Saray Gözlem Gazetesi, Saray haber, Trakya Gözlem Haber, Saray Haberleri
Anasayfa TEKİRDAĞ
TEKİRDAĞ

Tredaş Kesinti Sürelerini Yüzde 18 Azalttı

TREDAŞ, elektrik dağıtım hizmeti sağladığı üç ilde, bakım-onarım çalışmaları sayesinde kesinti sürelerini geçtiğimiz yıla göre yüzde 18 azalttı.

Yayınlama: 17.04.2019 - 17:37 Kaynak: Haber Merkezi
Paylaş:

Müşteri memnuniyetini ön plana alarak modern bir teknolojik altyapı kuran Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş. (TREDAŞ), elektrik hizmeti sağladığı; Tekirdağ, Kırklareli ve Edirne illerinde yaklaşık 2 milyon kişiye elektrik dağıtım hizmetini, kaliteli ve sürekli vermek için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

TREDAŞ üç ilde, 20 bin kilometrekare alanda, 11 bini aşkın trafo ile yaklaşık 24 bin kilometrelik hatta yapmış olduğu, bakım-onarım çalışmaları sayesinde arıza kesinti ve sürelerini azalttı.

2018 yılında bir önceki yıla göre bakım çalışmalarını yüzde 17 artıran TREDAŞ, kesinti oranlarını gözle görülür oranda düşürdü. TREDAŞ tarafından yapılan bakımlar ve planlanan yatırımlar sayesinde 2017-2018 yılları arasında yapılan kıyaslamaya göre Trakya geneli kişi başına düşen ortalama kesinti süresi (SAİDİ-DK) yüzde 18 azaldı. Ayrıca arıza sayılarında yüzde 5 ve kesinti sürelerinde yüzde 8 azalma meydana geldi. Elektrik kesinti süre ve sayılarını minimize ederek müşteri memnuniyetini en üst noktaya çıkarma hedefiyle yola çıkan TREDAŞ, yatırımlarına ve bakım-onarım faaliyetlerine 2019 yılında da arttırarak devam edecek.

TÜRKİYE’DE İLK “AKILLI ŞEBEKE” OPERASYON SİSTEMİNİN ROLÜ BÜYÜK

Trakya bölgesinin elektrik dağıtım şebekesi operatörü TREDAŞ, elektrik kesintilerini minimize ederek müşteri memnuniyetini en üst noktaya çıkarma hedefiyle, dünyanın öncü dijital endüstriyel şirketi haline dönüşen GE ile 2014 yılında işbirliği yaptı. Bu kapsamda TREDAŞ’ta Operasyon Merkezi kuran GE Şebeke Çözümleri, iş hizmetlerinin en güncel veriler ile desteklendiği yapıyı oluşturdu. 2018 yılında 837 adet kesintiye SCADA sistemi aracılığıyla uzaktan müdahale edip kısa sürede ilgili bölge enerjilendirildi. Arıza sayılarının azaltılmasında önemli rol oynayan TREDAŞ Operasyon Merkezi, tüm yönetim sistemlerini entegre biçimde sunan ilk referans proje olma özelliği de taşıyor.

 

# Tredaş # Kesinti # Sürelerini # Yüzde # 18 # Azalttı
Son Haberler

BÜYÜKŞEHİR TARLA YOLLARINI HASADA HAZIRLIYOR

08.05.2026 - 23:21

CANDAN BAŞKAN: “TEKİRDAĞ BÜYÜYOR, HİZMET KALİTEMİZ ARTIYOR”

09.02.2026 - 17:03

Çerkezköy’de Halk Otobüsü ile Kamyon Çarpıştı: 1 Yaralı

02.01.2025 - 11:23

PUNTİLA AĞA VE UŞAĞI MATTİ’YE İSTANBUL VE ÇERKEZKÖY İZLEYİCİSİNDEN TAM NOT

02.01.2025 - 10:52

Anahtar Parti Çerkezköy Teşkilatı tanıtıldı

29.12.2024 - 18:17

Çerkezköy'de Yılbaşı Kuruyemiş Telaşı Başladı

29.12.2024 - 18:13

Çerkezköy Kent Konseyi’nden Örnek Proje: “Kardeşim Üşümesin”

29.12.2024 - 18:10

Tekirdağ'da firari hükümlü yakalandı

29.12.2024 - 18:07

Tekirdağ'da kumar oynayan 5 kişiye para cezası kesildi

29.12.2024 - 18:06

Notalarla engelini aşan Melis öğretmen azmiyle umut oluyor

29.12.2024 - 18:01
Son Makaleler

AYNI SENİN GİBİ  

ÇOCUKLARIMIZA KAHRAMAN DİYE KİMİ İZLETİYORUZ?

Kurnaz İnsan ile Zeki İnsan Arasındaki Fark

PARTİCİLİK OYNAMAYIN GERÇEK PARTİLİ OLUN 

Çelenk Unutulur mu? Soruyorum!

SİYASETÇİLER TARAFINDAN GAZETECİLERE “ABA ALTINDAN SOPA GÖSTERMEK”  

Özgür Özel’in Son Durağı İmamoğlu mu?

KISMEN DOĞRU 

Vatandaş Var, Tel Örgü Var… Peki Devlet Nerede?

“Üç Yıl Önce Söz Verilmişti: Saray Şimdi Okulunu Bekliyor!”

Kategoriler
ÇERKEZKÖY ÇORLU EDİRNE KAPAKLI KIRKLARELİ MALKARA SARAY SÜLEYMANPAŞA TEKİRDAĞ TRAKYA ULUSAL VİZE