Saray Gözlem Gazetesi, Saray haber, Trakya Gözlem Haber, Saray Haberleri
Anasayfa SÜLEYMANPAŞA
SÜLEYMANPAŞA

Süleymanpaşa Belediyesi üç ayda yarım milyon metrekare yol yaptı

Süleymanpaşa Belediyesi yol yapım, bakım ve tamirat çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Yaz mevsimi boyunca asfalt serimi çalışmalarına ağırlık verilirken, üç ay gibi kısa bir sürede yaklaşık yarım milyon metrekare yol çalışması gerçekleştirildi.

Yayınlama: 26.10.2021 - 09:16 Kaynak: Haber Merkezi
Paylaş:

Süleymanpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından çok sayıda bölgede eş zamanlı olarak yaz ayları boyunca aralıksız sürdürülen yol çalışmaları ile Süleymanpaşa’da yol sorunu günden güne tarihe karışıyor.

172 BİN METREKAREYE 35 BİN TON ASFALT SERİLDİ

Asfalt serimi için gereken yüksek hava sıcaklıklarını sağlayan yaz mevsimini iyi değerlendiren Süleymanpaşa Belediyesi, Temmuz-Eylül 2021 döneminde 171 bin 919 metrekare yeni sıcak asfalt serimi gerçekleştirdi. Merkez mahallelerde yoğunlaşan asfalt çalışmaları kapsamında, 34 bin 636 ton asfalt kullanıldığı belirtildi.

140 BİN METREKARE TAŞ DÖŞENDİ

Öte yandan, kilit taş döşeme çalışmaları da devam etti. Üç aylık dönemde Süleymanpaşa’ya bağlı kırsal mahallelerde 58 bin, merkez mahallelerde ise 41 bin metrekare, toplamda ise 99 bin metrekare yeni kilit taş döşeme çalışması gerçekleştirildi. Ayrıca kırsal mahallelerde 19 bin ve merkezde 21 bin metrekare olmak üzere yaklaşık 40 bin metrekare kilit taş tamiri gerçekleştirildi. Toplam kilit taş çalışması da 139 bin metrekare olarak gerçekleşti.

170 BİN METREKARE SATHİ KAPLAMA YAPILDI

Yaz boyunca sürdürülen bir diğer yol çalışması ise sathi kaplama faaliyetleri oldu. Temmuz-Eylül arasında 171 bin 768 metrekare sathi kaplama çalışması gerçekleştirildi. Bu çalışmalarda 340 bin 676 ton sathi kaplama malzemesi serimi yapıldığı ifade edildi.

Yaz dönemini kapsayan üç aylık dönemde; asfalt, kilit taş ve sathi kaplama olmak üzere toplam 482 bin 687 metrekare yol çalışması gerçekleştirildiği, bu rakama kaldırım yenileme, asfalt yama gibi çalışmaların dahil edilmediği belirtilirken, yol çalışmalarının Süleymanpaşa’daki yol sorunu tamamen ortadan kalkana kadar aralıksız süreceği kaydedildi.

# Süleymanpaşa # Belediyesi # Üç # AYDA # Yarım # Milyon # Metrekare # Yol # Yaptı
Son Haberler

BÜYÜKŞEHİR TARLA YOLLARINI HASADA HAZIRLIYOR

08.05.2026 - 23:21

CANDAN BAŞKAN: “TEKİRDAĞ BÜYÜYOR, HİZMET KALİTEMİZ ARTIYOR”

09.02.2026 - 17:03

Çerkezköy’de Halk Otobüsü ile Kamyon Çarpıştı: 1 Yaralı

02.01.2025 - 11:23

PUNTİLA AĞA VE UŞAĞI MATTİ’YE İSTANBUL VE ÇERKEZKÖY İZLEYİCİSİNDEN TAM NOT

02.01.2025 - 10:52

Anahtar Parti Çerkezköy Teşkilatı tanıtıldı

29.12.2024 - 18:17

Çerkezköy'de Yılbaşı Kuruyemiş Telaşı Başladı

29.12.2024 - 18:13

Çerkezköy Kent Konseyi’nden Örnek Proje: “Kardeşim Üşümesin”

29.12.2024 - 18:10

Tekirdağ'da firari hükümlü yakalandı

29.12.2024 - 18:07

Tekirdağ'da kumar oynayan 5 kişiye para cezası kesildi

29.12.2024 - 18:06

Notalarla engelini aşan Melis öğretmen azmiyle umut oluyor

29.12.2024 - 18:01
Son Makaleler

AYNI SENİN GİBİ  

ÇOCUKLARIMIZA KAHRAMAN DİYE KİMİ İZLETİYORUZ?

Kurnaz İnsan ile Zeki İnsan Arasındaki Fark

PARTİCİLİK OYNAMAYIN GERÇEK PARTİLİ OLUN 

Çelenk Unutulur mu? Soruyorum!

SİYASETÇİLER TARAFINDAN GAZETECİLERE “ABA ALTINDAN SOPA GÖSTERMEK”  

Özgür Özel’in Son Durağı İmamoğlu mu?

KISMEN DOĞRU 

Vatandaş Var, Tel Örgü Var… Peki Devlet Nerede?

“Üç Yıl Önce Söz Verilmişti: Saray Şimdi Okulunu Bekliyor!”

Kategoriler
ÇERKEZKÖY ÇORLU EDİRNE KAPAKLI KIRKLARELİ MALKARA SARAY SÜLEYMANPAŞA TEKİRDAĞ TRAKYA ULUSAL VİZE