Saray Gözlem Gazetesi, Saray haber, Trakya Gözlem Haber, Saray Haberleri
⌂
Anasayfa ›ULUSAL
ULUSAL

TÜRKİYE NATO'DAN ÇIKACAK!

TÜRKİYE NATO'DAN ÇIKACAK!

Yayınlama: 03.07.2026 - 23:28 Kaynak: Haber Merkezi Muhabir: Tekin Sönmez
Paylaş:

AKP iktidarı NATO Zirvesinin Ankara’da düzenlenmesi vesilesiyle Türkiye’yi 1952 yılına döndürmeye karar verdi! O yıl ülkemizin emperyalizmin savaş örgütüne katılması gerici iktidar tarafından bir “milli mutabakata” çevrilmişti. Düzenin bütün kurum ve partileri NATO’cu kesilmişlerdi!

Türkiye’den NATO’ya girmesi için önce Kore’de evlatlarını feda etmesi istendi. Bu kanlı bir tarihin yalnızca ilk sayfası oldu. Darbeler, katliamlar, siyasi cinayetler, komplolar birbirini izledi. NATO’nun, ona bağlı kontrgerillanın açık veya örtülü faaliyetlerinin en ağır bedellerini ödeyen ülkelerden biriyiz…

Demokrat Parti “İstibdadının” başta gelen uygulama alanlarından biri, NATO’yu eleştirmenin gayrimeşru ilan edilmesidir. Şimdi AKP 2026 Türkiye’sini o günlere geri döndürmeye kalkıyor. Ankara’dan başlatılan yasaklar ve emperyalist şeflerin rahatı adına atılan utanç verici adımlar bir bütün olarak gayrimeşrudur. İktidar emperyalizmin beğenisini hedeflemektedir, ama halkın öfkesini alacaktır.

Herkes biliyor, görüyor: NATO Gazze’deki, Lübnan’daki katliamlardır. NATO İran’a saldırıdır. NATO Karadeniz’in savaş denizine dönüştürülmesidir. NATO güvenlik yalanı altında, ülkemizi kanlı savaşlara sürüklemektedir. ABD’nin başını çektiği bu suç örgütünün bir kez daha uygar dünyayla, milli savunma gerekleriyle temize çekilmesi imkânsızdır. Barbarlık örgütü NATO, emperyalizme karşı savaşla kurulmuş ülkemizden eninde sonunda kovulacaktır.

AKP’ye sesleniyoruz: Yasaklarınız ve yarattığınız utanç bu gerçekleri değiştiremeyecek, sizi kaçınılmaz sona daha da yaklaştıracaktır.

Türkiye Halk Temsilcileri Meclisi, Cumhuriyeti geri kazanma mücadelesi veriyor. Cumhuriyetimizin en veciz sloganlarından biri Yurtta ve Dünyada Barıştır. NATO ise bir savaş ve terör örgütüdür ve NATO üyeliği bağımsızlıkla asla bağdaşmaz. NATO’dan çıkacağız. Halkımıza ve insanlığa karşı, başta katliamlar, cinayetler, darbeler olmak üzere işlenmiş bütün suçların hesabını soracağız.

Türkiye Halk Temsilcileri Meclisi’nin bütün yerel meclisleri, girişimleri, meslek ve gençlik inisiyatifleri, ülkemizin derhal NATO’dan ayrılması talebiyle, önümüzdeki Zirve günlerinde de mücadeleyi yükselteceklerdir. 

Kahrolsun emperyalizm! Kahrolsun NATO!

Yaşasın Bağımsız Cumhuriyet!

THTM Genel Yürütme Kurulu

Son Haberler

BÜYÜKŞEHİR TARLA YOLLARINI HASADA HAZIRLIYOR

08.05.2026 - 23:21

CANDAN BAŞKAN: “TEKİRDAĞ BÜYÜYOR, HİZMET KALİTEMİZ ARTIYOR”

09.02.2026 - 17:03

Çerkezköy’de Halk Otobüsü ile Kamyon Çarpıştı: 1 Yaralı

02.01.2025 - 11:23

PUNTİLA AĞA VE UŞAĞI MATTİ’YE İSTANBUL VE ÇERKEZKÖY İZLEYİCİSİNDEN TAM NOT

02.01.2025 - 10:52

Anahtar Parti Çerkezköy Teşkilatı tanıtıldı

29.12.2024 - 18:17

Çerkezköy'de Yılbaşı Kuruyemiş Telaşı Başladı

29.12.2024 - 18:13

Çerkezköy Kent Konseyi’nden Örnek Proje: “Kardeşim Üşümesin”

29.12.2024 - 18:10

Tekirdağ'da firari hükümlü yakalandı

29.12.2024 - 18:07

Tekirdağ'da kumar oynayan 5 kişiye para cezası kesildi

29.12.2024 - 18:06

Notalarla engelini aşan Melis öğretmen azmiyle umut oluyor

29.12.2024 - 18:01
Son Makaleler

HAYAT KOŞTURMACADAN İBARET DEĞİL: BİRAZ DA DURUP YAŞAMAK GEREK!

ÇOCUK İŞÇİLER  

TOPLUMUN DİNE BAKIŞI

HİÇ KİMSENİN ARKA BAHÇESİ OLMAYIN  

TEKİRDAĞ SİYASETİNDE GENÇ BİR İSİM: DAİMİ KAYA!

MEDENİYET SADECE SÖZDE Mİ?

SARAY’DA SİYASET DİNAMİZMİ ÇÜRÜMÜŞ DURUMDA!

TEKİRDAĞ'DA YENİ DÖNEM: SEDAT ÇOLAK VE ADEM ERDEM HAMLESİYLE ÇERKEZKÖY'ÜN YÜKSELİŞİ

AZICIK OLSUN BİZİM OLSUN  

TEKİRDAĞ SİYASETİNDE KİM, HANGİ HESABIN PEŞİNDE?

Kategoriler
ÇERKEZKÖY ÇORLU EDİRNE KAPAKLI KIRKLARELİ MALKARA SARAY SÜLEYMANPAŞA TEKİRDAĞ TRAKYA ULUSAL VİZE