Saray Gözlem Gazetesi, Saray haber, Trakya Gözlem Haber, Saray Haberleri
Anasayfa SARAY
SARAY

SAKLAMAK DEĞİL, PAYLAŞMAK OLSUN ÖZÜN

SAKLAMAK DEĞİL, PAYLAŞMAK OLSUN ÖZÜN

Yayınlama: 14.01.2021 - 16:18 Kaynak: Haber Merkezi
Paylaş:

Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş, ilçe içerisindeki çalışmaların yanı sıra sosyal ve kültürel etkinliklerine de önem vermeye çalışıyor. Bu etkinliklerde yapılan icraatlar arasında  “Sosyal Mağazacılık” adı altında dar gelirli vatandaşlara giyim eşyası temin etme var.

İmece usulüyle ihtiyaç sahibi vatandaşların mağduriyetlerini gidermek adına Saray Belediyesince kurulan “Sosyal Mağaza” dar gelirli vatandaşta yara sarmaya devam ediyor.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren mağazada; gelinlik, nişanlık, abiye, sünnet kıyafeti, takım elbise, bebek kıyafetleri, çocuk kıyafetleri ve ayakkabılar var. Bu ürünler sterilizasyon ve temizlik işlemlerinin ardından ihtiyaç sahiplerine bedelsizce ulaştırılmak için raflarda yerini alıyor. Saray Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada: “Sosyal Mağazamızda 1 yıl içinde yaklaşık 1000 ihtiyaç sahibine ulaştık. 500 kadar çocuğumuza çeşitli zeka oyunu ve oyuncak armağan ettik. Ayrıca 119 otistik çocuğumuzun gelişiminde faydalı olabilecek oyuncaklar temin ettik.

Vatandaşlarımızın mağduriyetini gidermek adına bizden desteklerini esirgemeyen değerli Saray halkına sonsuz şükranlarımızı sunarız.” denildi.

İhtiyaç sahibi kişilerin ve Sosyal Mağazaya katkıda bulunmak isteyen vatandaşlar, detaylı bilgi almak için (0 282) 768 10 05 ve 0 541 768 10 05 no’lu telefonlardan başvurularını yapabilirler.

# # SAKLAMAK # Değil # PAYLAŞMAK # Olsun # ÖZÜN
Son Haberler

BÜYÜKŞEHİR TARLA YOLLARINI HASADA HAZIRLIYOR

08.05.2026 - 23:21

CANDAN BAŞKAN: “TEKİRDAĞ BÜYÜYOR, HİZMET KALİTEMİZ ARTIYOR”

09.02.2026 - 17:03

Çerkezköy’de Halk Otobüsü ile Kamyon Çarpıştı: 1 Yaralı

02.01.2025 - 11:23

PUNTİLA AĞA VE UŞAĞI MATTİ’YE İSTANBUL VE ÇERKEZKÖY İZLEYİCİSİNDEN TAM NOT

02.01.2025 - 10:52

Anahtar Parti Çerkezköy Teşkilatı tanıtıldı

29.12.2024 - 18:17

Çerkezköy'de Yılbaşı Kuruyemiş Telaşı Başladı

29.12.2024 - 18:13

Çerkezköy Kent Konseyi’nden Örnek Proje: “Kardeşim Üşümesin”

29.12.2024 - 18:10

Tekirdağ'da firari hükümlü yakalandı

29.12.2024 - 18:07

Tekirdağ'da kumar oynayan 5 kişiye para cezası kesildi

29.12.2024 - 18:06

Notalarla engelini aşan Melis öğretmen azmiyle umut oluyor

29.12.2024 - 18:01
Son Makaleler

AYNI SENİN GİBİ  

ÇOCUKLARIMIZA KAHRAMAN DİYE KİMİ İZLETİYORUZ?

Kurnaz İnsan ile Zeki İnsan Arasındaki Fark

PARTİCİLİK OYNAMAYIN GERÇEK PARTİLİ OLUN 

Çelenk Unutulur mu? Soruyorum!

SİYASETÇİLER TARAFINDAN GAZETECİLERE “ABA ALTINDAN SOPA GÖSTERMEK”  

Özgür Özel’in Son Durağı İmamoğlu mu?

KISMEN DOĞRU 

Vatandaş Var, Tel Örgü Var… Peki Devlet Nerede?

“Üç Yıl Önce Söz Verilmişti: Saray Şimdi Okulunu Bekliyor!”

Kategoriler
ÇERKEZKÖY ÇORLU EDİRNE KAPAKLI KIRKLARELİ MALKARA SARAY SÜLEYMANPAŞA TEKİRDAĞ TRAKYA ULUSAL VİZE