ads
DOLAR 44.48 ₺
EURO 51.24 ₺
STERLIN 58.97 ₺
G.ALTIN 6,548.41 ₺
Ç.ALTIN 10,885.39 ₺
BİLEZİK 6,071.85 ₺
BTC 67,959.27 $
ETH 2,074.23 $
BİST 0.00

    Kadın Kolları dayanışma yemeğinde buluştu

    SARAY
    Yayınlama: 24 Ekim 2013 Perşembe 22:17 Kaynak: Haber Merkezi Editör:

    Kadın Kolları dayanışma yemeğinde buluştu

    AK Parti Saray İlçe Kadın Kolları geçtiğimiz perşembe günü dayanışma yemeğinde bir araya geldi. Son günlerde yaptığı etkinliklerle Saray’da sık sık gündeme gelerek adından söz ettiren AK Parti Kadın Kolları, dayanışma yemeğinde bir araya gelerek önümüzdeki seçim çalışmaları konusunda görüş alışverişinde bulundular.
    Perşembe günü Filiz Et Mangal Restaurant'ta bir araya gelen Kadın Kolları, 2014 yerel seçimleri için stratejik çalışmalar yapacaklarını belirttiler.

    "DAHA SAĞLIKLI VE PLANLI ÇALIŞMALAR İÇİN BİR ARAYA GELDİK"
    Sponsorluğunu Büyükyoncalı Belediye Başkanı Necati Sezer'in yaptığı yemekte AK Parti Kadın Kolları Başkanı Seher Yeşil, seçim çalışmalarının planlı bir şekilde sürdüğünü kaydetti. Yeşil, "Uzun zamandan beri AK Parti Kadın Kolları olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Seçim çalışmalarımızı ve bu çalışmalarımızı daha seri bir şekilde nasıl sürdürebileceğimizi gözden geçirmek amacıyla böyle bir yemekte bir araya geldik. Kadın Kolları olarak, seçim çalışmalarımızı şu andan itibaren daha da sağlıklı ve planlı bir şekilde sürdürüyoruz. Özellikle çalışmalarımız esnasında artı ve eksilerimizi de enine boyuna konuşup karara bağlamanın yollarını arıyoruz" dedi.

    İlk Yorumu Sen Yaz
    code