Saray Gözlem Gazetesi, Saray haber, Trakya Gözlem Haber, Saray Haberleri
Anasayfa SARAY
SARAY

Vatan Partisi Saray’da İlçe Başkanlığını Açtı

Vatan Partisi Saray’da İlçe Başkanlığını Açtı

Yayınlama: 02.03.2024 - 22:00 Kaynak: Haber Merkezi
Paylaş:

Saray ilçesinde parti örgütlenmesini tamamlayan Vatan Partisi geçtiğimiz Pazar günü parti ilçe başkanlığının açılışını yaptı.

Vatan Partisi seçim çalışmalarına hızlı başladı. Saray ilçesinde parti örgütlenmesini tamamlayan Vatan Partisi geçtiğimiz Pazar günü parti ilçe başkanlığının açılışını yaptı.

VATAN PARTİSİ ÇOBAN ATEŞİNİ SARAY’DA YAKTI…

Ev sahipliğini Vatan Partisi İlçe Başkanı Olcay Baltacı’nın yaptığı açılışa Tekirdağ İl Başkanı Hayri Çaktı ve Kırklareli İl Başkanı Erdal Demirkan, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ertuğrul Orta, Saray İlçe Belediye Başkan Adayı Aynur Tutkun, Çorlu Belediye Başkan Adayı Sakine Köroğlu, Süleymanpaşa Belediye Başkan Adayı Erkan Kaya ile Vatan Partililer ve Eski Kıyıköy Belediye Başkanı ve Eski Anadolu Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Nurtekin Erol, Eski Çerkezköy Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Başkanı Rağbet Erol, Tema Vakfı Çerkezköy İlçe Temsilcisi Nilüfer Ceylan, Saray’da yaşayan Türk Sanat Müziği Sanatçısı Sami Aksu, Coşkulu ve kalabalık  Saray Halkı katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan açılış töreni konuşmalarla devam etti.

Konuşma yapan Vatan Partisi Kırklareli İl Başkanı Erdal Demirkan Vatan Partisi Genel Başkanı Dr. Doğu Perinçek’in başarı dileklerini ve selamlarını iletti.

Tüm konuşmacılar, Üretim Devrimi Programına vurgu yaptı.

Üretim Devrimi Programının tüm Türkiye’de yerel yönetimlerde yaşama geçirileceğini Vatan Partisi’nin göreve hazır olduğunu, oy değil yetki ve görev talep ettiklerini söyleyen Saray Belediye Başkan Adayı Aynur Tutkun, Sözlerine Saray’ın İşçi ağırlıklı bir nüfus olduğuna dikkat çekerek Kreş ve Yuva yapımına öncelik vereceklerini, köy okullarının yeniden açılması ile ilgili çalışmalar yapacaklarını,  Torpil, adam kayırmaca olmayacağını, gençlerle ilgili öncelikli projelerinin olduğunu, sorunları halkla birlikte çözeceklerini belirterek konuşmasını bitirdi.

Partiye katılan üyelerin rozetlerinin takılmasının ardından açılış töreni sona erdi.

# Vatan # Partisi # Saray’da # İlçe # Başkanlığını # Açtı
Son Haberler

BÜYÜKŞEHİR TARLA YOLLARINI HASADA HAZIRLIYOR

08.05.2026 - 23:21

CANDAN BAŞKAN: “TEKİRDAĞ BÜYÜYOR, HİZMET KALİTEMİZ ARTIYOR”

09.02.2026 - 17:03

Çerkezköy’de Halk Otobüsü ile Kamyon Çarpıştı: 1 Yaralı

02.01.2025 - 11:23

PUNTİLA AĞA VE UŞAĞI MATTİ’YE İSTANBUL VE ÇERKEZKÖY İZLEYİCİSİNDEN TAM NOT

02.01.2025 - 10:52

Anahtar Parti Çerkezköy Teşkilatı tanıtıldı

29.12.2024 - 18:17

Çerkezköy'de Yılbaşı Kuruyemiş Telaşı Başladı

29.12.2024 - 18:13

Çerkezköy Kent Konseyi’nden Örnek Proje: “Kardeşim Üşümesin”

29.12.2024 - 18:10

Tekirdağ'da firari hükümlü yakalandı

29.12.2024 - 18:07

Tekirdağ'da kumar oynayan 5 kişiye para cezası kesildi

29.12.2024 - 18:06

Notalarla engelini aşan Melis öğretmen azmiyle umut oluyor

29.12.2024 - 18:01
Son Makaleler

AYNI SENİN GİBİ  

ÇOCUKLARIMIZA KAHRAMAN DİYE KİMİ İZLETİYORUZ?

Kurnaz İnsan ile Zeki İnsan Arasındaki Fark

PARTİCİLİK OYNAMAYIN GERÇEK PARTİLİ OLUN 

Çelenk Unutulur mu? Soruyorum!

SİYASETÇİLER TARAFINDAN GAZETECİLERE “ABA ALTINDAN SOPA GÖSTERMEK”  

Özgür Özel’in Son Durağı İmamoğlu mu?

KISMEN DOĞRU 

Vatandaş Var, Tel Örgü Var… Peki Devlet Nerede?

“Üç Yıl Önce Söz Verilmişti: Saray Şimdi Okulunu Bekliyor!”

Kategoriler
ÇERKEZKÖY ÇORLU EDİRNE KAPAKLI KIRKLARELİ MALKARA SARAY SÜLEYMANPAŞA TEKİRDAĞ TRAKYA ULUSAL VİZE