ads
DOLAR 42.53 ₺
EURO 49.56 ₺
STERLIN 56.76 ₺
G.ALTIN 5,748.04 ₺
Ç.ALTIN 9,538.15 ₺
BİLEZİK 5,320.36 ₺
BTC 92,309.78 $
ETH 3,161.98 $
BİST 0.00

    Çerkezköy Otogarında “Bir Bardak Su” Yok

    ÇERKEZKÖY
    Yayınlama: 25 Temmuz 2025 Cuma 15:56 Kaynak: Haber Merkezi Editör: Caner Han

    Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesindeki otobüs terminalinde esnaf ve yolcular, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin ruhsatsız çay ve kahve satışı gerekçesiyle önce kafeteryayı, ardından da büfeyi kapatmasına tepki gösteriyor. Otogarda şu anda bir bardak su ya da çay alacak herhangi bir yerin olmaması, hem esnafı hem de binlerce yolcuyu mağdur ediyor.

    Çerkezköy Otogarında “Bir Bardak Su” Yok

    Çerkezköy Otobüs Terminali esnaflarından Vedat Yavrutürk, kafeteryanın yüksek fiyatlar nedeniyle belediye tarafından kapatıldığını ve bu yüzden ihtiyaçlarını karşılamak için büfeye yöneldiklerini söyledi. Ancak belediye zabıta ekiplerinin çay ve kahve satışına sadece kafeteryanın yetkili olduğunu belirterek büfeyi de kapattığını aktardı. Yavrutürk, “Bugün büfenin eşyaları ikinci kata taşındı. Otogarda su ve sıcak içecek bulmak imkânsız hale geldi” dedi.

    Yavrutürk, “Çerkezköy Otogarı günlük 4-5 bin yolcu ağırlıyor. Yolcuların temel ihtiyaçlarını karşılayacak su, çay gibi içeceklerin olmaması büyük sorun yaratıyor” ifadelerini kullandı.

    Büfe işletmecisi Gamze Özdemir de, “Dükkanımızı çeşitli bahanelerle kapattılar. Burada yolcular uzun saatler boyunca otobüslerini bekliyor, yiyecek ya da içecek bulamıyor. Hem esnaf hem de yolcular mağdur durumda” diye konuştu.

    Esnaflar ve yolcular, yetkililerin duruma müdahale etmesini ve otogarda temel hizmetlerin yeniden sağlanmasını talep ediyor.

    İlk Yorumu Sen Yaz
    code