Saray Gözlem Gazetesi, Saray haber, Trakya Gözlem Haber, Saray Haberleri
⌂
Anasayfa ݂ORLU
ÇORLU

‘Tekstil Atık Kumbaraları’ Kentimizin Dört Bir Yanında

‘Tekstil Atık Kumbaraları’ Kentimizin Dört Bir Yanında

Yayınlama: 25.06.2021 - 17:08 Kaynak: Haber Merkezi
Paylaş:

Çorlu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ve NA Grup Tekstil iş birliği ile hayata geçirilen proje kapsamında tekstil atık kumbaraları şehrin dört bir yanına konuşlandırıldı.

Konuyla ilgili olarak açıklamada bulunan Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Güner Çetin, geçtiğimiz ay Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt ve şirket yetkililerinin katılımıyla gerçekleştirilen protokolün ardından sıfır atık uygulamaları kapsamında şehir geneline ilk etapta 100 adet 'Tekstil Atık Kumbarası'nın konuşlandırıldığını söyledi.

Tekstil Atıkları Artık Çöp Olmayacak
Başkan Yardımcısı Güner Çetin yaptığı açıklamada, "Vatandaşlarımızın kullanımı başta olmak üzere çeşitli sebeplerle artık ihtiyaç duyulmayan ya da kullanılmayacak derecede tahrip olan giysi ve ayakkabı gibi tekstil ürünlerini geri dönüşüme kazandırabilmek için ilk adımı attık. Bu kapsamda Çorlu'muzda muhtelif noktalara tekstil atıkları geri dönüşümü için ilk etapta 100 adet tekstil atık kumbarası konuşlandırdık. Şu anda 1 adet tekstil atık toplama aracı da hizmete girmiş durumda.

Ekonomiye Katkı Sağlanacak
Sizler de kullanılmış ya da kullanıma uygun olmayan tüm giysilerinizi (çorap, elbise, pantolon, kazak, t-shirt, iç çamaşırı, şapka, ayakkabı, terlik, bot vb.) veya diğer tekstil ürünlerinizi (battaniye, örtü, eşarp, perde, çanta, havlu vb.) tekstil atık kumbaralarına atarak ekonomimize katkı sunabilirsiniz." dedi.
Kumbaraların düzenli olarak kontrol edileceğini belirten Başkan Yardımcısı Çetin, tekstil atık kumbarası sayısını artıracaklarını da sözlerine ekledi.

 

# TEKSTİL # Atık # Kumbaraları’ # KENTİMİZİN # Dört # Bir # Yanında
Son Haberler

BÜYÜKŞEHİR TARLA YOLLARINI HASADA HAZIRLIYOR

08.05.2026 - 23:21

CANDAN BAŞKAN: “TEKİRDAĞ BÜYÜYOR, HİZMET KALİTEMİZ ARTIYOR”

09.02.2026 - 17:03

Çerkezköy’de Halk Otobüsü ile Kamyon Çarpıştı: 1 Yaralı

02.01.2025 - 11:23

PUNTİLA AĞA VE UŞAĞI MATTİ’YE İSTANBUL VE ÇERKEZKÖY İZLEYİCİSİNDEN TAM NOT

02.01.2025 - 10:52

Anahtar Parti Çerkezköy Teşkilatı tanıtıldı

29.12.2024 - 18:17

Çerkezköy'de Yılbaşı Kuruyemiş Telaşı Başladı

29.12.2024 - 18:13

Çerkezköy Kent Konseyi’nden Örnek Proje: “Kardeşim Üşümesin”

29.12.2024 - 18:10

Tekirdağ'da firari hükümlü yakalandı

29.12.2024 - 18:07

Tekirdağ'da kumar oynayan 5 kişiye para cezası kesildi

29.12.2024 - 18:06

Notalarla engelini aşan Melis öğretmen azmiyle umut oluyor

29.12.2024 - 18:01
Son Makaleler

HAYAT KOŞTURMACADAN İBARET DEĞİL: BİRAZ DA DURUP YAŞAMAK GEREK!

ÇOCUK İŞÇİLER  

TOPLUMUN DİNE BAKIŞI

HİÇ KİMSENİN ARKA BAHÇESİ OLMAYIN  

TEKİRDAĞ SİYASETİNDE GENÇ BİR İSİM: DAİMİ KAYA!

MEDENİYET SADECE SÖZDE Mİ?

SARAY’DA SİYASET DİNAMİZMİ ÇÜRÜMÜŞ DURUMDA!

TEKİRDAĞ'DA YENİ DÖNEM: SEDAT ÇOLAK VE ADEM ERDEM HAMLESİYLE ÇERKEZKÖY'ÜN YÜKSELİŞİ

AZICIK OLSUN BİZİM OLSUN  

TEKİRDAĞ SİYASETİNDE KİM, HANGİ HESABIN PEŞİNDE?

Kategoriler
ÇERKEZKÖY ÇORLU EDİRNE KAPAKLI KIRKLARELİ MALKARA SARAY SÜLEYMANPAŞA TEKİRDAĞ TRAKYA ULUSAL VİZE