Saray Gözlem Gazetesi, Saray haber, Trakya Gözlem Haber, Saray Haberleri
Anasayfa SARAY
SARAY

YEDİRENK ANAOKULU HUZUREVİ SAKİNLERİNİ MUTLU ETTİ

YEDİRENK ANAOKULU HUZUREVİ SAKİNLERİNİ MUTLU ETTİ

Yayınlama: 07.02.2020 - 15:06 Kaynak: Haber Merkezi
Paylaş:

Özel Saray Yedirenk Anaokulu kurucuları Gizem Bilecen Ertekin ve Gökmen Ertekin okul müdürleri ve öğretmenleri ile, Çorlu Kaymakamlığı’na bağlı İlçe Huzurevi’nde kalan yaşlıları ziyaret etti.

Özel Saray Yedirenk Anaokulu kurucuları Gizem Bilecen Ertekin ve Gökmen Ertekin, milli, manevi, sosyal, kültürel değerlere verdikleri önemi bir kez daha gösterdiler. Öğretmenleri ile Çorlu Kaymakamlığı’na bağlı İlçe Huzurevi’nde kalan yaşlıları ziyaret ederek yaşlı vatandaşlarla sohbet ettiler.

Huzurevi sakinleri ile birlikte hoşça vakit geçiren öğretmenler, yaşlılara meyve ve ev yapımı ikramlarda bulundu.

Huzurevi ziyaretinde huzurevi sakinleri ile bir araya gelen  kurucular Gökmen-Gizem Ertekin çifti , programda yaptığı konuşmada, huzurevinde kalan değerli büyüklerimizin hayatlarını huzurlu ve sağlıklı bir şekilde sürdürmelerini temenni ettiklerini söyledi.

Büyüklerimizin tecrübeleri ile kendilerine yol gösterdiğini ifade eden Gizem Ertekin, “Bizlerin en kıymetli hazineleri olan yaşlılarımızı ziyaret ederek onların yanında olduğumuzu göstermeye çalışıyoruz. Büyüklerimizin yüzlerini gülerken görmek bizleri de mutlu ediyor. Onların hakkını ödeyemeyiz. Sadece bugün değil her zaman onları ziyaret etmemiz, onlara sevgiyle, saygıyla yaklaşmamız milletçe onlara verdiğimiz değerin bir ifadesidir. Bu duygularla, tüm büyüklerimize sağlıklı, huzurlu yıllar diliyorum" dedi.

Anaokulu Kurucuları ve öğretmenler, huzurevi sakinleri ile tek tek ilgilenerek onlarla sohbet etti ve onlara çeşitli hediyeler verdi. Müzik Öğretmeninin yaptığı keman dinletisi sırasında ikramları yiyen huzurevi sakinlerinin mutluluk gözyaşlarını tutamadıkları görüldü.

# Yedirenk # Anaokulu # Huzurevi # SAKİNLERİNİ # Mutlu # Etti
Son Haberler

BÜYÜKŞEHİR TARLA YOLLARINI HASADA HAZIRLIYOR

08.05.2026 - 23:21

CANDAN BAŞKAN: “TEKİRDAĞ BÜYÜYOR, HİZMET KALİTEMİZ ARTIYOR”

09.02.2026 - 17:03

Çerkezköy’de Halk Otobüsü ile Kamyon Çarpıştı: 1 Yaralı

02.01.2025 - 11:23

PUNTİLA AĞA VE UŞAĞI MATTİ’YE İSTANBUL VE ÇERKEZKÖY İZLEYİCİSİNDEN TAM NOT

02.01.2025 - 10:52

Anahtar Parti Çerkezköy Teşkilatı tanıtıldı

29.12.2024 - 18:17

Çerkezköy'de Yılbaşı Kuruyemiş Telaşı Başladı

29.12.2024 - 18:13

Çerkezköy Kent Konseyi’nden Örnek Proje: “Kardeşim Üşümesin”

29.12.2024 - 18:10

Tekirdağ'da firari hükümlü yakalandı

29.12.2024 - 18:07

Tekirdağ'da kumar oynayan 5 kişiye para cezası kesildi

29.12.2024 - 18:06

Notalarla engelini aşan Melis öğretmen azmiyle umut oluyor

29.12.2024 - 18:01
Son Makaleler

AYNI SENİN GİBİ  

ÇOCUKLARIMIZA KAHRAMAN DİYE KİMİ İZLETİYORUZ?

Kurnaz İnsan ile Zeki İnsan Arasındaki Fark

PARTİCİLİK OYNAMAYIN GERÇEK PARTİLİ OLUN 

Çelenk Unutulur mu? Soruyorum!

SİYASETÇİLER TARAFINDAN GAZETECİLERE “ABA ALTINDAN SOPA GÖSTERMEK”  

Özgür Özel’in Son Durağı İmamoğlu mu?

KISMEN DOĞRU 

Vatandaş Var, Tel Örgü Var… Peki Devlet Nerede?

“Üç Yıl Önce Söz Verilmişti: Saray Şimdi Okulunu Bekliyor!”

Kategoriler
ÇERKEZKÖY ÇORLU EDİRNE KAPAKLI KIRKLARELİ MALKARA SARAY SÜLEYMANPAŞA TEKİRDAĞ TRAKYA ULUSAL VİZE