ads
DOLAR 45.20 ₺
EURO 52.83 ₺
STERLIN 61.12 ₺
G.ALTIN 6,652.90 ₺
Ç.ALTIN 10,751.56 ₺
BİLEZİK 5,997.20 ₺
BTC 76,784.21 $
ETH 2,300.65 $
BİST 0.00

    CHP Sandık Başına Gidiyor

    SARAY
    Yayınlama: 20 Kasım 2015 Cuma 23:37 Kaynak: Haber Merkezi Editör:

    CHP Sandık Başına Gidiyor

    Cumhuriyet Halk Partisi Saray İlçe Teşkilatı 22 Kasım Pazar günü sandık başına gidiyor.  22 Kasım Pazar günü Belediye Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilecek  ilçe kongresi ile yeni ilçe yönetimi belirlenecek. Delege seçimlerini  geçtiğimiz haftalarda tamamlayan Cumhuriyet Halk Partisi  Saray İlçe Teşkilatı Pazar günü yeni ilçe yönetimini seçecek.  Kongreye tek aday ile gidileceği tahmin ediliyor.

    185 DELEGE SANDIK BAŞINA GİDECEK
    Genel merkez tarafından açıklanan seçim takviminin sıkışıklığı nedeniyle ilçe merkezine uzak mahallelerde delege seçimlerini imza yönetimi ile gerçekleştiren CHP Saray İlçe Yönetimi ilçe merkezindeki mahalleler kurduğu sandıklarla delege seçimlerini gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen  delege seçimleri sonucu belirlenen 185 delege Pazar günü oy kullanarak CHP Saray İlçe Teşkilatının yeni yönetimini belirleyecek.

    SEÇİME TEK ADAYLA MI GİDİLECEK
    22 Kasım Pazar günü gerçekleştirilecek olan Cumhuriyet Halk Partisi Saray İlçe kongresi öncesi başkanlık için tek aday olarak mevcut İlçe Başkanı Demir Ali Demirel  gözükürken kongreye kadar geçen sürede başka bir adayın çıkıp çıkmayacağı merak konusu.  Pazar günü gerçekleştirilecek kongre hakkında açıklamalarda bulunan Cumhuriyet Halk Partisi Saray İlçe Başkanı Demir Ali Demirel  şenlik havasında geçirecekleri kongreye bütün Saraylı vatandaşları davet etti.

     

    İlk Yorumu Sen Yaz
    code