Saray Gözlem Gazetesi, Saray haber, Trakya Gözlem Haber, Saray Haberleri
⌂
Anasayfa ›TEKİRDAĞ
TEKİRDAĞ

TEKGENÇFEST ÖNCESİ BÜYÜK BULUŞMA: GENÇLERDEN TEŞEKKÜR, CANDAN BAŞKAN’DAN YATIRIM MÜJDESİ

TEKGENÇFEST ÖNCESİ BÜYÜK BULUŞMA: GENÇLERDEN TEŞEKKÜR, CANDAN BAŞKAN’DAN YATIRIM MÜJDESİ

Yayınlama: 16.05.2026 - 10:46 Kaynak: Haber Merkezi Muhabir: Tekin Sönmez
Paylaş:

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Candan Yüceer, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı ile bu yıl üçüncüsü düzenlenecek TEKGENÇFEST öncesinde üniversiteli gençlerle bir araya geldi. Samimi bir atmosferde gerçekleşen buluşmada, gençlerin talep, öneri ve fikirleri dinlenirken, Tekirdağ’da gençlere yönelik hayata geçirilmesi planlanan projeler hakkında da bilgi verildi.

TEK Kafe Zübeyde Hanım Şubesi'nde düzenlenen etkinlikte üniversite öğrencileriyle uzun süre sohbet eden Candan Başkan, gençlerin kent yaşamına dair beklentilerini birinci ağızdan dinlemenin kendileri açısından önemli olduğunu söyledi. Kendi öğrencilik yıllarından da örnekler paylaşan Başkan Yüceer, üniversitelerin ve gençlerin hem Tekirdağ’ın hem de ülkenin geleceği açısından büyük değer taşıdığını ifade etti.

CANDAN BAŞKAN: SİZLERİN ENERJİSİ VE BAKIŞ AÇISI HİZMET ÜRETİRKEN BİZE GÜÇ VERİYOR

Gençlerin enerjisinin ve dinamizminin kendilerine motivasyon verdiğini belirten Candan Başkan, “Sizlerin her anlamda talebinizin başımızın üstünde yeri var. Bu bazen bir sorunun çözümü, bazen de şehrimize dair bir proje önerisi olabilir. Gençlerimizin fikirlerini dinlemek ve birlikte düşünmek bizim için çok kıymetli. Sizlerin enerjisi ve bakış açısı hizmet üretirken bize güç veriyor” dedi.

SÜLEYMANPAŞA GENÇLİK MERKEZİ İNŞAATI HIZLA İLERLİYOR

Buluşmada gençlere yönelik yatırımlara da değinen Başkan Yüceer, Süleymanpaşa Gençlik Merkezi inşaatının hızla devam ettiğini belirtti. Merkezin gençlerin sosyal, kültürel ve kişisel gelişimlerine katkı sunacak şekilde planlandığını ifade eden Yüceer, burada gençlerin kendilerini rahat hissedebilecekleri bir yaşam alanı oluşturmayı hedeflediklerini söyledi.

KÜLTÜR, SANAT VE SPORLA GELİŞEN BİR KENT

Haber Resmi

Tekirdağ’da spor ve kültür-sanat alanındaki projelere ilişkin de açıklamalarda bulunan Başkan Yüceer, Opera ve Kültür Sanat Merkezi projesi üzerinde çalıştıklarını belirtti. Sporla, kültür ve sanatla gelişen bir kent hedeflediklerini ifade eden Candan Başkan, Saray ve Ergene’de spor salonlarının hizmete açıldığını, diğer ilçelerde de benzer yatırımların planlandığını kaydetti.

ULUSLARARASI STANDARTLARDA SPOR SALONU MÜJDESİ

Başkan Yüceer ayrıca Süleymanpaşa’da uluslararası spor müsabakalarına ev sahipliği yapabilecek kapasitede modern bir spor salonu projesi için hazırlık çalışmalarının sürdüğünü müjdeledi.

ÜNİVERSİTELİ GENÇLERDEN CANDAN BAŞKAN’A VE BÜYÜKŞEHİR’E TEŞEKKÜR

Buluşmaya katılan üniversite öğrencileri de kendilerini dinleyen ve fikirlerine değer veren bir anlayışla karşılaşmaktan memnuniyet duyduklarını ifade ederek, gençlere yönelik çalışmaları dolayısıyla Başkan Yüceer ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

Karşılıklı samimi sohbetlerin gerçekleştiği buluşma, hatıra fotoğrafları çekilmesi ve gençlerin TEKGENÇFEST’e davet edilmesiyle sona erdi.

Haber Resmi

 

Son Haberler

BÜYÜKŞEHİR TARLA YOLLARINI HASADA HAZIRLIYOR

08.05.2026 - 23:21

CANDAN BAŞKAN: “TEKİRDAĞ BÜYÜYOR, HİZMET KALİTEMİZ ARTIYOR”

09.02.2026 - 17:03

Çerkezköy’de Halk Otobüsü ile Kamyon Çarpıştı: 1 Yaralı

02.01.2025 - 11:23

PUNTİLA AĞA VE UŞAĞI MATTİ’YE İSTANBUL VE ÇERKEZKÖY İZLEYİCİSİNDEN TAM NOT

02.01.2025 - 10:52

Anahtar Parti Çerkezköy Teşkilatı tanıtıldı

29.12.2024 - 18:17

Çerkezköy'de Yılbaşı Kuruyemiş Telaşı Başladı

29.12.2024 - 18:13

Çerkezköy Kent Konseyi’nden Örnek Proje: “Kardeşim Üşümesin”

29.12.2024 - 18:10

Tekirdağ'da firari hükümlü yakalandı

29.12.2024 - 18:07

Tekirdağ'da kumar oynayan 5 kişiye para cezası kesildi

29.12.2024 - 18:06

Notalarla engelini aşan Melis öğretmen azmiyle umut oluyor

29.12.2024 - 18:01
Son Makaleler

HAYAT KOŞTURMACADAN İBARET DEĞİL: BİRAZ DA DURUP YAŞAMAK GEREK!

ÇOCUK İŞÇİLER  

TOPLUMUN DİNE BAKIŞI

HİÇ KİMSENİN ARKA BAHÇESİ OLMAYIN  

TEKİRDAĞ SİYASETİNDE GENÇ BİR İSİM: DAİMİ KAYA!

MEDENİYET SADECE SÖZDE Mİ?

SARAY’DA SİYASET DİNAMİZMİ ÇÜRÜMÜŞ DURUMDA!

TEKİRDAĞ'DA YENİ DÖNEM: SEDAT ÇOLAK VE ADEM ERDEM HAMLESİYLE ÇERKEZKÖY'ÜN YÜKSELİŞİ

AZICIK OLSUN BİZİM OLSUN  

TEKİRDAĞ SİYASETİNDE KİM, HANGİ HESABIN PEŞİNDE?

Kategoriler
ÇERKEZKÖY ÇORLU EDİRNE KAPAKLI KIRKLARELİ MALKARA SARAY SÜLEYMANPAŞA TEKİRDAĞ TRAKYA ULUSAL VİZE