Saray Gözlem Gazetesi, Saray haber, Trakya Gözlem Haber, Saray Haberleri
Anasayfa SARAY
SARAY

Talepler İletildi Sonuçlar Bekleniyor

Talepler İletildi Sonuçlar Bekleniyor

Yayınlama: 09.10.2019 - 18:18 Kaynak: Haber Merkezi
Paylaş:

Ak Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan’ın başkanlığında ilçe başkanları Ankara’da çıkarma yaptı. Saray İlçe Başkanı Samet Derviş’e, meclis üyesi Can Terek’in eşlik etmesi dikkatlerden kaçmazken, bu durum farklı düşünceleri de beraberinde getirdi. Mestan Özcan ve ilçe başkanları bakanlıklara gerçekleştirdikleri ziyaretlerde önceden hazırladıkları sorun ve eksiklikleri ilettiler. Ak Parti Saray İlçe Başkanı Samet Derviş sosyal medyadan yaptığı paylaşımda Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Reha Denemeç ile bir araya geldiklerini ve Saray’ın eğitim konusunda ihtiyaçlarını ve taleplerini ayrıntılı şekilde ilettiklerini açıkladı.

Samet Derviş’in Milli Eğitim Bakanlığı nezdinde yaptığı görüşmeler Saray’da özellikle Atatürk Ortaokulu ve 75. Yıl ilkokulu öğrenci velilerini yakından ilgilendiriyor. 75. Yıl İlkokulu’nun akıbetinin ne olacağı henüz belli değilken, Saray’da okul sorununun nasıl çözüleceği ve ikili öğretim ne kadar süreceği merak ediliyor. Okul konusunda öğrenci velileri kararların ivedilikle alınması ve uygulanması konusunda taleplerini dile getirirken, İlçe Başkanı Samet Derviş ve Bakan Yardımcısı Denemeç arasında bu konunun görüşülüp görüşülmediği ve ne yönde adımlar atılacağı merak ediliyor.

Ak Parti heyeti Milli Eğitim Bakanlığı’nın yanı sıra Sağlık Bakanlığı’nda ziyarette bulundu. Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca ile yapılan görüşmede Saray’ın ihtiyaçları ve talepleri Samet Derviş tarafından bakana iletildi.

 

 

# Talepler # İletildi # Sonuçlar # Bekleniyor
Son Haberler

BÜYÜKŞEHİR TARLA YOLLARINI HASADA HAZIRLIYOR

08.05.2026 - 23:21

CANDAN BAŞKAN: “TEKİRDAĞ BÜYÜYOR, HİZMET KALİTEMİZ ARTIYOR”

09.02.2026 - 17:03

Çerkezköy’de Halk Otobüsü ile Kamyon Çarpıştı: 1 Yaralı

02.01.2025 - 11:23

PUNTİLA AĞA VE UŞAĞI MATTİ’YE İSTANBUL VE ÇERKEZKÖY İZLEYİCİSİNDEN TAM NOT

02.01.2025 - 10:52

Anahtar Parti Çerkezköy Teşkilatı tanıtıldı

29.12.2024 - 18:17

Çerkezköy'de Yılbaşı Kuruyemiş Telaşı Başladı

29.12.2024 - 18:13

Çerkezköy Kent Konseyi’nden Örnek Proje: “Kardeşim Üşümesin”

29.12.2024 - 18:10

Tekirdağ'da firari hükümlü yakalandı

29.12.2024 - 18:07

Tekirdağ'da kumar oynayan 5 kişiye para cezası kesildi

29.12.2024 - 18:06

Notalarla engelini aşan Melis öğretmen azmiyle umut oluyor

29.12.2024 - 18:01
Son Makaleler

AYNI SENİN GİBİ  

ÇOCUKLARIMIZA KAHRAMAN DİYE KİMİ İZLETİYORUZ?

Kurnaz İnsan ile Zeki İnsan Arasındaki Fark

PARTİCİLİK OYNAMAYIN GERÇEK PARTİLİ OLUN 

Çelenk Unutulur mu? Soruyorum!

SİYASETÇİLER TARAFINDAN GAZETECİLERE “ABA ALTINDAN SOPA GÖSTERMEK”  

Özgür Özel’in Son Durağı İmamoğlu mu?

KISMEN DOĞRU 

Vatandaş Var, Tel Örgü Var… Peki Devlet Nerede?

“Üç Yıl Önce Söz Verilmişti: Saray Şimdi Okulunu Bekliyor!”

Kategoriler
ÇERKEZKÖY ÇORLU EDİRNE KAPAKLI KIRKLARELİ MALKARA SARAY SÜLEYMANPAŞA TEKİRDAĞ TRAKYA ULUSAL VİZE