Tekirdağ’da Uyuşturucu Operasyonu: 8 Kişi Tutuklandı
Tekirdağ’da gençleri hedef alan sokak satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonda 8 kişi tutuklandı, yüklü miktarda uyuşturucu madde ve para ele geçirildi. İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube ekipleri, Çorlu ve Süleymanpaşa ilçelerinde yaptığı operasyonlarda, Nusratiye Mahallesi ile Çiftlikönü, Zafer ve İstiklal mahallelerinde belirlenen 5 adrese baskın düzenledi.
Baskınlarda piyasa değeri yaklaşık 225 bin 500 TL olan çeşitli uyuşturucu maddeler, uyuşturucu haplar, 1 adet uyuşturucu içme aparatı (bong pipe), 3 hassas terazi ve uyuşturucu ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 2 bin 430 TL nakit para ele geçirildi. Operasyon kapsamında gözaltına alınan 8 şüpheli, çıkarıldıkları adli makamlarca "Uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapmak" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Emniyet yetkilileri, Tekirdağ genelinde sokak çetelerine karşı mücadelenin kararlılıkla sürdüğünü belirterek, gençlerin uyuşturucuya karşı korunması için çalışmaların devam edeceğini vurguladı.