Saray Gözlem Gazetesi, Saray haber, Trakya Gözlem Haber, Saray Haberleri
Anasayfa SARAY
SARAY

TRAKYAKENT Pınarhisar Belediyesini Yine Yalnız Bırakmadı

TRAKYAKENT Pınarhisar Belediyesini Yine Yalnız Bırakmadı

Yayınlama: 23.06.2020 - 15:27 Kaynak: Haber Merkezi
Paylaş:

Kırklareli İlinin Pınarhisar İlçesinde tekrar ve daha şiddetli biçimde yaşanan sel olayı nedeniyle mağdur olan Pınarhisar Belediyesine, destek yine Doğu-Batı Trakya Belediyeler Birliğinden geldi.

Bir hafta içerisinde aralıklarla yağan şiddetli yağışlar sonucu sel baskınlarına maruz kalan İlçede ekipler çalışmalarına aralıksız devam ederken, Pınarhisar Belediyesine en büyük yardım elini yine Birlik Başkanı ve Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak uzattı.

Başkan Albayrak ekibine acil talimat vererek Doğu-Batı Trakya Belediyeler Birliğine ait kombine kanal açma aracını Pınarhisar Belediyesinde çalışmak üzere görevlendirdi.

Metrekareye 80 kilogram sağanak yağışın düştüğü ve bu yağışın birçok ana arterde ağır tahribatlar bıraktığı Pınarhisar İlçesinde, kombine kanal açma aracı üç gün boyunca kesintisiz olarak hizmet verdi.

BAŞKAN ALBAYRAK: ACİLEN SON BULMASINI DİLİYORUM

Birlik Başkanı Kadir Albayrak, Pınarhisar Belediyesi ve İlçe halkına tekrar geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Başkan Albayrak, “Pınarhisar’da yaklaşık bir haftadır yaşanan olumsuz hava koşulları ve buna bağlı problemler nedeniyle üzüntümü ifade ederek, kıymetli hemşerilerime tekrar geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Doğu-Batı Trakya Belediyeler Birliği olarak Pınarhisar belediyemizin ve diğer tüm birlik üyesi belediyelerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Hava sıcaklık oranı yükseldikçe gelen kuvvetli yağışlar sel baskını riskini de beraberinde getiriyor. Koordinasyon ekiplerimiz çalışmalarını titizlikle, yoğun ve aralıksız olarak sürdürüyor.  Olumsuz hava koşulları sürecinin acilen son bulmasını diliyorum.” şeklinde konuştu.

 

# TRAKYAKENT # Pınarhisar # Belediyesini # Yine # Yalnız # Bırakmadı
Son Haberler

BÜYÜKŞEHİR TARLA YOLLARINI HASADA HAZIRLIYOR

08.05.2026 - 23:21

CANDAN BAŞKAN: “TEKİRDAĞ BÜYÜYOR, HİZMET KALİTEMİZ ARTIYOR”

09.02.2026 - 17:03

Çerkezköy’de Halk Otobüsü ile Kamyon Çarpıştı: 1 Yaralı

02.01.2025 - 11:23

PUNTİLA AĞA VE UŞAĞI MATTİ’YE İSTANBUL VE ÇERKEZKÖY İZLEYİCİSİNDEN TAM NOT

02.01.2025 - 10:52

Anahtar Parti Çerkezköy Teşkilatı tanıtıldı

29.12.2024 - 18:17

Çerkezköy'de Yılbaşı Kuruyemiş Telaşı Başladı

29.12.2024 - 18:13

Çerkezköy Kent Konseyi’nden Örnek Proje: “Kardeşim Üşümesin”

29.12.2024 - 18:10

Tekirdağ'da firari hükümlü yakalandı

29.12.2024 - 18:07

Tekirdağ'da kumar oynayan 5 kişiye para cezası kesildi

29.12.2024 - 18:06

Notalarla engelini aşan Melis öğretmen azmiyle umut oluyor

29.12.2024 - 18:01
Son Makaleler

AYNI SENİN GİBİ  

ÇOCUKLARIMIZA KAHRAMAN DİYE KİMİ İZLETİYORUZ?

Kurnaz İnsan ile Zeki İnsan Arasındaki Fark

PARTİCİLİK OYNAMAYIN GERÇEK PARTİLİ OLUN 

Çelenk Unutulur mu? Soruyorum!

SİYASETÇİLER TARAFINDAN GAZETECİLERE “ABA ALTINDAN SOPA GÖSTERMEK”  

Özgür Özel’in Son Durağı İmamoğlu mu?

KISMEN DOĞRU 

Vatandaş Var, Tel Örgü Var… Peki Devlet Nerede?

“Üç Yıl Önce Söz Verilmişti: Saray Şimdi Okulunu Bekliyor!”

Kategoriler
ÇERKEZKÖY ÇORLU EDİRNE KAPAKLI KIRKLARELİ MALKARA SARAY SÜLEYMANPAŞA TEKİRDAĞ TRAKYA ULUSAL VİZE