Saray Gözlem Gazetesi, Saray haber, Trakya Gözlem Haber, Saray Haberleri
⌂
Anasayfa ›SARAY
SARAY

TESKİ Abonelerini Mektupla Bilgilendiriyor

TESKİ Abonelerini Mektupla Bilgilendiriyor

Yayınlama: 19.06.2018 - 16:12 Kaynak: Haber Merkezi
Paylaş:

TESKİ Genel Müdürlüğü Yaptığı Yatırım ve Hizmetler Hakkında Abonelerini Bilgilendiriyor

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve TESKİ Genel Müdürü Dr. Şafak Başa imzalı olarak tüm TESKİ abonelerine mektup tarzı bir bilgilendirme broşürü gönderildi.

Su faturaları ile birlikte gönderilen bilgilendirme broşüründe; TESKİ’nin kurulduğu gün itibariyle hayata geçirdiği projeler ve yapılan hizmetler kısaca özetlendi.

Yaklaşık 550.000 TESKİ abonesine gönderilen mektup tarzı broşürde TESKİ’nin bugüne kadar 58 dev projeyi hayata geçirdiği ve 15 tanesinin devam ettiği, yatırım hacminin 600 milyon TL’yi aştığı, yapılan altyapı uzunluğunun 2.045 kilometreyi bulduğu, içme suyu kalitesinde ülke genelinde en iyi şehirler arasında yer aldığı, doğayı korumak adına atıksu arıtma tesisleri yapıldığı ve mevcutların da kapasitesinin arttırıldığı, bölgede ilk olan Güneş Enerji Santrali kurulduğu, dev jeneratörler kurularak elektrik kesintilerine bağlı su kesintilerinin önüne geçildiği, SCADA ile il genelindeki suyun kontrol altında tutulduğu ve izlendiği, abone sayısının 500.000’i aşarak nüfusa oranlandığın %52 ile Türkiye birincisi olunduğu, Mobil Vezne Araçları ile vatandaşlara kolaylık sağlandığı, hassas ölçümlü cihazlar ile su sayaçlarının test ve kalibrasyonunun yapıldığı ve 7/24 hizmet veren ALO 185 çağrı merkezine vatandaşların her zaman ulaşabileceği bilgileri yer almaktadır.

Sağlam Altyapı Sağlam Gelecek İçin Çalışıyoruz

TESKİ’nin “Sağlam Altyapı Sağlam Gelecek” için çalıştığının ifade edildiği mektupta, altyapı çalışmaları sırasında zaman zaman rahatsız edilen vatandaşlara da göstermiş oldukları sabır ve verdikleri destekten dolayı teşekkür edildi. Tekirdağ’ın 11 ilçesinde yatırımların süreceğinin bilgisi verilerek, Tekirdağ’ı daha yaşanabilir bir hale getirmek için durmadan çalışılacağı ifade edildi.

# TESKİ # Abonelerini # Mektupla # Bilgilendiriyor
Son Haberler

BÜYÜKŞEHİR TARLA YOLLARINI HASADA HAZIRLIYOR

08.05.2026 - 23:21

CANDAN BAŞKAN: “TEKİRDAĞ BÜYÜYOR, HİZMET KALİTEMİZ ARTIYOR”

09.02.2026 - 17:03

Çerkezköy’de Halk Otobüsü ile Kamyon Çarpıştı: 1 Yaralı

02.01.2025 - 11:23

PUNTİLA AĞA VE UŞAĞI MATTİ’YE İSTANBUL VE ÇERKEZKÖY İZLEYİCİSİNDEN TAM NOT

02.01.2025 - 10:52

Anahtar Parti Çerkezköy Teşkilatı tanıtıldı

29.12.2024 - 18:17

Çerkezköy'de Yılbaşı Kuruyemiş Telaşı Başladı

29.12.2024 - 18:13

Çerkezköy Kent Konseyi’nden Örnek Proje: “Kardeşim Üşümesin”

29.12.2024 - 18:10

Tekirdağ'da firari hükümlü yakalandı

29.12.2024 - 18:07

Tekirdağ'da kumar oynayan 5 kişiye para cezası kesildi

29.12.2024 - 18:06

Notalarla engelini aşan Melis öğretmen azmiyle umut oluyor

29.12.2024 - 18:01
Son Makaleler

HAYAT KOŞTURMACADAN İBARET DEĞİL: BİRAZ DA DURUP YAŞAMAK GEREK!

ÇOCUK İŞÇİLER  

TOPLUMUN DİNE BAKIŞI

HİÇ KİMSENİN ARKA BAHÇESİ OLMAYIN  

TEKİRDAĞ SİYASETİNDE GENÇ BİR İSİM: DAİMİ KAYA!

MEDENİYET SADECE SÖZDE Mİ?

SARAY’DA SİYASET DİNAMİZMİ ÇÜRÜMÜŞ DURUMDA!

TEKİRDAĞ'DA YENİ DÖNEM: SEDAT ÇOLAK VE ADEM ERDEM HAMLESİYLE ÇERKEZKÖY'ÜN YÜKSELİŞİ

AZICIK OLSUN BİZİM OLSUN  

TEKİRDAĞ SİYASETİNDE KİM, HANGİ HESABIN PEŞİNDE?

Kategoriler
ÇERKEZKÖY ÇORLU EDİRNE KAPAKLI KIRKLARELİ MALKARA SARAY SÜLEYMANPAŞA TEKİRDAĞ TRAKYA ULUSAL VİZE