN DOĞRU 

Vatandaş Var, Tel Örgü Var… Peki Devlet Nerede?

“Üç Yıl Önce Söz Verilmişti: Saray Şimdi Okulunu Bekliyor!”

Kategoriler
ÇERKEZKÖY ÇORLU EDİRNE KAPAKLI KIRKLARELİ MALKARA SARAY SÜLEYMANPAŞA TEKİRDAĞ TRAKYA ULUSAL VİZE