ads
DOLAR 42.53 ₺
EURO 49.56 ₺
STERLIN 56.76 ₺
G.ALTIN 5,748.04 ₺
Ç.ALTIN 9,538.15 ₺
BİLEZİK 5,320.36 ₺
BTC 92,309.78 $
ETH 3,161.98 $
BİST 0.00

    KTSO Başkanı Soner Ilık, İğneada Belediye Başkanı Tahir Işık’ı ziyaret etti

    KIRKLARELİ
    Yayınlama: 7 Nisan 2022 Perşembe 17:43 Kaynak: Haber Merkezi

    KTSO Başkanı Soner Ilık, İğneada Belediye Başkanı Tahir Işık’ı ziyaret etti

    KTSO Başkanı Soner Ilık, İğneada Belediye Başkanı Tahir Işık’ı ziyaret etti

    Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık ile KTSO Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Eroğlu, Kırklareli’nin Demirköy İlçesi’ne bağlı İğneada Belediye Başkanı Tahir Işık ile Belediye Meclisi Üyelerini ziyaret etti.

    İğneada Belediye Başkanı Tahir Işık, sivil toplum örgütlerinin önemini bildiklerini bu sebeple her zaman birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalar yapmaya hazır olduklarını ifade ederek, Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık’ı başarılı çalışmalarından dolayı tebrik etti.

    Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık, Kırklareli’ye en güzel hizmetleri verebilmek için gece gündüz demeden çalıştıklarını belirterek Oda yönetimi olarak Kırklareli’ndeki istihdamın arttırılarak, ekonominin canlanması için bugüne kadar yapılan ve önümüzdeki günlerde yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgiler aktardı. Kırklareli’deki istihdamı arttırarak, ekonomiyi canlandıracak her türlü çalışmayı birlikte yapabileceklerini ifade etti.

    İlk Yorumu Sen Yaz
    code