Saray’da seçmen listeleri askıya çıktı
Cumhurbaşkanı ve milletvekili seçimlerinde oy kullanacak seçmenlerin listesi ülke genelinde olduğu gibi Saray’da da askıya çıkarıldı.
Saray Merkez ve Mahalle muhtarlıklarda askıya çıkan listelerde güncelleme işlemleri 2 Nisan'a kadar yapılabilecek.
Yüksek Seçim Kurulunun (YSK) 14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimine ilişkin takvimine göre, muhtarlık bölgesi askı listeleri ve tutuklular ile taksirli suçlardan hükümlülere ilişkin askı listeleri, güncellenmek üzere 20 Mart Pazartesi günü saat 08.00 itibarıyla ilçe seçim kurullarınca tüm muhtarlıklarda askıya çıkarıldı ve itiraz süreci başladı.
MUHTARLIKLAR HAFTA SONU AÇIK OLACAK
Listeler muhtarlıklarda sabah 08.00 itibariyle askıya çıkarıldığını kaydeden, 1918 Muhtarlar Derneği Başkanı ve Kemalpaşa Mahalle Muhtarı Erol Atik, “ 20 Mart saat 08.00 itibariyle seçmen listeleri muhtarlıklarımızda askıya çıkmıştır. 2 Nisan tarihine kadar askıda kalacaktır. Saray’daki tüm muhtarlıklarımız 2 Nisan’a kadar Cumartesi ve Pazar günleri açık kalacaktır” dedi.