ads
DOLAR 44.68 ₺
EURO 52.42 ₺
STERLIN 60.20 ₺
G.ALTIN 6,855.70 ₺
Ç.ALTIN 11,234.73 ₺
BİLEZİK 6,266.71 ₺
BTC 71,825.98 $
ETH 2,185.11 $
BİST 0.00

    Kaymakamlıktan Kurum Çalışanlarına Yangın Eğitimi

    SARAY
    Yayınlama: 3 Temmuz 2014 Perşembe 22:41 Kaynak: Haber Merkezi Editör:

    Kaymakamlıktan Kurum Çalışanlarına Yangın Eğitimi

    Saray Kaymakamlığı, özel bir firma ile anlaşma yaparak kurum çalışanlarına yönelik yangın tüpü eğitimi verdi. Salı günü Kaymakamlık bahçesinde yapılan yangın tüpü eğitimi, firma yetkilileri tarafından uygulamalı olarak yaptırıldı.

    Kaymakamlık tarafından planlanan yangın tüpü söndürme tatbikatı, Salı günü Kaymakamlık bahçesinde tüm kurum çalışanlarının katılımıyla gerçekleştirildi. 

    TÜM ÇALIŞANLAR KATILDI
    Firma yetkilileri, yangın tüpü söndürme eğitimi öncesi, tüpün nasıl kullanılacağı konusunda bilgilendirmede bulunarak, ardından uygulamalı tatbikata geçti. 
    Özel bir firmanın uzmanlarınca verilen eğitimde, kullanım alanlarına göre yangın tüpü çeşitleri, yangın tüplerinin muhafaza edilme şekil ve yerleri ile olası bir yangına ne kadar mesafeden müdahale edilmesi ve nerede durulması gerektiği hakkında çeşitli eğitimler verildi. Firma yetkilileri tarafından hazırlanan yangın düzeneğine personel de müdahalede bulundu.

    KAYMAKAMLIK VE BELEDİYE PROTOKOL İMZALADI
    Yangın söndürme tatbikatı çalışması öncesinde Kaymakamlık tarafından 23.06.2014 tarihli Saray Hükümet Konağı Yangın Önleme ve Söndürme Yönergesi ve Talimatı düzenlendi. Talimat ve Yönerge gereği, Yangın Söndürme, Koruma, İlk Yardım Ekipleri güncelleştirilerek yeniden oluşturuldu. Bununla birlikte Kaymakamlık ve Saray Belediye Başkanlığı arasında 30.06.2014 tarihinde, yangın ihbarı alındığında derhal yangın mahalline hareket edilerek, yangına müdahale ve söndürme çalışmalarının yapılması konusunda işbirliğini içeren protokol düzenlenmiştir.

     

    İlk Yorumu Sen Yaz
    code